Şimdi Ara

343. DÖNEM (ARALIK 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.293
Cevap
13
Favori
558.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin zaten askerlik kararın alınmış sıkıntı olmaz gidersin aralıkta..
  • tek yapacagin sey kasim ayinda herhangi bir gun gidip sari zarfi almak baska bir isin yok terslik falan da cikmaz kontenjan da dolmaz
    senin zaten celbin belli.
  • çok teşekkürler cevaplarınız için, şubedeki memurun ağzından kerpetenle laf alınca insan emin olamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn86

çok teşekkürler cevaplarınız için, şubedeki memurun ağzından kerpetenle laf alınca insan emin olamıyor

zaten bu askerlik işinde hiç bişeyi şansa bırakmamak lazım, baştan sona her uygulaması bu kadar mantıksız başka bi kurum olamaz heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Selamlar arkadaşlar. Benim de 2012 temmuza kadar tecilim var ancak ben tecilimi bozdurup bu aralıkta gitmek istiyorum.
    Şu an tecilimi bozdursam direkt alırlar mı ? Yoksa mutlaka Aralık döneminde mi gitmiş olacağım ?

Bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

erken sevk dilekçesi yazıp vermen gerekir.çok büyük ihtimalle aralıkta asker olursun.ama eylülü bekleme bir an önce git şubeye eğer aralıkta gitmek istiyorsan tabiki..

benim durumda senin gibiydi hemen şubeye gidiyorsun ve aralık celbinde gitmek istiyorum diyeceksin gerekeni yaparlar.
    sonra kasım ayında tekrar gel diyecekler zarf almak için

• demekki 343. dönem oluyormuşum bbunu ögrenmekte güsel. Bian evvel gelsede gitsem ya la artık
  • Ben de 2010 eylülde muayene olup 2 yıl tecil kararı almıştım ama bu aralıkta gitmek istiyorum. Gidememe gibi bir durumum olur mu ne zaman başvuru yapmam gerekiyor? Teşekkürler.
  • Çıkış belgesini bayramdan sonra veriyor benim salak okulum.
    Aralığa yetişir miyim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

beyler bi sorum var ona göre ben de aralık 2011de gidebilirim
    1-kısa dönem yapmak istiyorum, sınavla kazanılıyor dediler (4 yıllık eğitim fakültesi mezunuyum) bu sınav nasıl bir sınav neyi kazanıyoruz 12 ay paralı olan şekli mi yoksa kısa dönem olan şekil mi kazanılıyor ödül hangisi? sınavı kaybetsem paralı kazanamasam mesela kısa dönem olabilir miyim?

sınav formalite eğitim fakültesi yani öğretmenlik mezunuysan %99 astek olursun yani kendini 12 aya göre hazırla
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubins31

yarın 15 aylıkların zarflarının dağıtımı başlıyomuş. onun kalabalığı benim başvuru sıramı etkiler mi?. bu dönem yogun oluyo mu acaba şubeler?

sakın uzun dönemlerin sırasında bekleme kısa dönem ve yedek subay adaylarının işlemleri başka sıradan hallediliyor bide diploman elindeyse en erken ne zamansa git başvur bütünleme mezunlarıda gelirse o zaman sıra beklersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Çıkış belgesini bayramdan sonra veriyor benim salak okulum.
    Aralığa yetişir miyim acaba?

rahat rahat yetişirsin ekime kadar vaktin var sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaba

Ben de 2010 eylülde muayene olup 2 yıl tecil kararı almıştım ama bu aralıkta gitmek istiyorum. Gidememe gibi bir durumum olur mu ne zaman başvuru yapmam gerekiyor? Teşekkürler.

bayramdan sonra gidip başvurursun, otomatikman zaten başvurunla tecilin düşer, allah yardımcınız olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

çok teşekkürler cevaplarınız için, şubedeki memurun ağzından kerpetenle laf alınca insan emin olamıyor

zaten bu askerlik işinde hiç bişeyi şansa bırakmamak lazım, baştan sona her uygulaması bu kadar mantıksız başka bi kurum olamaz heralde...

sende benim gibi zor askerlik yapmışsın anlaşılan ama beni senin gibi askerlik değil askerdeki güya okumuş cahiller yordu ilkokul çocuğu gibi ispiyonlama,arkadan iş çevirmeler,nöbetten düşmek için rdm belgesi almaya çalışanlar çok cins insan düşmüştü bana yoksa beni ne nöbet nede komutanlar yordu ama bi tespitim var benim sivil hayatta şanslı olan askerdede şanslı oluyor ben bahtsız olduğum için askerlikte öle geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

quote:

Orijinalden alıntı: scorpinco

sadece bi kağıt vermişlerdir,Kasım'da başvuru sonucunu öğrenmeye gittiğinde kabul olmuşsa o zaman vericekler zarfı

Evet bir kağır verdiler sadece. Kasımın kaçı gibi gitmek gerekir tekrardan ?

zarfı alacağın tarihi sana söylecekler zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer barkın

quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

sende benim gibi zor askerlik yapmışsın anlaşılan ama beni senin gibi askerlik değil askerdeki güya okumuş cahiller yordu ilkokul çocuğu gibi ispiyonlama,arkadan iş çevirmeler,nöbetten düşmek için rdm belgesi almaya çalışanlar çok cins insan düşmüştü bana yoksa beni ne nöbet nede komutanlar yordu ama bi tespitim var benim sivil hayatta şanslı olan askerdede şanslı oluyor ben bahtsız olduğum için askerlikte öle geçti

keşke zor bi askerlik yapmış olsam, ne yazık ki hala yapıyorum. Ama beni yoran da ciddi bi rahatsızlığım olmasına ve komutanların bunu takmamasına rağmen fiziksel değil. Bahsettiğin insanlar bende de var. Askerleri ayrı mal, komutanları ayrı mal...
    Neyse bu konulardan bahsettikçe daralıyorum, çok şükür son 23:)

• quote:

Orijinalden alıntı: sencer barkın

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

beyler bi sorum var ona göre ben de aralık 2011de gidebilirim
    1-kısa dönem yapmak istiyorum, sınavla kazanılıyor dediler (4 yıllık eğitim fakültesi mezunuyum) bu sınav nasıl bir sınav neyi kazanıyoruz 12 ay paralı olan şekli mi yoksa kısa dönem olan şekil mi kazanılıyor ödül hangisi? sınavı kaybetsem paralı kazanamasam mesela kısa dönem olabilir miyim?

sınav formalite eğitim fakültesi yani öğretmenlik mezunuysan %99 astek olursun yani kendini 12 aya göre hazırla

hocam ben devletin öğretmeniyim istesem öğretmen asker de olurum 12 ay her akşam evime giderim ama benim derdim süre, 5.5 ayda bitsin bu iş istiyorum yok mu bi yolu?

• Has torunlarım benim

Her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım.
  • Arkadaşlar dereceyle turizm ve otel işletmeciliği bitirdim 4 senelik. Türkçe hariç akıcı 3 dil biliyorum. Yedek subay olarak yapmak istiyorum askerliğimi. şansım nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pred4toR

Arkadaşlar dereceyle turizm ve otel işletmeciliği bitirdim 4 senelik. Türkçe hariç akıcı 3 dil biliyorum. Yedek subay olarak yapmak istiyorum askerliğimi. şansım nedir acaba?

Aralık ayı her zaman en kalabalık celp olduğu için şansın çok az.3 tane dil bilmen belki bir adım öne çıkarır seni.İnşallah dilediğin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pred4toR

Arkadaşlar dereceyle turizm ve otel işletmeciliği bitirdim 4 senelik. Türkçe hariç akıcı 3 dil biliyorum. Yedek subay olarak yapmak istiyorum askerliğimi. şansım nedir acaba?

askerde mantık bekleme arkadaşım, ben de 3 dil biliyorum, ve şu anda türkiyenin en çok turist alan şehirlerinden birinde askerim ama beni sahile ya da turistik ilçelere vereceklerine bi köydeki dış karakola verdiler. Yabancı dil konuşmayı bırak, burada konuşulan türkçeyi bile zor anlıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.