slm dostum aklıma ilk geleenleri sorayım.ilk gün bizi ne bekliyor mebs de,yogunluk oluyor mu,ciddi bir muayene yapılıyor mu?
krdeş bnmde muhabere,muhaberecinin işi elektronik iletişim tamir falanla uğraşıyorlarmış.nöbet olmayanilirmiş bize.kesin değil ama duyduklarımı söylüyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: hardware169
krdeş bnmde muhabere,muhaberecinin işi elektronik iletişim tamir falanla uğraşıyorlarmış.nöbet olmayanilirmiş bize.kesin değil ama duyduklarımı söylüyorum...
tamir işleri bana çok ters gibi geliyor sonuçta fizik okudum baglantı kurmaya çalışıyorum senin bölüm neydi dostum?
ALİ ÇAMUR Baba Adı BEKTAŞ Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK ANKARA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 4'üncü Kor. Kh. ve Kh. Gr. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı MAMAK ANKARA
Hayırlı tezkereler herkese..
quote:
genelde muhabere hakkında yorumlar olumlu kardeş inşallah askerliği rahat yaparız.
quote:
Orijinalden alıntı: sevenhilli
quote:
Orijinalden alıntı: animedio
@sevenhilli kardeşim. Benim birkaç sorum olacak.
Malzeme olarak götürmemiz gerekenleri buranın imkanlarına göre tazeleyebilir misin? Atıyorum içlik vermiyorlardır mutlaka alıp gelin, burada peçete hiç yok mutkala alın vs.. Bu konularda bizi aydınlatabilir misin?
walla tek tek aklıma gelmiyor ama içilik veriyor ama ben yıne goturmustum yanımda termal hemde :) yun ıclık verıolardı sanırım . pecete yok tuvalet kagıdı alın yanınıza kesın wc de lazım olur walla . sorular geldıkce cevaplamaya calıscm arkadaslar . ama gece kogus cok sıcak oldugundan ferah gıyının ıcerde zaten esortman verıolar ama yatarken kolsuz atlet fılan yaza uzun kollu atletımsı ve ınce atlık olabılır ben termal tkaıkmla yatıodum :)
bakımcılarla ilgili bi bilgin varmı?
mamak ankara ve ordanda etimesgut ankara benim. bakim
quote:
Orijinalden alıntı: holigan1
quote:
genelde muhabere hakkında yorumlar olumlu kardeş inşallah askerliği rahat yaparız.
slm dostum aklıma ilk geleenleri sorayım.ilk gün bizi ne bekliyor mebs de,yogunluk oluyor mu,ciddi bir muayene yapılıyor mu?
wala ilk gün sizi bir yogunluk beklıor kayıt ımzalar fılan ecrak ıslerı yanı , bız cok ana baba gunuydsuk bılmem sız kalabalık olurmusunuz olmazsa 2-3. gun kıyafetlerı alırsınız . ama hala evrak ıslerı surer gıder fılan . muayne ciddi degıl ole bakıolar bısıyın warmı ıyımısın neler gecırdın fılan falan . bole soyun fılan degıl
yok be kanalızasyon ıslerı fılan yok zatne daha acemısınız . bır sorumlulugunuz olmıyck pek nobet olursa korıdorda nobet kapıda nobet yanı bınada nobetlerını olur oda olsun alısırsınız nobet saatlerıne ıyı olur . gunun cogu sola saga don selam ver tekmıl ver fılan falan ıle gecıck yuruyus fılan .
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK ANKARA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri GATA Des. Kt. K.lığı KEÇİÖREN ANKARA
quote:
quote:
wala ilk gün sizi bir yogunluk beklıor kayıt ımzalar fılan ecrak ıslerı yanı , bız cok ana baba gunuydsuk bılmem sız kalabalık olurmusunuz olmazsa 2-3. gun kıyafetlerı alırsınız . ama hala evrak ıslerı surer gıder fılan . muayne ciddi degıl ole bakıolar bısıyın warmı ıyımısın neler gecırdın fılan falan . bole soyun fılan degıl
yok be kanalızasyon ıslerı fılan yok zatne daha acemısınız . bır sorumlulugunuz olmıyck pek nobet olursa korıdorda nobet kapıda nobet yanı bınada nobetlerını olur oda olsun alısırsınız nobet saatlerıne ıyı olur . gunun cogu sola saga don selam ver tekmıl ver fılan falan ıle gecıck yuruyus fılan .
peki dostum Gnkur. MUBİLDESKOM Kur. Bşk. Des. Tb. Mhf. Bl. K.lığı hakkında kulagına çalınan birşey var mı?
Gata hakkında bilgisi olan varmı peki ? GATA MYO K.lığı KEÇİÖREN ANKARA
@ sucwright yok walla kardeş genel kurmay ıle baslıo dıe bılırım sankı ama bısı gelmıo , mhf de muhafız bırlıgı komutanlıgı , bşk baskanlıgı tb , tabur .
quote:
quote:
quote:
ayrıca eğitim çavuşu olursun diyorlar
Kısa dönemler için olabilir acaba uzun dönemleri ne yaparlar var mı bilgin?
quote:
Orijinalden alıntı: sevenhilli
@ sucwright yok walla kardeş genel kurmay ıle baslıo dıe bılırım sankı ama bısı gelmıo , mhf de muhafız bırlıgı komutanlıgı , bşk baskanlıgı tb , tabur .
çok kısaltmalı bi mekan çıktı şansıma yine de eywallah dostum.aklına geldikçe mebs ile ilgili ayrıntı geçmeyi unutma lütfen.
quote:
quote:
quote:
quote:
ayrıca eğitim çavuşu olursun diyorlar
Kısa dönemler için olabilir acaba uzun dönemleri ne yaparlar var mı bilgin?
onunla ilgili bir bilgim yok ama kulağıma gelirse paylaşırım hemen...
Konuyu bölmek gibi olmasın ama evdekiler şubeden sülüs almadan nasıl gideceksin diyorlar. Sınavdan sonra bize verdikleri zarf zaten sülüs değil mi?
ewt aynen öle şu an ki büyüklerin kafası eskiye çalışıyor.onların dedikleri 15 aylıklar