Şimdi Ara

343. dönem MEBS Okl. ve EM K.lığı ANKARA -MAMAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
8.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla sorma. Dedem'e "şöyle oluyormuş, şunu veriyorlarmış" dediğimde "gidince görürsün" diye dalga geçiyor. Kendisi 3 yıl bahriyeli olarak 1954'de yapmış askerliği...O zamanlar kilo ile döşek alıp, sırtında döşeğini götürüyorrlarmış.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animedio -- 10 Aralık 2011; 3:34:07 >
  • doğrudur abi... saygım sonsuz...
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı MUHABERE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri MEBS Okl. ve EM Mu. Eğt. A. 2'nci Mu. Eğt. Tb. 1'inci Mu. Eğt. Bl. K.lığı
    MAMAK ANKARA

Mamak'ta görüşmek üzere arkadaşlar, herkese hayırlı teskereler :)
  • Acemilik burası usta birliğini yazmak istemiyorum pek doğru olmaz heralde
  • arkadslar acemilkte birbirmizi bulp kollialim duydugma gore dewrecilk cok oluomus
  • devrecilik fln yok kisa donemlerde 331 kd olarak egitim cavusuydum. acemilik cok rahattir dusebileceginiz en iyi yer ama usta icin ayni seyi soyleyemem. egitim cavusu olanlara sabir diliyorum dogu ciksa daha iyiydi diceksiniz herkese hayirli tezkereler.sorusu olan varsa pm den ulasabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NsNx

quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

quote:

Orijinalden alıntı: animedio

@sevenhilli kardeşim. Benim birkaç sorum olacak.

Malzeme olarak götürmemiz gerekenleri buranın imkanlarına göre tazeleyebilir misin? Atıyorum içlik vermiyorlardır mutlaka alıp gelin, burada peçete hiç yok mutkala alın vs.. Bu konularda bizi aydınlatabilir misin?

walla tek tek aklıma gelmiyor ama içilik veriyor ama ben yıne goturmustum yanımda termal hemde :) yun ıclık verıolardı sanırım . pecete yok tuvalet kagıdı alın yanınıza kesın wc de lazım olur walla . sorular geldıkce cevaplamaya calıscm arkadaslar . ama gece kogus cok sıcak oldugundan ferah gıyının ıcerde zaten esortman verıolar ama yatarken kolsuz atlet fılan yaza uzun kollu atletımsı ve ınce atlık olabılır ben termal tkaıkmla yatıodum :)

bakımcılarla ilgili bi bilgin varmı?

mamak ankara ve ordanda etimesgut ankara benim.
    bakim

aynı yerlerdeyiz kardeş muhakkak gitmeden tanışalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: isyankar2828

HASAN AYDEMİR HAYRETTİN Kara Kuvvetleri Komutanlığ PİYADE Kısa Dönem Er- MEBS Okl. ve EM K.lığ MAMAK ANKARA h 12.12.201 Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 25'inci Mknz. P. Tug. K.lığ Ardahan

nerelisin hasan kardeş?
  • bursadan ankara mamak mebs e gidecek arkadaşlar varmı? haberleşelim smh_onuc_@windowslive.com
    Sınıfı İSTİHKAM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri GATA Des. Kt. K.lığı
    KEÇİÖREN ANKARA

Devrelerim görüşürüz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smh_onuc

quote:

HASAN AYDEMİR HAYRETTİN Kara Kuvvetleri Komutanlığ PİYADE Kısa Dönem Er- MEBS Okl. ve EM K.lığ MAMAK ANKARA h 12.12.201 Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 25'inci Mknz. P. Tug. K.lığ Ardahan

nerelisin hasan kardeş?

Giresun kardesim sen?
  • Muhabere hariç diğer sınıflar iyi. En azından eğitim çavuşu olmazsınız. :D Eğitim çavuşu olanlara şimdiden gecmis olsun diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

Muhabere hariç diğer sınıflar iyi. En azından eğitim çavuşu olmazsınız. :D Eğitim çavuşu olanlara şimdiden gecmis olsun diyorum.

üstan detay verebilecen mi bende munabereci oldum ama ustalık mebs de degil çankaya da olacak yine de eğitim çavuşu olma ihtimalim var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucwright

quote:

Muhabere hariç diğer sınıflar iyi. En azından eğitim çavuşu olmazsınız. :D Eğitim çavuşu olanlara şimdiden gecmis olsun diyorum.

üstan detay verebilecen mi bende munabereci oldum ama ustalık mebs de degil çankaya da olacak yine de eğitim çavuşu olma ihtimalim var mı?

valla bilmiyorum orada olmazsın heralde getir götür isleri verirler orada. mebs okul egitim şart :D
  • quote:

quote:

quote:

valla bilmiyorum orada olmazsın heralde getir götür isleri verirler orada. mebs okul egitim şart :D

fırça yemedikten sonra ona razıyım mebs de egitim nasıl dostum teknik bir egitim war mı yoksa sadece spor mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

fırça yemedikten sonra ona razıyım mebs de egitim nasıl dostum teknik bir egitim war mı yoksa sadece spor mu?

kisa dönemlere teknik eğitim fln yok. ama usta birliğinde teknik eğitimler var acemilere anlatmak zorundasin.acemiliği dert etme cok rahat gecicek. ama hasta olmamaya bak :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kisa dönemlere teknik eğitim fln yok. ama usta birliğinde teknik eğitimler var acemilere anlatmak zorundasin.acemiliği dert etme cok rahat gecicek. ama hasta olmamaya bak :D

sağolasın dostum herkes acemeligi rahat dedi umarım öyle olur.doguya gidince anan aglar sen gülersin batıya gidince anan güler sen aglarsın diyolardı acaba ankara merkezde ne geçerli olacak

Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    MAMAK ANKARA
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri K.K. Kh. Des. Kt. Gr. K.lığı
    ÇANKAYA ANKARA

Hepimize hayırlı teskereler arkadaşlar...
  • Mamaktan baska yok mu?
  • quote:

Hasan Kardeş, acemilik ve esas birliğimiz aynı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.