Bildirim
345 bio sorularım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk soruda 1 yönünde ilerlemesi için gaz basıncının azalması lazım. C02 tutucu konulursa C02 azalır. -
quote:
Orijinalden alıntı: GiveMeYourLife
İlk soruda 1 yönünde ilerlemesi için gaz basıncının azalması lazım. C02 tutucu konulursa C02 azalır.
Eyvallah hocam yanlış anlamışım ben 2 ye de bakar mısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2.nin mantığını bilmiyorum hücre zarında kolesterol var diye yapmıştım
....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katusha_ -- 7 Mart 2017; 21:14:24 > -
Cevap Kolesterol değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: Sorunsuz Genç
Cevap Kolesterol değil mi
Evet neden hocam
Cevap nişasta olur bence. Lizozom olduğuna göre hayvan hücresidir. O hücrede de nişasta olmaz. Niye kolesterol olsunki? Yanlış mı düşünüyorum ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF0AE070D -- 7 Mart 2017; 22:35:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kopernikus
Cevap nişasta olur bence. Lizozom olduğuna göre hayvan hücresidir. O hücrede de nişasta olmaz. Niye kolesterol olsunki? Yanlış mı düşünüyorum ?
Ben de aynen böyle düşündüm aslan hocam
Lakinki kolestrol diyor
hayvanlar nişastayı sindiremiyor mu -
Hayvan sindirirde. Hayvan hücresinde nişasta olmaz. Sindirim kanalında olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kopernikus
Hayvan sindirirde. Hayvan hücresinde nişasta olmaz. Sindirim kanalında olur.
tamam da hayvan oldugunu bilmiyoruz ki . Mesela amiptir endositoz ile nisastayı almıstır
kolesterol kısmını ise bilmiyorum -
Canlı bir hücrenin stoplazmasında bunların hepsi birarada bulunmaz gibi geliyor bana. Doğru söylüyorsun. Amip olabilir. Ama amipin stoplazmasında değil kofulda olur nişasta. Öte yandan amipte kolesterol varmı hiç duymadım. Duymamıza da gerek yok. Hani soruyu yazan bizim kadar düşünmüşmüdür onuda bilmiyorum :) Takmamak lazım bence.
Yazar kolesterolün hayvan hücresinde yıkılmadığını sorgulamak istedi bence ama nişastayıda yanlışlıkla koydu. Olabilir. Kolesterol dışkıyla atılıyormuş çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF0AE070D -- 7 Mart 2017; 23:18:44 > -
Lizozom nişastayı parçalar. Ama cevap niye kolesterol?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X