Şimdi Ara

345 GEOMETRİ NETLERİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 345 geometirisnin analitik kısmı zorluyor beni baya bugün 4.denemeyi çözdüm ve 21 net geldi geodan.Hedefim lys de 25 e yaklaşmak.Daha dönüşümler ve koniklerim duruyor.Bu denemenin seviyesini kıyaslarmısınız kolay ya da zor?Lys de buna yakın mı gelir sizce?

• Seviye olarak kesinlikle en beğendiğim yayın sebebi de zorluğu ve soru özgünlüğü çok ösymye benziyor bana kalırsa. Netlerim iyi ama en iyi dersim geometri olduğu için, ona rağmen cidden zorlayan sorular var.
  • Yazmayı unuttum 6. denemesinin geometrisi en çok zorladı şimdiye kadar. Zaten en son 6.yı çözmüştüm
  • Yani hocam 4.deneme bitti üçgen olsun dörtgen çokgen çember falan buralardan soru kaçırmıyorum ama normalde geometrim çok iyi değildir.Orta seviyedir.Ygs de 4 boş 0 yanlış vardı.345 de bunu yaparken lys de 25 falan gelir mi?Birde metinin ilk denemesini çözdüm herkes geosuna zor demiş belki ileriki denemelerininki zordur ama bana çok zor gelmedi sentetik geometri kısmı 24 net yapmıştım.
  • ben de 4 ü çözdüm bugün kolay değildi.eksiklerini kapatırsan olur 25
  • FilthyFrank kullanıcısına yanıt
    Dostum geometrim orta diyip metin ve 3 4 5 in geolarına ''bana çok zor gelmedi'' demek sanırım sadece dh trollerinin yapacağı bir şey. Ciddiye alamıyorum onun için kusura bakma.
  • 1. 23 2. 26 geldi

Dediğin gibi analitik kısmı üçgen dörtgen vs onlara göre daha ağır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapifiPufidiCU

Dostum geometrim orta diyip metin ve 3 4 5 in geolarına ''bana çok zor gelmedi'' demek sanırım sadece dh trollerinin yapacağı bir şey. Ciddiye alamıyorum onun için kusura bakma.

Bana çok zor gelmedi demek 30 da 30 yaptım demek değil.Metinin ilk denemesi için dedim bunu diğer denemelerine bakmadım.345 in bana çok zor gelmeyen geosu henüz 4.deneme.Hiçbir zaman geometrime güvenemedim belki iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FilthyFrank -- 20 Mayıs 2017; 1:15:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.