Şimdi Ara

345 Tyt Türkçe Soru Bankası nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
17.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kitabı kullanan var mı, beğeniyor musunuz? Zorluk düzeyi nasıl?
    Tavsiye eder misiniz?

• Ben kullanıyorum. Sınava sayısaldan hazırlanıyorum, bana zor gibi geldi ama eşit ağırlıkçı veya sözelciler me der bilemiyorum. Fazla konusunu çözmedim henüz ama yazım yanlışları konusunda üzerinde çok fazla tartışma olan kelimeleri kullanmaları kötü olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DHTürkMan D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yukarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben limit tavsiye ederim alanında en iyi yayın. Üç dört beş gibi gözünü sonradan para bürümüş kitaplarını çözümlü diye satıp madur eden adilerdan uzak durun (ayrıca bknz:Palme yayınları)

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Palmenin soruları cidden güzel ama bir sayısal için gereksiz gibi.
    Limit + çözüm ya da limit + bilgisarmal yapılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beeqee -- 10 Aralık 2018; 13:52:5 >
  • MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Daha bu akşam 345 2018 şubat basımı tyt mat kitabında bir soruya takıldım. İlk defa video çözümden soruyu öğrenme isteği geldi içimden. Arkadaş bir girdim. 2017 ygs kitabı çözümlerini kakalamışlar tyt mat diye. Videodaki soru farklı, benim kitaptaki soru farklı. Linkte bendeki kitabın kapağı var. Videoda ygs kitabı diyor.

Hiç bir test birbirini tutmuyor. yüzlerce soru içinden benim takıldığım soruyu aramam gerekiyor. O da şansıma ygs kitabında varsa.

Dedim, taptığımız 345 bu muymuş? Yazıklar olsun. Kapağa "VİDEO ÇÖZÜMLÜ" yazmayı biliyorlar çakallar. Çok mu zor kardeşim 2017 kitabı ile 2018 kitabı çözümlerini ayrı koymak? Youtube para mı alıyor koyduğun video başına? Bilmediğimiz, aşması çok zor prosedürler mi var? Nedir bu yani? Bu teknoloji çağında böyle saçmalıkları aklım almıyor.
  • xooa kullanıcısına yanıt

Hocam 2 farklı kitap var. Doğru kitabı seçtiğinize emin misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 TYT TÜRKÇE SORU BANKASI !!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kitabı nerdeyse bitirdim bi anlatım bozukluğu kaldı. Dil bilgisi sorularının kaçırmıyorum artık yanlış çıkarsa paragraftan çıkıyor. Sorular o kadar zor değil deneme ayarında. Sorun varsa sorabilirsin

Sevgili DHTürkMan,

Bak böyle cevap verilmez. Karşı argüman öne süreceksen kıçını kaldırıp 3 dk zaman ayırıp iyice kontrol edeceksin. Öyle scrEen shot almayla olmaz!

O gösterdiğin yere girmedim mi sanıyorsun?
    Elinde 2018 basım temel matematik kitabın var mı yok mu onu söyle?
    Yok ki bana otomatik cevap veriyorsun forumdaki diğer arkadaşların diğer konularda yaptığı gibi.

Evet, 345 yks temel matematik soru bankasının çözümlerini koyduğunu iddia ediyor. Peki o linke tıklayıp kitabı da önümüze koyduğumuzda NEDEN SORULAR, TESTLER UYMUYOR?

Ben elimdeki kitap ile senin dediğin yeri karşılaştırıyorum ve soruların tutmadığını görüyorum. Hadi bakalım söyle şimdi geçen seneki kitabın video çözümleri var mıymış?
    345 TYT Matematik kullanıyorum, çözümlerini de gayet bulabiliyorum sitesinden. Reklam olayı falan hoş olmasa da tutuyor sorular, ne agresifsiniz :p

adam karıştırıyor olabilirsin diye ss atmış ag ne bu hemen saldırıya geçmişsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kitabı kullanmadım fakat çözümlü diye alıyorsa ÜçDörtBeş tavsiye etmem, TYT Kimya Soru Bankası var elimde yanlış yaptığım her soruyu kendim konu anlatımından bakıp kavrıyorum, yoksa çözümleri beklersen 9 ünitelik kitabın 3 ünitesi yarım yamalak var, + her video başı reklam da koymuşlar üşenmeden.
    Sayın xooa,

Öncelikle yardımcı olmaya çalışma hatasında bulunduğum için özür dilerim. İnanın bir daha asla olmaz.

Ne size karşı argüman sunma ne de Üçdörtbeş'i koruma derdinde değilim. İki tarafı da tanımıyorum ve bu saatten sonra sizinle muhattap dahi olmak istemiyorum. Yine de bu kaba tavrınızın sonucu olarak ben de cevap verme mecburiyetinde hissettim kendimi. Biliyorum hata yapıyorum verdiğim cevaba, ayırdığım vakite değmeyecek.

Bahsettiğiniz kitap bende yok, bahsettiğiniz kitabı daha önce görmüşlüğüm dahi yok. Ama bu kitabın 2 farklı çeşidinin olduğunu bildiğimden, belki de yanlış kitaba bakıyordur diye düşündüğümden ekran fotoğrafı ile size durumunu izah ettim. Kesinlikle sizi Üçdörtbeş'e çamur atmakla, yalancılıkla veya her ne anladıysanız onunla itham etmedim. Doğru kitabı seçtiğinizi, yine de çözümleri olmadığını belirtmeniz yeterliydi.

Gerçekten bıktım, birgün ben de birine kabalaşacağım o olacak. Ne kadar kolay birşey olmuş yardım etmek isteyen insanlara kaba ithamlarda bulunmak. Eğer sizin gibi kaba biri olsaydım bu mesajınıza bende hakaretler ile cevap verip zaten aşağıda olan seviyeyi iyice aşağılara çekmiş olacaktım. Neyse ki insanlık için elzem olan kibarlık erdemine sahibim.

Arz ederim.

Boş boş saldirma millete tyt ucdortbesin cozumleri kalitesiz reklamlari sinir eder ama çözümleri var yani. Ygs falan sıkma.

• Üçdörtbeşin problemlerine kadar geldim. Hatta problemlerde ilerledim. Şu ana kadar sadece 1 veya 2 soruda hata çıktı. Arkadaşların da belirttiği üzere tek sıkıntı reklamlar.

Mesajım için özür dilerim. Kullanmamam gereken bir kelime kullandım, kullanmamalıydım. Gerçekten özür dilerim. Hata benim. Kabul ediyorum.

Art niyetli olduğunuzu veya beni birşey ile itham ettiğinizi düşünmedim. İyi niyetle yaklaştığınız belli. Sadece akla gelen ilk cevabı yazmanıza karşıydı cevabım. Kendimi çok yanlış ifade ettim kabul ediyorum ve tekrar özür diliyorum. Ama yardım ederken de ezberden yardım etmemeye çalışmak lazım. Geçen de bir arkadaş daha çıkmamış çözüm 3d'nin problem kitabını tavsiye ediyordu. Hani bunun gibi şeyleri çok kolay yazıyor insanlar. Ben 345'in 2018 yks ile 2017 ygs çözümlerini karışık tek kitap halinde vermesine kızmıştım. Bazı soruların çözümleri var, bazılarının ki olması gereken testten 30 soru sonra, bazı soruların çözümü hiç yok. Siz de konu hakkında bilginizin olmadığı o kadar belli olan bir mesaj atınca kızgınlığım biraz size yönlenmiş oldu. Kendimi haklı çıkarmak veya savunmak için söylemiyorum. Yine de ben % 100 hatalıyım.

Umarım kendimi affettirebilmişimdir bir nebze de olsa...

• Cuenta kullanıcısına yanıt
    Ben önceki mesajımda ygs kelimesinden bahsetmemişim bile. Ygs falan sıktığım yok. Ama sen ygs ve yks'nin karışık olduğunu bildiğin için kendin yazmışsın, bir de beni sıkmakla suçlamışsın. Farkında değilsin ki senin sıktığın şey doğru aslında.

YKS Temel Matematik kitap çözümleri 2017 ygs ile 2018 şubat yks'nin karışımı.

Zaten 345 bile bazı oynatma listelerinde "YGS Matematik Soru Bankası" demiş.
    Ayrıca karışık işler yapıyor. İki farklı linkten çözüm koymuşlar. Birinde sadece ilk 8 sorunun çözümü var. 9-16 arası hiç yok tüm testlerde. Diğerinde 16 soruyu da koymuşlar ama bazıları yerinde, bazıları karışık, bazıları hiç yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.