Şimdi Ara

347. Dönem MANİSA ve//veya KIBRIS (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
4
Favori
36.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bandit86

quote:

Orijinalden alıntı: destroyer_6741

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: destroyer_6741

Gençler pazar sabahı terminalde bi buluşma söz konusu mu ?

11.08.2012 23:59 da yola çıkıyorum, otogarda buluşma vs yapmayacaksak niye açtık bu konuyu

Tabi ki onun için açıldı ama nasıl birbirimizi bulacağız o belli mi? Olmadı belli bir saat de tek tek isimlerimizi anons ettirir öle buluşuruz

paşam genelde herkse sabah orada olacak, azcık niyetimiz olsa var ya :

Beyler soyle soyleyeyim, en gec 12 gibi teslim olmayi dusunuyorum. Ozelden isim soyisim paylasalim. Hic olmadi, donanimhaberden kimse var mi diye sorariz yatakhanede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belli bir saat verip otogarda bir buluşma mı yapsak arkadaşlar. Çoğu kişi sabah otogarda olucak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jnic

quote:

Orijinalden alıntı: pMss

beyler bi yardım edin ya heryere sordurdum kimse bilmiyor.Hepinize kıbrıs'ta 28. ve 39. mknz çıkmış.Bana KTBK KTKA 1'inci Mknz. P. Tb. 3'üncü Mknz. P. Bl. K.lığı.Barış Kuvvetleri nedir ne yaparlar.Ve nerde bu yer.Öğrenen olursa cevap versin lütfen.Kimse bilmiyor çünkü

KTBK'da arkadaşlarım vardı tam olarak aynı yerde değilsiniz ancak KTBK genelde rahat olur.masa başı işleriyle uğraşıyorlardı.

bende ustayı ktbk da lojıstık destek de yapacagım. arkadaslarından bılgı alabılme ımkanın varmı kardesım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelRa

quote:

Orijinalden alıntı: jnic

quote:

Orijinalden alıntı: pMss

beyler bi yardım edin ya heryere sordurdum kimse bilmiyor.Hepinize kıbrıs'ta 28. ve 39. mknz çıkmış.Bana KTBK KTKA 1'inci Mknz. P. Tb. 3'üncü Mknz. P. Bl. K.lığı.Barış Kuvvetleri nedir ne yaparlar.Ve nerde bu yer.Öğrenen olursa cevap versin lütfen.Kimse bilmiyor çünkü

KTBK'da arkadaşlarım vardı tam olarak aynı yerde değilsiniz ancak KTBK genelde rahat olur.masa başı işleriyle uğraşıyorlardı.

bende ustayı ktbk da lojıstık destek de yapacagım. arkadaslarından bılgı alabılme ımkanın varmı kardesım?

hocam acemilikten arkadaşlarımdı çarşı izninde denk geldiğimizde konuşuyorduk numaraları yok maalesef.

• ben de 12 gibi manisada olacam...iyi rahat geçirirsiniz diyen de var, sıkıntı çekersiniz diyen de...Allah yardımcımız olsun iyi komutanlara düşürsün diyelim artık napalım...
  • Adı ve Soyadı MUHAMMED TARIK KOÇAK
    Baba Adı RAMAZAN
    Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 28'inci Mknz. P. Tüm. 61'inci P. A. 2'nci P. Tb. 1'inci P. Bl. K.lığı
    KIBRIS

BURSA DAN GİDİYORUM
  • doğu batı kışlası falan diyorlar arkadaşlar. hangisine nasıl gideceğiz? var mı şöyle güzel bir tarif yapacak dedemiz?
  • http://1-piyade-er-egitim-tugay-komutanligi.blogspot.com/

şöyle bir yazı buldum belki yardımcı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniceff

quote:

Orijinalden alıntı: Offo1905

Arkadaşlar

askılı atlet için yasak diyorlar, bu konu da kesin bilgi nedir?

Kamuflaj altında yasak ama eşorfman altında yada yatarken giyebilirsiniz ve sıcaklarda işinize yarar çünkü akşamları çok sıcak

peki hiç giymeden oluyor mu, giymek mecburi mi?
  • beyler ben 339. kısa dönem olarak acemiliğimi manisada usta birliğimi kıbrısta yaptım.oraya gitmeden önce hiçbir bilgi edinememiştim.sorularınız olursa cevaplarım....
  • öyle birşey yok.bazı bölük komutanları askılıyı zorunlu tutuyo.yazlık kamuflajın yakası V gibi ve açık.kimisi atlet görünsün kimisi görünmesin istiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtuy

beyler ben 339. kısa dönem olarak acemiliğimi manisada usta birliğimi kıbrısta yaptım.oraya gitmeden önce hiçbir bilgi edinememiştim.sorularınız olursa cevaplarım....

Selam arkadaşım,

Ben de ilk olarak Manisa "1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı" ardından;

Kıbrıs "39'uncu Mknz. P. Tüm. 50'nci Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 3'üncü Mknz. P. Bl. K.lığı"

Öncelikle Kıbrıs'ta bu düştüğüm yer tam olarak nerede? Bazıları Güzelyut bazıları Lefkoşa diyor? Manisa da eğitimler vs. nasıldır? Gerçi önemli olan yer Kıbrıs çünkü askerliğimin büyük bir kısmı orada geçecek, Kıbrıs'ta bu düştüğüm yer hakkında bazıları çok rahat iyi olur diyor bazıları çok kötü bir yer diyor? Ayrıca Kıbrıs'ta eğitimler, yemekler, banyo vs. nasıldır? Genel bir su sorunundan bahsediliyor? Düştüğüm bu birlikler hakkında genel bir bilgi paylaşırsan memnun olurum, zira Kıbrıs ile ilgi pek bilgi bulunmuyor internette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horror1 -- 11 Ağustos 2012; 9:54:14 >

• quote:

beyler ben 339. kısa dönem olarak acemiliğimi manisada usta birliğimi kıbrısta yaptım.oraya gitmeden önce hiçbir bilgi edinememiştim.sorularınız olursa cevaplarım....

ulaşım konusunda yardım edersen çok iyi olur , terminalden indikten sonra önce bir merkezde bikaç saat takılma ve sonra birliğe teslim olma (batı kışlasına teslim olacağız galiba) planı var, minibüs-otobüs hakkında bir bilgin var mı?
  • quote:

doğu batı kışlası falan diyorlar arkadaşlar. hangisine nasıl gideceğiz? var mı şöyle güzel bir tarif yapacak dedemiz?

Doğu'da Batı'da olsa herkes 1. Piyada Eğitim Tugayına teslim oluyor.
    Her türlü işlem tamamlanınca, aşı olduktan sonra bir sıraya gireceksiniz o sıranın sonunda sizin nereye gideceğinizi söylüyorlar.
    Batı Kışlaysa orada kalacaksınız, Doğu Kışlaysa otobüslerle oraya götürüleceksiniz.
  • tugay izmir tarafından şehre girerken sağda.şehir merkezinden yürüyerek rahat gidiliyo.(yani otogardan) ben yürüyerek gitmiştim dolmuşa gerek yok.
  • beyler kıbrısta askerlik yapmanın en zor tarafı psikolojik savaştır.Neden mi? çünkü orada askerlik adına yapılacak hiçbir şey yoktur.bu yüzden komutanlarınız da siz de askercilik oynayacaksınız.ama 2 taraf bu oynu bildiği halde gerçekmiş gibi oynayacak.bu askercilik oyununu iyi oynayanlar rahat eder.ama sivil hayatla sürekli kıyaslayıp sorgulayanlar hayatının en zor 4 ayını geçirir orda.

benim size diyeceğim tek şey bu askercilik oyununa acemi birliğinin ilk haftasından itibaren adapte olun.hiçbirşeyi sorgulamayın.neden sabah 4 te uyanıp saat 8.30 a kadar ayakta komutanı bekliyoruz otursak olmaz mı demeyin mesela..usta birliğinde yaşam tarzınız normale girecek.yani daha fazla bireyselleşeceksiniz.acemi birliğinde resmen koyunsunuz.herşey beraber.kamuflajı giyince gidip eğitim alanındaki büyük aynalara bakın ve donanımhaberde bir kardeşimiz var o da 2011 nisan ayında bu aynaya bakıp bizim hissettiğimizi hissetti diye düşünün.ve şu anda çoktan herşeyi unutmuş durumdayım.

kıbrısa gidenlere iyi askerlik oyunları ve sonrasında hayırlı teskereler diliyorum.... :))

• Yarın sabah 7 civarı İzmir otogarda olacağım ordan da Manisaya'ya geçeceğim.Tertiplere selamlar.
  • beyler hep beraber bulusup gitmek güzel olurdu ama malesef ben katılamıcam.izmire bi arkadasımla inicem.onun bornova cıktı.1-2 arkadasımızı görücez.snra ben manisaya gecip izmitten gelen bi arkadasla bulusup teslim olucaz.
    AMA İÇERDE DONANIM HABER DEN OLAN VARMI DİYE SORMAYA İHMAL ETMEYELİM BEYLER.DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE.CÜNKÜ SAÇMA SAPAN SEYLER OLUYOMUS DAHA ACEMİLİGİN BASINDA HEMDE,UZUN DÖNEMLERİN BASKILARI FELAN.
    grsrz kardeşlerim.
  • donanımhaberden var mı diye soralım kesinlikle :D
  • quote:

beyler kıbrısta askerlik yapmanın en zor tarafı psikolojik savaştır.Neden mi? çünkü orada askerlik adına yapılacak hiçbir şey yoktur.bu yüzden komutanlarınız da siz de askercilik oynayacaksınız.ama 2 taraf bu oynu bildiği halde gerçekmiş gibi oynayacak.bu askercilik oyununu iyi oynayanlar rahat eder.ama sivil hayatla sürekli kıyaslayıp sorgulayanlar hayatının en zor 4 ayını geçirir orda.

benim size diyeceğim tek şey bu askercilik oyununa acemi birliğinin ilk haftasından itibaren adapte olun.hiçbirşeyi sorgulamayın.neden sabah 4 te uyanıp saat 8.30 a kadar ayakta komutanı bekliyoruz otursak olmaz mı demeyin mesela..usta birliğinde yaşam tarzınız normale girecek.yani daha fazla bireyselleşeceksiniz.acemi birliğinde resmen koyunsunuz.herşey beraber.kamuflajı giyince gidip eğitim alanındaki büyük aynalara bakın ve donanımhaberde bir kardeşimiz var o da 2011 nisan ayında bu aynaya bakıp bizim hissettiğimizi hissetti diye düşünün.ve şu anda çoktan herşeyi unutmuş durumdayım.

kıbrısa gidenlere iyi askerlik oyunları ve sonrasında hayırlı teskereler diliyorum.... :))

Çok iyi özetlemişsin ben bunu biraz geç uyguladım onun için sıkıntı çekmiştim biraz başlarda

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.