Şimdi Ara

347. Dönem MANİSA ve//veya KIBRIS (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
4
Favori
36.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Offo1905

quote:

Orijinalden alıntı: uniceff

quote:

Orijinalden alıntı: Offo1905

Arkadaşlar

askılı atlet için yasak diyorlar, bu konu da kesin bilgi nedir?

Kamuflaj altında yasak ama eşorfman altında yada yatarken giyebilirsiniz ve sıcaklarda işinize yarar çünkü akşamları çok sıcak

peki hiç giymeden oluyor mu, giymek mecburi mi?

Çoğu yerde kamuflajın altında fanilanın görünmesi istenir
  • Forumda sakinlik başladı . Şuan çoğu arkadaş yolda bazıları son alışverişini yapıyordur. herkese hayırlı bir askerlik diliyorum
  • Dün 20-25 kişilik bir iftar verdim evimde.Kuran okuttuk çok güzel oldu. Ama çok yoruldum. Askerlik bu kadar yormaz sanırım. Gidecek tüm arkadaşlarımıza(yani sizlere) dua ettik. Askerde usta birliğine gidince acemilere yardımcı olmak çok önemli. Herkes birbirini eze eze çoğu insan sadece bu eziklik korkusundan askreden nefret ediyor. İnşallah hepimiz daha aklı selim davranıp bizden sonra gelenlere sahiplenici davranırız. İnsanı ezmek onu büyütmez ama sahip çıkmak ona özgüven verir ve ömrü boyunca bunu kullanır diye düşünüyorum. Herkeze hayırlı teskereler tertipler.
  • evet arkadaşlar orda mutlaka bir donanımhaber grubu yapmalıyız. Birlikten kuvvet doğer demişler o kadar :)

Bende gece 1 arabasına biniyorum ve manisa yolculuğu başlıyor.
  • Çoğunluk olarak sabah manisa terminalinde olacağız fakat kaç kişi orda toplanırız kesin bir bilgi olsun. Sabah merkeze geçer kahvaltı yapar kaynaşırız öğlene doğru gider teslim oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer_6741

Çoğunluk olarak sabah manisa terminalinde olacağız fakat kaç kişi orda toplanırız kesin bir bilgi olsun. Sabah merkeze geçer kahvaltı yapar kaynaşırız öğlene doğru gider teslim oluruz.

aynen...... sabah 8 de ben orada olacam.
  • beyler ben cüzdan iç çamaşırı falan almadım manisa'da bulabilir miyim birliğie teslim olmadan? Sabah orada olacağım biraz boş vaktim olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bandit86

quote:

Orijinalden alıntı: destroyer_6741

Çoğunluk olarak sabah manisa terminalinde olacağız fakat kaç kişi orda toplanırız kesin bir bilgi olsun. Sabah merkeze geçer kahvaltı yapar kaynaşırız öğlene doğru gider teslim oluruz.

aynen...... sabah 8 de ben orada olacam.

Söyledim tekrar söylüyorum, bende istanbuldan geliyorum. 12'de yola çıkacağım 8 - 9 civarı manisada olurum diye tahmin ediyorum. Zaten tiplerden belli olur. (Saç - sakal traşımı oldum ) Yeşil - kırmızı Adidas bir sırt çantam olacak, karşılaşırsak bir merhaba derseniz, tanışma fırsatı olur. Bende öğlen gibi teslim olmayı düşünüyorum. Görüşmek dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtuy

beyler ben 339. kısa dönem olarak acemiliğimi manisada usta birliğimi kıbrısta yaptım.oraya gitmeden önce hiçbir bilgi edinememiştim.sorularınız olursa cevaplarım....

Hocam Topçu ADESTİM astğm olarak Kıbrıs çıkarsa kura da bizi neler bekliyor bilgin var mı?
  • bu arada 1. P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA broşüründe yazdığına göre orada nakit para geçmiyormuş bize Ziraat bankası Akıllı kart verilecekmiş, paramızı bu karta yükleyecekmişiz. geçmiş dönemdekilerde Akıllı Kart kullandı mı? Bu olayın aslı astarı nedir?
  • Beyler herkese msj atmaya çalıştım ama arada kaynamış olanlarınız olabilir 12si sabahı Manisa Terminalinde olacaklar bana özel msj'dan firma kalkış-iniş saatlerini yazarsa yazıhaneden peron no felen öğrenip indiğiniz gibi alırım ben sabah 5 buçuk gibi orada olacağım. 8 veya 9'a kadar Terminalde toplanıp merkez de kahvaltı yapar kaynaşır öğlen gibi teslim oluruz.
  • 12 si sabahı 6-6.30 gibi manisa otogarda olurum bende büyük ihtimalle Metro ile bu akşam yola çıkıcam inş.
  • kardeşim her topçu taburunda adestim subayı .mekanize tümenlerin hepsinde de çeşitli çaplarda obüsler ve kundağı motorlu taburları var.yani anlayacağın bir topçu er gibi herhangi biryere gidersin.ama benim bildiğim kadaryla taburdaki her bataryada adestim olmuyo bir tane bataryaya dahil olarak adestim görevini yapıyosun.zaten üstüne kantin yemekhane falan zimmetlerler onun muhasebesine bakarsın :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: get_low

beyler ben cüzdan iç çamaşırı falan almadım manisa'da bulabilir miyim birliğie teslim olmadan? Sabah orada olacağım biraz boş vaktim olacak.

manisada çok pahalı alırsın.son dk golü yemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: get_low

bu arada 1. P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA broşüründe yazdığına göre orada nakit para geçmiyormuş bize Ziraat bankası Akıllı kart verilecekmiş, paramızı bu karta yükleyecekmişiz. geçmiş dönemdekilerde Akıllı Kart kullandı mı? Bu olayın aslı astarı nedir?

bu efsaneleri ben de duydum ama öyle bişey yok para geçiyor

Manisa

kural 1- kesilikle paranız bozuk olsun.5 tl lik bisürü bozuk para yapın teslim olmadan.kantine herkes bütün para verdiği için para sıkıntısı olur ve bir süre sonra bozuk para en değerli şey olur.2 tlsi olan çayını poaçasını götürüken sen elinde 50tl ile sadece izlersin

kural 2-tugayın içinde madeni para ile çalışan kahve sıcak çikolata meyvesuyu kola vb içecekleri veren cihazlar vardır.kantinler genelde kapalı olduğundan ve çok sıra olduğundan bunlar hayat kurtarır.yanınızda madeni para götürün.yoksa yine sıcaktan bitmiş şekilde elinizde 50 tl ile buz gibi sprite içen tertiplerinizi izlersiniz. :)))

benden uyarması

• quote:

Orijinalden alıntı: hcalkar

quote:

beyler ben 339. kısa dönem olarak acemiliğimi manisada usta birliğimi kıbrısta yaptım.oraya gitmeden önce hiçbir bilgi edinememiştim.sorularınız olursa cevaplarım....

Hocam Topçu ADESTİM astğm olarak Kıbrıs çıkarsa kura da bizi neler bekliyor bilgin var mı?

kardeşim her topçu taburunda adestim subayı var.mekanize piyade tümenlerin hepsinde de çeşitli çaplarda obüs ve kundağı motorlu taburları var.yani anlayacağın bir topçu er gibi herhangi biryere gidersin.ama benim bildiğim kadaryla taburdaki her bataryada adestim olmuyo bir tane bataryaya dahil olarak adestim görevini yapıyosun.zaten üstüne kantin yemekhane falan zimmetlerler onun muhasebesine bakarsın :))))

• quote:

quote:

quote:

kardeşim her topçu taburunda adestim subayı var.mekanize piyade tümenlerin hepsinde de çeşitli çaplarda obüs ve kundağı motorlu taburları var.yani anlayacağın bir topçu er gibi herhangi biryere gidersin.ama benim bildiğim kadaryla taburdaki her bataryada adestim olmuyo bir tane bataryaya dahil olarak adestim görevini yapıyosun.zaten üstüne kantin yemekhane falan zimmetlerler onun muhasebesine bakarsın :))))

yani pek iş yapmam diyorsun.. Acemilikleri çok zor geçiyormuş, eğitimden adeta pestilimiz çıkıyormuş. Diyorum ki okadar eğitimden sonra
    boş bir işe sevketmezler heralde :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

yani pek iş yapmam diyorsun.. Acemilikleri çok zor geçiyormuş, eğitimden adeta pestilimiz çıkıyormuş. Diyorum ki okadar eğitimden sonra
    boş bir işe sevketmezler heralde :D

acemiliğini yapacağın yer aslında acemi asker eğitim birliği değil topçu ve füze okulu..yani hızlandırılmış bir askri okul okuyacağın için biraz zor

• merhaba arkadaşlar adım melek abim 347 kıbrısa gidecek
    28 inci mknz. P. Tüm. 28'inci Mknz. P.A. 2'inci mknz. P.Tb. 1'inci P.Bl.L.lığı
    1- nerededir ? ve tam adı nedir?
    2- eğitim spor Ve nöbet faaliyetleri nasıldır?
    3- Sosyal yaşamı nasıldır? cep telefonu serbestmidir?

Yardımcı olabilen olursa çok sevirim.
  • 341. Olarak askerligimi 1.taburda yaptm. 2.taburda 1 hafta kaldim.allah kolaylik versin cok kotu bi yer,su yok.komutanlar askerleri cehenneme hosgeldiniz die karsiliyor.
    haritada ulukişla olarak bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir18rebrov -- 12 Ağustos 2012; 14:35:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.