Şimdi Ara

3499 HB Laptop Acer Ryzen 5 3500u 8gb 256 ssd (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
6.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: el_jericho

4000 liraya alabileceğimiz F/P bilgisayar var mı acaba?
    urun.n11.com
    Acer Nx.hhrey.003 Ryzen 5 3500 8gb 512ssd Rx540 15,6" Full Hd - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/acer-nxhhrey003-ryzen-5-3500-8gb-512ssd-rx540-156-full-hd-P428279550

111 TL n11 kupon ile 4088 TL ye geliyor.

• MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    3999 olmuş fiyatı ama alınırmı işte ısınma sorunu gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.sins

3999 olmuş fiyatı ama alınırmı işte ısınma sorunu gibi.
    hocam bırak ısınmayı felan. en kral notebook bile ısınır kimse yalan atmasın burda bu özelliklerde bu fiyata notebook bulamazsın. aynısı asus markası olduğu için 4600 TL oda indimli haliyle bu fiyat. normal piyasası 5200 felan. dolar euro uçmuş gitmiş. ihtiyacın varsa ısınmasına ona buna bakma. al kullan. ısınırsa bitane notebook soğutucu al koy altına kullan. devir lüks devri değil artık herşey ateş pahası. parayı tasarruflu kullanmak lazım
  • sepete 8-9 tl lik bişi daha ekle ekran koruyucu gibi 4000/111 tl indirim koduyla 3899 TL'ye geliyor fiyat.
    Ben gece çalışıyorum beni oyalasın. Oyun hakkında bilgin varmı bilmiyorum ama örnek Sho gun açsın gibi.

• Hb de 3499 olmuş ama ekran kartı nedir kapasite nedir bilgi yok.

• J.sins kullanıcısına yanıt
    Bu cihazın ekran kartı 0nboard. Diğeriyle farkı bu. Performans olarak diğeri bi tık daha iyi

Tamam hocam bilgi için teşekkür ederim.

• 2,5 ay önce Acer Swift 3 15.6 inç Full HD 8. Nesil İ5 işlemcili olan versiyonu 3609 a aldım. 75 TL chip-para geldi. 3500 ün altına mâl etmek için aylarca bekledim anca bu kadar oldu. GittiGidiyor dan aldım satıcı mediamarkt. 9 taksit verdi site. Bunu da takip ediyordum arada 300-400 lira fark vardi. Benim laptop Şu an en ucuz 5200. Bu laptopun fiyatı çok oynamamış. Yani ihtiyacı olan varsa alsın. Fiyatlar kolay kolay düşmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3249 lira olan ürün dolar 7.10 oldu diye 3499 lira olmuş. Ok. Dolar şu an 6.79 olduğu halde eski fiyatına niye dönmedi?

Bu durum ülkede fiyatı yükselen hiçbirşeyin tekrar düşmeyeceğini net özetliyor. Lanet olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar düştü ama fiyatlar aynı
    3250 filandı bu

• quote:

Orijinalden alıntı: HK-416

Dolar 7.1i gördü bu zamanda bilgisayar alınmaz 😅
    Bari 2. el alayım dedim, onlar bile zamlandırmışlar. Dedim eski fiyatın 100-200 fazlasını vereyim, kimi beni banladı, kimi cevap bile vermedi. Fırsat kovalayacağız yapacak birşey yok.
  • ben olsam bunu alırdım amd 7 serisi var

• sleeptalkercat kullanıcısına yanıt
    Is icin acer almıştım. Iptal edip lenova aldim. Bi tik üstü işlemci diye. Pek anlamam ama is ickn kullanıyorum mantiken daha iyi bir karar verdim herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: player2974

Is icin acer almıştım. Iptal edip lenova aldim. Bi tik üstü işlemci diye. Pek anlamam ama is ickn kullanıyorum mantiken daha iyi bir karar verdim herhalde
    tabi ki mantıklı karar, ram ve ssd upgrade edilebilir işlemci edilemez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.