Şimdi Ara

3499 HB Laptop Acer Ryzen 5 3500u 8gb 256 ssd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
6.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Laptop fiyatlarının düşmesini bekleyemeyecek kadar acil ihtiyacı olanlar için F/P ürünü olabilir.

10 gün önce 3249'a satılmıştı bu ürün o zaman kaçırdığıma üzülmüştüm sonrasında sürekli fiyat takibi yaptım bu fiyata yaklaşan başka bir fiyat görmedim.

dolar düşüyor belki 1 ay içerisinde daha makul fiyatlara düşebilir ancak yazdığım gibi acil alım yapacaklar için bir fırsat olabilir

• 3248 daha önce gördü, o yüzden tekrar aynı fiyatı görmeden almam. takipteyim.
  • Paylaşımsız ekran kartı olan bu fiyatlarda bir model varmı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TN panel. Yazık gözünüze

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop fiyatları düşmeyecek ki

Belki dolar 5.70i falan görürse düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 15 Mayıs 2020; 10:29:41 >
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    Dolar 7.1i gördü bu zamanda bilgisayar alınmaz 😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ihtiyaç da var almaya niyetliyim de 3250 yi gördük ya alamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum pc'yi. 3160 liraya aldım. Ekran hariç çok memnun kaldığım bir ürün. Fm 20, metro 2033 redux, cs go vs 1080p low ayarlarda gayet güzel oynattı. Ekran ips olsa tabii ki süper olurdu ama şu anki fiyatı ile dahi alınabilir seviyede bir cihaz.

• Arkadaş şirket çalışanı için düşünüyordu. 300U ' lu bir model önermiştim 2 gün önce piyasa koşullarında f/p olacak bir üründü.

Alamamış, şimdi bunu alıyor.
  • Piyasanın son durumuna göre iyi fırsat ihtiyacı olan kaçırmasın dün en ucuz yerde 3900 tl civarıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Paylaşımsız ekran kartı olan bu fiyatlarda bir model varmı ?
    Ekran kartına takılmayın o kadar. Vega 8, Nvida mx 150 ayarında bir ekran kartıdır, hatta bazı oyunlarda mx150'den de iyi performans verir.

Bu arada şu ürün düşerse almanız daha mantıklı. Acer önceden kullandım, pek ısınamadım.

• 1,5 ay önce Asus gl553vd-dm32t modelini 5200 e sattım şimdiki fiyataların haline bak peh.
  • Vega 8 ' in 8GB belleğin 2GB'ını kendine ayıracağını unutmayın.

Hali hazırda yinede iyi bir laptop bu. İhtiyacı olan kaçırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plt13

Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum pc'yi. 3160 liraya aldım. Ekran hariç çok memnun kaldığım bir ürün. Fm 20, metro 2033 redux, cs go vs 1080p low ayarlarda gayet güzel oynattı. Ekran ips olsa tabii ki süper olurdu ama şu anki fiyatı ile dahi alınabilir seviyede bir cihaz.
    ne zaman nereden almıştınız hocam?
  • 10tiger 1 kullanıcısına yanıt
    10 gün önce Hepsiburada'dan.

• Black friday de n11 de kupaon ile 2750 civarına gelmişti 😆 aldım yanına da 8 lik ram ekledim mis gibi kullanıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: HK-416

Dolar 7.1i gördü bu zamanda bilgisayar alınmaz 😅
    Bilakis tam tersi. Sunu bir ogrenemediniz. Bu cihazlar dolar prim yapmamisken iken benzer fiyatlarda iseler, iste bugun doviz yukseldiginde ayni oranda yukselmediklerinde firsat urunu olurlar

Ekonomi ilk kotulesmeye basladiginda henuz fiyatlara yansimadan (ve ileride mecburen yansiyacagi icin) alim yapmak en dogrusudur

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Bi siz biliyorsunuz zaten ekonomiyi inceyi yakalayamamışsın sen

3499 HB Laptop Acer Ryzen 5 3500u 8gb 256 ssd

• HK-416 kullanıcısına yanıt
    Ironi miydi ?

• 4000 liraya alabileceğimiz F/P bilgisayar var mı acaba?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.