Şimdi Ara

34A metrobüs hattı hakkında !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 34A metrobüs hattını istanbulda yaşayanlar bilirler, 34A cevizlibağdan - zincirlikuyuya gider sabah 5ten 10 arasında akşam ise 4,30 - 22 arasında çalışan bir hattır bu, birde avcılardan - zincirlikuyuya giden bir hat vardır genelde insanların aslında insan olanların eğer anadolu yakasına geçmeyeceklerse kullanmaları gereken hat 34 hattıdır yalnız bizim düşüncesiz sorumsuz insanlarıma sesleniyorum, ya azcık fikir düşünce rica ediyorum, bu sorumsuz insanlar yüzünden sabahları kadıköye gitmek istediğim halde belki 5 tane 34A otobüsüne binemiyorum, işin ilglinç tarafı zar zor bindiğim zaman otobüs zincirlikuyuya geldiğinde boşalıyor, 34 hattı dakikada 10 geliyorsa 34A 1 gelen bir hat üstelik, nasıl beceriyor bu insanlar anlamıyorum, zırt pırt gelen 34 e binmeyip 34A biniyorlar, yani kendini uyanık sanan, boş görünce zart diye atlayıp bu nereye gidiyor demeyen insanlar yüzünden onlarca insan mağdur oluyor ve hem zaman kaybı hem iki otobüs değişmek zorunda kalıyor birde işin yoksa zincirlikuyuda sıra bekliyorsun, iett ye elli kere attığım maillerde sonuçsuz kaldı, saçma sapan cevaplar bu nasıl işti anlamıyorum ya, tek istediğim binmeyin arkadaşlar eğer avrupadan anadolu yakasına geçmeyecekseniz binmeyin 34A ya binmeyinde sabahları işimize gücümüze yetişelim...

• Bu yazı burada gülünç olmuş. Gittiğin 15 dakika yol . Otursan ne olacak ? Ayakta gitsen ne olacak ? Zincirlikuyu da sıra dediğin her 1 dakikada metrobüs yanaşıyor..Kapıların önünde binmek için bekliyoruz..Bumu sıra ? Bir cümle var..Yazarsam banlanırım..Metrobüsü bulmuşsun özel tahsis bekliyorsun...Binmeyin ben rahat gideyim...Yazdığın saçmalık..Kolay gelsin..
  • Hicte gulunc olmamis cigu kisi bu sorumsuzlugu cekiyor... Kirk yilda bir metrobus kullananlar konusurlar tabi... Yada acelesi olmayan rahat rahat gidenler... Bir kere 34a nin mantigi neki tek seferde avrupadadan yada anadoludan oteki kitaya tasimak degil mi ? Eeee senin o bir dakikalarini gelde sabah saatlerinde gor ustelik oturmak gibi kimsenin bir derdi yok metrobuste oturmak mucize gibidir, sadece binebilsen 34a ya oda yeter ama insanlar bilincli olsa bu sorun olmaz, zincirlikuyuya gideceksen git 34 e bin cokmu zor ustelik 34A dan cok daha fazla geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.