Şimdi Ara

34k +Okul 1.liği [MF]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankarada üniversite ve bölüm tavsiyeleriniz nelerdir? Mühendislik bölümleri ilk tercihim olacak . Bu arada Okul 1. kontenjanından girmek istiyorum . Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisverisbook -- 22 Temmuz 2012; 2:16:34 >

• UP UP UP!
  • Up
  • haydin 1 up! daha .
  • up yardım edin arkilerrrr .
  • ciddiyim aynı durumdayız takipteyim
  • Hadi bir daha up :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstedigin tum bolumleri yaz siralamasina bakmaksizin. Garantiye almak istiyorsan normal siralamasi 40 bin olan yerlere kadar in. Sansin varsa birincilikten 10 binle alan yerler bile gelir. Ama dedigim gibi sansa bakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poüyk

İstedigin tum bolumleri yaz siralamasina bakmaksizin. Garantiye almak istiyorsan normal siralamasi 40 bin olan yerlere kadar in. Sansin varsa birincilikten 10 binle alan yerler bile gelir. Ama dedigim gibi sansa bakar.

Eyvallah kardes, 20k'dan tercihlerime başlamayı düşünüyorum açıkçası .. Şans yanımda olursa iyi bir yer gelir .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolagulucan

quote:

İstedigin tum bolumleri yaz siralamasina bakmaksizin. Garantiye almak istiyorsan normal siralamasi 40 bin olan yerlere kadar in. Sansin varsa birincilikten 10 binle alan yerler bile gelir. Ama dedigim gibi sansa bakar.

Eyvallah kardes, 20k'dan tercihlerime başlamayı düşünüyorum açıkçası .. Şans yanımda olursa iyi bir yer gelir .)

20 degil 10-15 binden baslamani tavsiye ederim. Hic degilse dedigim bu siralamalarda istedigin guzel birkac yeri yazabilirsin. Gelme ihtimali var cunku. Neden daha iyi bir egitim veren yer varken sansini denemeyesin. Yine de sen bilirsin sonucta gidip de kaldiramama gibi bir ihtimal de var :)

• quote:

quote:

quote:

20 degil 10-15 binden baslamani tavsiye ederim. Hic degilse dedigim bu siralamalarda istedigin guzel birkac yeri yazabilirsin. Gelme ihtimali var cunku. Neden daha iyi bir egitim veren yer varken sansini denemeyesin. Yine de sen bilirsin sonucta gidip de kaldiramama gibi bir ihtimal de var :)

Aslında dersanemde çok daha iyi puanlar alıyordum, YGS saçmalığı yüzünden kötü aldım .. Açıkçası seviyem iyi şuan ki sıralamam pek iyi olmasada :) Ama dediğin gibi 10 - 15k 'dan ankarada bir yer olursa tadından yenmez :D Nasip kısmet ne diyelim artık :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında dersanemde çok daha iyi puanlar alıyordum, YGS saçmalığı yüzünden kötü aldım .. Açıkçası seviyem iyi şuan ki sıralamam pek iyi olmasada :) Ama dediğin gibi 10 - 15k 'dan ankarada bir yer olursa tadından yenmez :D Nasip kısmet ne diyelim artık :)

Google a "bolum tomografisi" yaz oradan ankaradaki bolumlerden birini sec. Bolumle ilgili bilgiler geliyor. Sol altta "taban puan ve basari istatistikleri" bolumunde okul birincisinin hangi siralamayla girdigi hakkinda bilgi var. Ben de gecen sene 30 bindeydim ve okul birincisiydim. Bayagi atastirmistim. 30 binlik bolumlere 60 binle yerlesen mi arrsin, 120 binle yerlesen mi ararsin neler var. Ustlerde pek oyle oynama olmuyor ama yine de belli olmaz. Bu arada site 2010 verileri gecen seneye gore degil yani, ama yine de bir fikir verir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.