Şimdi Ara

35.000 BÜTÇE İLE HANGİ ARABA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz araba almayı düşünüyorum, 35.000 TL bütçem var. Benzinli, 5 kapılı, beni en az 4-5 sene üzmeyecek bir araba almayı düşünüyorum. Sizlerin değerli görüşlerini almak istedim, sizce parçası pahalı olmayan, kronik problemleri minimum seviyede olan hangi araçlara bakmalıyım ?

• Opel astra h.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Opel astra h.
    Aklımdaki araba da o zaten :) Yoğun şekilde opel astra h bakıyorum ancak bir türlü yakın illerden bulamadım, 1-2 tane bulmuştum onların da tramerde kazası gözüküyor. Opel Astra H kasa ayarında önerebileceğiniz başka bir model var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_late

Aklımdaki araba da o zaten :) Yoğun şekilde opel astra h bakıyorum ancak bir türlü yakın illerden bulamadım, 1-2 tane bulmuştum onların da tramerde kazası gözüküyor. Opel Astra H kasa ayarında önerebileceğiniz başka bir model var mı ?

Alıntıları Göster
    Sizce 1.6 benzinli Opel Astra H kasa mı (2005-2009) yoksa 1.6 benzinli Seat Leon mu ?(2005-2009)
    Ayrıca şunu da belirteyim, alacağım araca tüp taktırmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek, bu konularda tecrübe sahibi arkadaşlar cevap yazarlarsa çok memnun olurum.

• Seat Leon u fazla bilmem ama Astra grcekten kaliteli ve düzgün araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota16

Seat Leon u fazla bilmem ama Astra grcekten kaliteli ve düzgün araba.
    astra nın o motorunda sübaplar mg alaşımlı mı bi sordurun mg olanlar lpg de erime yapıyor
  • O paraya dizel bravo yada 308
    Illa benzinli olacaksa astra cok guzel secim olur

Unutmadan bide cruze var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

O paraya dizel bravo yada 308
    Illa benzinli olacaksa astra cok guzel secim olur

Unutmadan bide cruze var
    LPG ile uğraşma, tertemiz dizel 308 bulursun o paraya. Ekürisi Bravo'dur. Astra J neyse de, H iyice eskidi artık. Kaldı ki LPG ile arası çok iyi değil Ecotec'lerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 20 Haziran 2015; 0:08:46 >
  • 1 haftadır 35 e 308 ve bravo bakıyorum denk gelmedi insanlar uçuyor 40 istiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

1 haftadır 35 e 308 ve bravo bakıyorum denk gelmedi insanlar uçuyor 40 istiyorlar
    Bulduğum bir aracın plakasını 5664'e yolladım ancak gelen mesejda
    " ***8893 Plaka ile sorgulanan Araç SBM kayıtlarında yoktur.Ruhsattaki şasi no ile sorgulayın" yazıyor.Bu tam olarak ne demek, araçta kayıtlı hasar yok mu demek yoksa plaka sahte falan mı ? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

1 haftadır 35 e 308 ve bravo bakıyorum denk gelmedi insanlar uçuyor 40 istiyorlar

35 e temiz 308 zor bulunuyor. Ben aylardır bakıyorum yaz geldi ya coştular yine. 2008 dizel 308 e 39.750 yazmış pazarlık yok diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

35 e temiz 308 zor bulunuyor. Ben aylardır bakıyorum yaz geldi ya coştular yine. 2008 dizel 308 e 39.750 yazmış pazarlık yok diyor.

ben umudu kestim artık b sınıfı yeni tututan araçlara bakıyorum
  • Mitsubishi outlaner 2.0 motor 2004 2005 model 25-35 bin arası

Mitsubishi asx 1.6 motor 2009-2013 model 35-50 bin arası
  • b_late B kullanıcısına yanıt
    Hocam focus 2-2.5 trend,308,c4,bravo.Bu araçlara da bakın.Bakımlı ve hor kullanılmamış olanları sizi üzmez.
  • Fiat Bravo diyorum. En az 4-5 sene bincekmişsiniz zaten. Uzun süre için alınır. Binilir
  • Ben ekimde 2005 Astra h Aldım 26 bine.benzin + lpg.şimdi piyasası 30 civarı.alınabilecek en mantıklı araba şu an o.ikinci eli de iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sungur16

Ben ekimde 2005 Astra h Aldım 26 bine.benzin + lpg.şimdi piyasası 30 civarı.alınabilecek en mantıklı araba şu an o.ikinci eli de iyidir.
    Yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, Opel Astra H almış bulunmaktayım. Tek sıkıntısı çok yakıyor, bir an önce tüp taktırmam gerek :)
  • quote:

Yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, Opel Astra H almış bulunmaktayım. Tek sıkıntısı çok yakıyor, bir an önce tüp taktırmam gerek :)

Kac model kac binde fiyat ne yazsaydiniz keske piyasa bilgisi acisindan iyi olurdu ...
  • quote:

2 yıl z16xep motor kodlu ecotec h astra kullanmış birisi olarak yazıyorum, LPG TAK-TIR-MA-YIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonlarkavuntaşır

quote:

2 yıl z16xep motor kodlu ecotec h astra kullanmış birisi olarak yazıyorum, LPG TAK-TIR-MA-YIN.

Alıntıları Göster
    vectra c yada corsa d bakılabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.