Şimdi Ara

35.000 BÜTÇE İLE HANGİ ARABA ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vay arkadaş 2005-2006 civarı araçları 35.000 liraya alır olduk. Nasıl bir sistem nasıl bir olayın içindeyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: internetcokguzel

quote:

Orijinalden alıntı: b_late

Yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, Opel Astra H almış bulunmaktayım. Tek sıkıntısı çok yakıyor, bir an önce tüp taktırmam gerek :)

2 yıl z16xep motor kodlu ecotec h astra kullanmış birisi olarak yazıyorum, LPG TAK-TIR-MA-YIN.

Opel'in bu motorlara(euro 4) Landirenzo lpg önerdiğini biliyorum ve iyi bir usta bulursam da taktırmayı düşünüyorum.Çok fazla yakıyor araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Orijinalden alıntı: b_late

Yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, Opel Astra H almış bulunmaktayım. Tek sıkıntısı çok yakıyor, bir an önce tüp taktırmam gerek :)

Kac model kac binde fiyat ne yazsaydiniz keske piyasa bilgisi acisindan iyi olurdu ...

2008 model 27.000 km, siyah renk, kazasız boyasız ilk sahibinden 37.000 verdim ; lpg bulunmuyor.
  • b_late B kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum bende eski astra h kullanıcısı olarak astra ile lpg arasi hiç yok başınız beladan kurtulmaz, lpg ile uyumsuzdur özellikle twinport olanlar (motor kodu aklımda değil ama z ile başlıyordu sanırım )

Edit. Konu sahibi arkadaş ne yapmissin sen öyle hiç astra h 2008 benzine o para verilir mi yazık ??

Lpg ile tam uyumlu en az 2009 model titanium focus 2 makyajlı kasa alırdın o paraya ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 27 Haziran 2015; 21:33:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhdmr kullanıcısına yanıt
    bahsettiğim motor twinport motordu z16xep.

2008 modelse konu sahibinin aldığı araç muhtemelen z16xer motor kodludur, bizim twinport lara görece LPG toleransı daha yüksektir. yine de tavsiye etmem LPG uygulamasını naçizane.

http://forum.donanimhaber.com/m_70035118/tm.htm
  • Doğrudur motor kodu aklımda değil çok sorunluydu çok çektim :))

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

Doğrudur motor kodu aklımda değil çok sorunluydu çok çektim :))

aramızda kalsın bendede 2004 model var şuan satmayı düşünüyorum ondan sordum. dediğin gibi bnmde başımı çok ağırttı ...
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Bende lpg ve astra yanyana gelince 'sat kurtul ' diyorum herkese çünkü pek çok kişi sorun yaşıyor astradan lpg ile özellikle 2008 modele kadar olanlarla (astra h)

• Aveo ltz alinir pasalar gibi binilir

• quote:

Orijinalden alıntı: internetcokguzel

bahsettiğim motor twinport motordu z16xep.

2008 modelse konu sahibinin aldığı araç muhtemelen z16xer motor kodludur, bizim twinport lara görece LPG toleransı daha yüksektir. yine de tavsiye etmem LPG uygulamasını naçizane.

http://forum.donanimhaber.com/m_70035118/tm.htm

Aracı almadan önce ilettiğiniz konuyu okumuştum, o yüzden twinport almadım zaten. Motor kodu dediğiniz gibi z16xer motor, sorun yaşayan da var 100.000 devirip sıkıntısız binen de. Lpg montajını yapacak ustaya bağlı bu işler diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

Katılıyorum bende eski astra h kullanıcısı olarak astra ile lpg arasi hiç yok başınız beladan kurtulmaz, lpg ile uyumsuzdur özellikle twinport olanlar (motor kodu aklımda değil ama z ile başlıyordu sanırım )

Edit. Konu sahibi arkadaş ne yapmissin sen öyle hiç astra h 2008 benzine o para verilir mi yazık ??

Lpg ile tam uyumlu en az 2009 model titanium focus 2 makyajlı kasa alırdın o paraya ???

Dediğiniz kıstaslarla 2.el ilanlara girip baktığımda 20 adet Focus çıktı karşıma, yani demekki öyle ha deyince bulunmuyormuş, çoğu da yaşadığım yere uzak yerlerden. Ondan ziyade ben Opel Astra'nın dış tasarımını beğendiğim için zaten Opel aldım. Aracı aldıktan sonra onu alsaydın bunu alsaydın gibi lafları yersiz buluyorum.Tasarım olarak bana hitap etmeyen araca ben zevkle binemem.

• b_late B kullanıcısına yanıt
    Hocam zevke bir sey diyemem umarım sorunsuz binersiniz hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: afutku

Aveo ltz alinir pasalar gibi binilir

Ne eksilediniz paranizmi cok arkadis

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.