Şimdi Ara

35.000 TL Araç Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bende varda o yuzden sordum manuel :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: altay01

cruze otm sıkıntılı bi kaç gün önce arkadaşın biri konu açmıştı 12k masraf açmış ve sorun giderilememiş punto da ise direksiyon servosu arızası var kronik geriye micra kalıyor bence

micra ile aveo arasındayım hocam şu an bakalım hayırlısı
    çok sağol yardımın için
  • sen araçtan memnun musun hocam direksiyonla ilgili hiç sorun yaşadın mı
  • aykut467 A kullanıcısına yanıt
    ben hic bi sorun yaşamadım dogrusu direksiyonda sorun oldugunu bile duymadım aracta city moduda var direksyon pamuk gibi
  • İkinci el kaygısı yoksa Aveo alırdım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de araştırmaya başlayınca bir kaç yerde okudum bu sorunu
    sorunu görmeden önce favorimdi aslında model yılı yüksek kmsi düşük araç rahat bulunuyor arkasında da fiat var ki fiatın özendiği araçlardan diye biliyorum
  • aykut467 A kullanıcısına yanıt
    aracın piyasası cok genelde tutuluyor bide genç arabası araba siyah camlardada film var şekil duruyor bide 105 hp 1.4 1368 cc

edit:fiyatı ucuzdemişim
    parcası ucuz olucak .:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 13 Haziran 2016; 23:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut467

quote:

Orijinalden alıntı: Hdplus

Micraların cvt şanzımanlarından bu aralar çok şikayet gelmeye başladı. Biraz araştırırsanız direk elersiniz sanırım.

bilmez miyim son dönemde dsg ile yarışıyorlar maşallah forumda
    ama bu sorun ne kadar yaygın ondan emin olamıyorum yıllardır çok iyi bildiğim şanzıman için bir anda sorunlar ortaya çıktı
    tesadüf mü yoksa kronik mi bilemedim

Yaklaşık 2010 model ve üzeri araçlar mısır gibi patlak vermeye başladı ve 115.000 tl üzeri ödeyip sıfır x-trail alanların da başına gelen bir olay. Otomatik nissan düşünüyordum, riske etmemek adına vazgeçtim. Dsg için yine merhametliler, cvt için 48.000 tl istemek te nedir yahu.

• Aveo

• quote:

Orijinalden alıntı: altay01

cruze otm sıkıntılı bi kaç gün önce arkadaşın biri konu açmıştı 12k masraf açmış ve sorun giderilememiş punto da ise direksiyon servosu arızası var kronik geriye micra kalıyor bence

Micra için de şanzımana 48 bin istiyorlar. En iyisi tam otomatikler ama arıza sonuçta biraz da şans işi, kronik olmasın yeter.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aykut467

quote:

Micraların cvt şanzımanlarından bu aralar çok şikayet gelmeye başladı. Biraz araştırırsanız direk elersiniz sanırım.

bilmez miyim son dönemde dsg ile yarışıyorlar maşallah forumda
    ama bu sorun ne kadar yaygın ondan emin olamıyorum yıllardır çok iyi bildiğim şanzıman için bir anda sorunlar ortaya çıktı
    tesadüf mü yoksa kronik mi bilemedim

Yaklaşık 2010 model ve üzeri araçlar mısır gibi patlak vermeye başladı ve 115.000 tl üzeri ödeyip sıfır x-trail alanların da başına gelen bir olay. Otomatik nissan düşünüyordum, riske etmemek adına vazgeçtim. Dsg için yine merhametliler, cvt için 48.000 tl istemek te nedir yahu.

baktığım micralar genelde 2008 civarı bu dönem kullandıkları şanzımanla 2010 ve sonrası kullandıkları şanzıman aynı mı acaba

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.