Şimdi Ara

35.000 tl civarı dizel hatchback araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 35000 tl civarında max 5-6 yaşında dizel hb bir araç arıyorum.Araç dizel olacağı için bakımlı ve düşük kilometreli olması önemli. Şuana kadar düşündüğüm alternatifler: Opel Corsa 1.3 cdti enjoy, Ford Fiesta 1.4 tdci titanium x, Wolkswagen Polo 1.2 tdi.
    Bu araçlar ile ilgili olumlu-olumsuz fikirleri/tecrübeleri veya başka araç önerileri olanlar paylaşabilir mi?

• astra h
  • 1.3 motorlu dizel astralar çok hantal diye biliyorum
  • Hocam Corsa düşünürseniz birkaç bin daha ekleyerek Start&Stoplu 95hp EcoFlexlere bakın derim çok daha memnun olursunuz.

Fiesta segmentinde çok beğeniliyor, bence performansı çok kötü ancak donanımı çok iyi, yani donanım bol olsun istiyorsanız tercihiniz Fiesta olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mumford -- 4 Şubat 2015; 15:13:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 üstü yaris bakılabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat bravo ve Peugeot 308 bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memetche

1.3 motorlu dizel astralar çok hantal diye biliyorum

Kullandığımız yol şartlarında kesinlikle yeterli geliyor. Spor kullanım tarzı için hantal ancak normal şartlarda hiç bir sıkıntı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2011 model ford fiesta 1.4 tdci titanium x paket gümüş rengi 65.000 km de bir araç pazarlığı yaptık şuan 36-36,5 bin tl civarına alınacak gibi. Araç çok temiz sadece sağ arka çamurlukta tek parça lokal boya var. Donanım olarak fiesta çok cazip geldi bana. Sizce mantıklı bir alışveriş mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.