Şimdi Ara

35.000 TL ye genç işi araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peugeot 207 rc ds3 ve mini cooper S le aynı motor bloğunu kullanıyor 1.6 thp 175 bg benimde almak istediğim bir araç üstelik bayrağımda donanımlı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam bmw her zaman imrendiğim bir marka ama hep şu denir ya ilk sahibi bmw ye biner ondan sonra bmw sahibine binmeye başlar diye premium bir markanın ağır bakımlarını hele ki o yaşta arabanın bakımlarını kaldıramayabilirim
  • Sevo16 S kullanıcısına yanıt
    peki sizce mini cooper s mi ds3 mü bu bütçeyle mini nin ancak 2003-2004 modellerini alabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: beg07

peki sizce mini cooper s mi ds3 mü bu bütçeyle mini nin ancak 2003-2004 modellerini alabiliyorum

Hocam okuldan arkadaşımda 2009 mini jcw var 98 binde satıcam artık masraf çıkartıyor diyo ki çok temiz kullanır arabaya her binişinde dua okur o derece titizdir. 2003 2004 lerin ekmeği yenmiş oluyor keşke gücün yetse 2008 2009 alabilsen eyvallah derim. 207 rcler le mini S in motoru aynı minilerin beyni ve yazılımı farklı 184 hp rcler 175 üstelik motor yüklemeyede müsait yazılım+dp+egzoz ile 210 + hplere zorlamadan çıkar donanım olanakta gayet iyidir cd charger CC sporco koltuk v.b. Standart araştırmanı tavsiye ederim 35 bin tlye 50 bin kmyi geçmemiş stok araç bulabilirsin

Ds3 hakkında pek bilgim yok hiç merak edip araştırmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevo16 -- 2 Mart 2014; 14:38:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevo16

quote:

Hocam okuldan arkadaşımda 2009 mini jcw var 98 binde satıcam artık masraf çıkartıyor diyo ki çok temiz kullanır arabaya her binişinde dua okur o derece titizdir. 2003 2004 lerin ekmeği yenmiş oluyor keşke gücün yetse 2008 2009 alabilsen eyvallah derim. 207 rcler le mini S in motoru aynı minilerin beyni ve yazılımı farklı 184 hp rcler 175 üstelik motor yüklemeyede müsait yazılım+dp+egzoz ile 210 + hplere zorlamadan çıkar donanım olanakta gayet iyidir cd charger CC sporco koltuk v.b. Standart araştırmanı tavsiye ederim 35 bin tlye 50 bin kmyi geçmemiş stok araç bulabilirsin

Ds3 hakkında pek bilgim yok hiç merak edip araştırmadım

hocam gerçekten koltuklar vs. güzel görünüyor 207 rc de ama piyasada kurcalanmamış aracı biraz zor buluruz galiba ama takipteyim hoşuma gitti

• 35 bine kurcalanmamışı bulunur 207 lemans da bakın onlar özel seri motor vb aynı sadece cd charger falan yok fiyat/performans olarak en üzmeyecek araç budur bence ama sabırlı olup iyi araştırmak lazım sonuçta spor araç bunlar kimse efendi efendi orta şeritte kullanmıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevo16

35 bine kurcalanmamışı bulunur 207 lemans da bakın onlar özel seri motor vb aynı sadece cd charger falan yok fiyat/performans olarak en üzmeyecek araç budur bence ama sabırlı olup iyi araştırmak lazım sonuçta spor araç bunlar kimse efendi efendi orta şeritte kullanmıyor :)

haklısınız hocam altında 175 bg araba olup hız yapmazsan garip

• beg07 kullanıcısına yanıt
    onu bende anlamadım ama galiba 2009 modelde sıkıntı var zaten 2002 model olan daha iyi duruyor
  • Hocam gösterdiğiniz araçlar 1.6 115 bg cooper cooper S değil ayrıca tam tersi 2006 dan sonra makyajlandı ve adam gibi coopers 40 45 den aşağı alınmaz

• 2011 lancer diyorum.117 bg yetmezse 1.4 t-jet punto veya bravo alabilirsiniz.Yazilimla keyifli bir arac olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

2011 lancer diyorum.117 bg yetmezse 1.4 t-jet punto veya bravo alabilirsiniz.Yazilimla keyifli bir arac olur.

1.4 t-jet punto veya bravo nun hangi donanımları var ve sağlam bir araç mıdır hocam
  • Megane 2 rs

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atom239

2011 lancer diyorum.117 bg yetmezse 1.4 t-jet punto veya bravo alabilirsiniz.Yazilimla keyifli bir arac olur.

1.4 t-jet punto veya bravo nun hangi donanımları var ve sağlam bir araç mıdır hocam

Fiatin italya uretimi araclaridir.Bu yuzden ulkemizdeki onyargiyi tamamen kirabilecek araclardir.Gorunumunu sevdiyseniz saglamlik ve yakit acisindan tavsiye ederim.Motorlari lpgye tam uyumlu cunku.

• 1-ds3
    2-civic hb

• quote:

Orijinalden alıntı: zapi

1-ds3
    2-civic hb

hocam ds3 hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız donanım seviyesi yüksek ve PSA motoru kullanıyor galiba ama hiç test ettiniz mi güven hissi veriyor mu diğer citroenler gibi sağından solundan tıkırtı geliyor mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zapi

1-ds3
    2-civic hb

hocam ds3 hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız donanım seviyesi yüksek ve PSA motoru kullanıyor galiba ama hiç test ettiniz mi güven hissi veriyor mu diğer citroenler gibi sağından solundan tıkırtı geliyor mu?

Ben ds4 sahibiyim. Eşimede ds3 alcam yakın bir zamanda ara sırada kendim kullanmak icin. Test sürüsüne çıktım 1.6 vti otm. 120 bg ile. Cok beğendim.guvenli, seri, ve cok keyifli. Tikirti meselesine gelince benim ds4 ten yana bir şikayetim yok. Bu ses gelen citroenleride bilmiyorum. Benim ilk citroen im. Ds3 cok yakışıklı. Ikinci eldeki deger kaybı, bu arabalara bedavadan biraz daha fazlaya sahip olma imkanı veriyor. Uzun sure binip bide zarar etmeden satarsınız. Tarz arabanin ilk eldeki deger kaybından sonra kaybı olmaz. 5 kapi gerekliyse, hb civic; degilse ds3. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapi -- 2 Mart 2014; 19:40:09 >

• zapi kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim size de eşinize de kazasız belasız sürüşler
  • Mitsubishi Lancer ya da Honda civic tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.