Bildirim
35.000 TL ye kadar hangi golf bakılmalı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O fiyatlara temiz sağlam golf 5 bulabilirsiniz. Bulacağınız golf 6 gönül rahatlığıyla binebileceğiniz bir araç olmayacaktır düşüncesindeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2007-2008 golf 5 1.4tsi 122yada üstüne 3-5 daha koyup 140 lik
Benimde 39700 um var. Bnde 2007 ustu golf bakiyorum. Banada yardım lazim. Ne tavsiye edersiniz? 5 veya 6 bakiyorum. Yılda 8500km altinda yol yapiyorum.
Fiyatları bilmiyorum ama alınabiliyorsa Golf 6 çok iyi olur. -
Sıfır Golf 6 hitler motorlusundan alacaktım, bir çuval para ile plazaya gittim,6 ay sonra gel dediler.Bende gittim astra aldım. -
Golf 5 140 40000 tl civari bende var. Tavsiye ederim. Sirf konfor. Yeni passatda golfde yok bu konfor ve kalite
quote:
Orijinalden alıntı: lpark
Benimde 39700 um var. Bnde 2007 ustu golf bakiyorum. Banada yardım lazim. Ne tavsiye edersiniz? 5 veya 6 bakiyorum. Yılda 8500km altinda yol yapiyorum.
tavsiyem alacağın araç 50.000kmden ve 3-4 yaşından yukarı olmasın. illa golf alacam diye o kadar yaşlı araç almanı tavsiye etmem. kendini kolay salmayan kaliteli daha genç bir araç olabilir. fiyatlarını bilmiyorum ama oluyorsa focus, astra, civic, corolla, auris olabilir mesela.
2010 ve üstü golf alablirsin ama bence o paraya zaten. 57'ye satılıyordu sıfırı daha 2 ay önce golf 7 midline plus'ın. midline plus 2013 model 40'a neden alınamasın sıfırı 57 iken? -
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsis
quote:
tavsiyem alacağın araç 50.000kmden ve 3-4 yaşından yukarı olmasın. illa golf alacam diye o kadar yaşlı araç almanı tavsiye etmem. kendini kolay salmayan kaliteli daha genç bir araç olabilir. fiyatlarını bilmiyorum ama oluyorsa focus, astra, civic, corolla, auris olabilir mesela.
2010 ve üstü golf alablirsin ama bence o paraya zaten. 57'ye satılıyordu sıfırı daha 2 ay önce golf 7 midline plus'ın. midline plus 2013 model 40'a neden alınamasın sıfırı 57 iken?
Kardes sende hangi araba var? Golf 5e bindinmi hic?? Golf7 trimden gecilmez(takir takur), bin golf 5e malzeme kalitesi gor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bravedead
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsis
quote:
2010 ve üstü golf alablirsin ama bence o paraya zaten. 57'ye satılıyordu sıfırı daha 2 ay önce golf 7 midline plus'ın. midline plus 2013 model 40'a neden alınamasın sıfırı 57 iken?
Kardes sende hangi araba var? Golf 5e bindinmi hic?? Golf7 trimden gecilmez(takir takur), bin golf 5e malzeme kalitesi gor.
bende golf 7 var. sınıfında gördüğüm en sessiz araç golf 7. eski model golflere bindim ama numarasını bilmem. golf'ün aralık kampanyasından önce golf'le hiç ilgilenmezdim doğrusu. bu kadar uygun fiyatları görünce en sonunda aklımı çeldi.
okuduğum tüm testler golf 7'nin en iyi golf olduğu konusunda hemfikir.
eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı.
-
Bit pazarina gerek yok 2 sene sonra konusuruz(anlatirsan tabii). 5 tane golf var bizde (5arkadas) 3tanesi trim sesi bol (golf7 3 ude)..
quote:
Orijinalden alıntı: bravedead
Bit pazarina gerek yok 2 sene sonra konusuruz(anlatirsan tabii). 5 tane golf var bizde (5arkadas) 3tanesi trim sesi bol (golf7 3 ude)..
Ben o kadar takıntılı değilim. Stilo'da bile 6-7 sene sonunda duymaya başladım. O da umrumda olmadı.
golf 5 tsi 140 candir. Hakkini yemeyin cidden kaliteli araclardir
sahsen fiyatlar uçuk. 38 civarına golf 5 aldım 2009. 57 ye 6 yı 2011 e kadar alırsınız. sanırım fiyatlar çok uçmuş bir arkadaş daha yakınmıştı 2009 golf 2014 de 31000 civarı diye.. Dediğiniz fiyatta bulsaydım hıç kaçırmazdım. o yüzden 75 i gözden çıkarmak lazım iyi bir araç için. ama memnunum aracımdan çok sessiz. En önemlisi torpido nun deri olması.. -
quote:
sahsen fiyatlar uçuk. 38 civarına golf 5 aldım 2009. 57 ye 6 yı 2011 e kadar alırsınız. sanırım fiyatlar çok uçmuş bir arkadaş daha yakınmıştı 2009 golf 2014 de 31000 civarı diye.. Dediğiniz fiyatta bulsaydım hıç kaçırmazdım. o yüzden 75 i gözden çıkarmak lazım iyi bir araç için. ama memnunum aracımdan çok sessiz. En önemlisi torpido nun deri olması..
bi yanlışlık oldu heralde? ben 2. el araç aramıyorum. sıfır golf aldım 3 ay önce. -
Ben de 2 aydır araştırıyordum. 2005 model Golf5 primeline aracimi 33250 TL ye sattım 20 gün önce.
5nisan2016 günü de 2011 golf6 122 lik highline aldım 52000 TL ye.
Sıfırının 57000 tl olduğu zaman çok kısa sürdü. Şimdi pahalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOYANC43 -- 10 Nisan 2016; 23:13:14 >
-
35 Bin'e bulacağın çoğu golf 6 seni üzebilir.
Şu an Ben aracımı satıyorum 2010 GOLF 1.4 TSI ama 45.750 istiyorum. Neden? Çünkü alan kişi hiç bir sıkıntı yaşamayacak? Arka tampon hariç değişeni boyası yok km si, 60 bin de. Böyle bir golf 6 bulabilirsen 2008 falan o zaman hemen kap. Aksi halde sen üzülürsün. Golf 5'e bak.
Ayrıca 140hp' LIK alırsan 122hp liğe göre biraz daha fazla yakacaktır. Bir de arabanın hakkını verenlerdensen, yani devirli kullanırsan fark giderek açılır. Ki bu arabaların hem 140 hemde 122 devirli kullanınca zevki çıkar. Öbür türlü TSI alma daha iyi.
(REKLAMLAR) :)
Bu arada aracımın ilan no: 296117247 -
quote:
Orijinalden alıntı: Onurboz2
35 Bin'e bulacağın çoğu golf 6 seni üzebilir.
Şu an Ben aracımı satıyorum 2010 GOLF 1.4 TSI ama 45.750 istiyorum. Neden? Çünkü alan kişi hiç bir sıkıntı yaşamayacak? Arka tampon hariç değişeni boyası yok km si, 60 bin de. Böyle bir golf 6 bulabilirsen 2008 falan o zaman hemen kap. Aksi halde sen üzülürsün. Golf 5'e bak.
Ayrıca 140hp' LIK alırsan 122hp liğe göre biraz daha fazla yakacaktır. Bir de arabanın hakkını verenlerdensen, yani devirli kullanırsan fark giderek açılır. Ki bu arabaların hem 140 hemde 122 devirli kullanınca zevki çıkar. Öbür türlü TSI alma daha iyi.
(REKLAMLAR) :)
Bu arada aracımın ilan no: 296117247
arkadaşım 57bine sıfır golf 7'leri sattılar aralık ayında. senin araç çok pahalı.
-
Hocam benim aracım değil hepsi pahalı. 47 - 48 bin isteyenler var emsallerine. Piyasaya göre fiyat normal bence.
Golf 'ün piyasasına akıl sır ermez. 2000 model golf 4 hala 30 - 32 Bin TL'ye satılığa çıkabiliyor mesela :) Mesela Honda Civic de öyle bir araba. 2006 model Honda ya 46 bin isteniyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurboz2 -- 27 Nisan 2016; 19:30:28 >
Benzer içerikler
- 1.2 tsi golf alınır mı
- golf 1.2 tsi yorum
- golf 7 hangi yıllar
- dsg şanzıman ömrü
- dsg 2. viteste titreme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X