Şimdi Ara

35-38 bin TL Laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bir laptop alacağım hem çeşitli oyunlar oynamak hemde unreal engine ve blender uzerinde çalışmak için. Asusun bu modelini dusunuyorum. Başka onerilileriniz var mı? Fiyat olarak maks 1-2 bin lira daha cikabilirim yani 37-38k ya kadar. https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nv-lp037-8gb-rtx4060-ryzen-7-7735hs-16gb-ram-512gb-ssd-156-in-fhd-144hz-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00004AJ5NE?magaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mehmet Kerim3461234 M kullanıcısına yanıt
    Bende bakıyorum bu ve bunun 4070 modelini. Fiyat performans ve malzeme kalitesi açısından daha iyisini henüz bulamadım. Sanırım 4070 olanını alıcam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir arkadasla konuştum Asus tuflarin bazen stabil olmadığını ve sogutmalarinin çok iyi olmadığını söyleyip bu modeli önerdi. https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-amd-ryzen-7-7840hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-ips-tasinabilir-bilgisayar-82xt004ctx-p-HBCV00004MP2D9?url_src=ios-product-detail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus iyi görünüyor ama hepsıburada dan ucuz diye alırken dikkat et. Satış sonrası iade, değişim vs canlı muhatap bulamıyorssun aylarca robotlarla hazır boot cevaplarla oyalamışlardı teşhir kullanılmış yada taamir görmüş ürün ile değişim yapışlardı.

• Hocam tuf buldum ben 2. El temmuzda alınmış 30000 e bırakıyor eleman 4060 olanı alsam mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    37 bin TL'ye laptop tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    20-25 Bin TL Sistem Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.