Şimdi Ara

35-40k arasi gaming laptop onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Butcem 40k ya kadar cikabilir tabii mumkunse daha azini harcama isterim.

Kendi olusturdugum kriterlerim :

1. En azindan 1 TB SSD disk
    2. En az 16 GB RAM
    3. 12 veya 13. nesil Intel i7 CPU
    4. RTX 3060 veya RTX 4060 GPU

Gunlerdir bakiyorum ancak kafama uygun tam bir model bulamadim acikcasi. Monster ve Casper Excalibur modellerinin bazilari istekleriklerimin cogunu karsiliyor. Bugun arastirirken gordugum

amazon
    HP Victus 16-R0020NT 7P637EA 8GB RTX4060 13. Nesil Intel i7-13700H 16GB RAM 1TB SSD 16.1 inç FHD 144Hz
    https://www.amazon.com.tr/HP-16-R0020NT-7P637EA-RTX4060-i7-13700H/dp/B0C78LSK97/ref=sr_1_10?keywords=hp+victus&qid=1686292533&sr=8-10

laptop aslinda tam olarak herseyi karsiliyor. Siz ne dersiniz? tavsiye edebileceginiz baska marka/model laptoplar var mi?

• 4060 kartlı 12.nesil var, senin ki 13.nesil bütçe sorunun yoksa mantıklı.

• fiyat performans acisindan su daha iyi diyebileceginiz urunler varsa onerilere acigim

ornegin sahibinden de soyle bir urun buldum, sahibi hic acmadim diyor sifir urun yani

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-msi-katana-15-i7-13620h-rtx-4060-16gb-1tb-1104058605/detay/

• slyyone S kullanıcısına yanıt

• IT sekronde calisiyorum zaten her zaman Q klavye kullanirim, turkce yazmam gerektiginde klavyeyi degistirip yazma konusunda sorun cekmiyorum karakterlerin yerini biliyorum.

Yurtdisi urunun garantisi sanirim 1 yil oluyor, teknoloji urunleri zaten sorun varsa ilk 2-3 ayda cikar diye dusunuyorum. Onu da garantisinden yaptiririm, ondan sonraki cikacak sorunlar kismet artik diyelim. Su anda 9 senelik bir desktop kullaniyorum hala da mutluyum aslinda ama Diablo 4 benim specleri begenmedi :) oyunu kurdurtmadi mecburen yeni bir pc almak zorunda kaliyorum

Gonderdiklerin guzel laptoplar ama sikayetvar.com da excalibur ve monster hakkinda o kadar cok girdi okudum ki biraz o ikisinden uzak durmaya karar verdim. Yoksa ozelliklerine baktiginda Excalibur laptoplar cidden uygun fiyatli urunler ki bunlarin aynisini daha ucuza sahibinden.com da bulabiliyorsun. Ikinci el alma konusunda herhangi bir kaygim yok.

• slyyone S kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 13 Haziran 2023; 17:48:47 >

• cok tesekkurler bakiyorum gonderdiklerine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10k civari laptop tavsiyesi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8gb ram olması dışında başka sorunu yok. güncel oyunlar için en az 16 tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.