Şimdi Ara

35 bin civarına ne alabilirim -çok kararsızım( artık değilim 308 düşünüyorum ne dersiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sivaslı değilim ama hemserin sayılırım :)

Bugün Cruse' a baktım gerçekten arkadaşların dediği kadar varmış
    çok güzel bir araba ancak dizel olması beni biraz soğuttu
    Mazdayada ankaraya gidince bakacağım

bu arada ibre Pejo 308 1.6 110 HP' a doğru döndü bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

focusn yoltutuşunu da söz ettirmem 180 le girdiğim virajları ben bilirim bi de Allah.Yol tutuşa karışmayın.

Lütfen ayağınız gazdan biraz çekiniz, Hayat çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 16 Eylül 2009; 10:20:10 >
  • Bencede
    herşeyden öte bu yollar o hızlara göre projelendirilmiyor
    yol yapım kalitelerinide düşününce daha dikkatli olmak gerekir
  • Benim tercihim S40 (Bu paraya 2007 belki 2008 bulabilirsin.)Hep yüksek model ama sıfır olmayan araçlar.Çünkü Sıfır alınca bir yıl bile olmadan aracın fiyatı apey bir düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smmm0624 -- 17 Eylül 2009; 16:40:36 >
  • S40 benimde tercihimdi ama servis yedek parçasorunlarını unutmamak lazım?
    2005 S 40 ile uzun yola gitmiştim sağ kısa far arızalandı, trafik polislerine bunun heryerde bulunmayacağını anlatmakta çok zorlandım,
    dinlenme tesisine bak dedi yurum akıllı trafikçisi :)
    yani sözün özü elbette S 40 ama sonrası?
  • Evet 308 HDI 110 hp :)

• skoda octavia 1.9 TDi 2008 model dizel alabilirsin. temiz 2. el ne mazda ne opel ne de başkası yanından bile gecemezzz.. hatta idda ediyorum cruze bile.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratogretmen25

skoda

2 seçenek düşünün ya focus ya 308 , benım tercıhım focus olurdu 308 de fena değıl 2 sınede bakın hangısı içinize sinerse onu alın derım , ancak focus daha kalıtelı daha sağlam daha oturaklı bır araçtır..

Kapı camları açıkken kapıyı kapattığınızda dandik arabalarda iğrenç kalıtesız bır ses çıkar sanki teneke kapak kapatır gıbı , bu bahsettıgım şey 308 dede vardı ondan dolayı 308 benı kendınden çok soğutmuştu , focusda butür yerlerde daha kalıtelı malzeme kullanıldığını gördüğüm için focus aldım , oncekı aracım 2006 206 1.4 'dı , hiç memnun değıldım çok dandıkdı belkıde değişiklik istediğim için focusu seçtim ama ben sıze yıne focus onerıyorum..

• Siyah bir 308 HDI 110 HP aldım,
    kazasız belasız......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dursun

Siyah bir 308 HDI 110 HP aldım,
    kazasız belasız......

güle güle kullanın...
  • güle güle kullanın kazasız, güzel sürüşler dilerim...
  • skodanın dizelide güzel ve fiyatları uygundur. Amma velakin vergisi senin için sorun değil ise
  • benim sana tavsiyem 308 olur 2004 den beri 307 var bende servis olarak çok memnunum(servis maliyetleri uygun şimdiye kadar verdiğim en yüksek para 400 tl dir 40000 bakımı) araçtanda memnunum(servis ankara göral) 308 var tanıdığımda geçenlerde kullandım gerçekten felaket gidiyor yokuş yukarı falan çogu arabayı sollar ayrıca bizim tanıdık biraz hor kullanır o bile memnun dökülmedi diyor tabiri caizse 308 in içi ise aşagı yukarı 307 ile aynı konfor falan aynı ama dış görünüş tabi ki 308 kısaca 308 al pişman olmazsın saygılar
  • hayırlı olsun
  • hayirli olsun gule gule kullanin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dursun

Siyah bir 308 HDI 110 HP aldım,
    kazasız belasız......

hayırlı olsun...
  • Teşekkür ederim arkadaşlar,
    arabadan çok anlamasamda sürüşü gayet keyifli,
    yaşadığım tek sorun o da sorun sayılırsa
    benim gibi pis bir adamın siyah araba kullanması
    haftada bir yıkanmak istiyor
  • Hayırlı olsun ne diyelim.Güzel tercih.Artık bundan sonra daha yaorum yapmak da olmaz.Gayet güzel bir tercih yapmışsın.Tekrar hayırlı olsun
  • hayırlı olsun
  • Aradan yaklaşık bir sene geçti
    doğru bir karar verdiğimin farkındayım
    Uzun yolda aracın verdiği sürüş keyfi çok güzel
    bunun yanında 110 HP de yerinde bir seçim olmuş onuda anladım
    keşke sabredip panaromik cam tavan ve beyaz renk alsaymışım

bu güne kadar herhangibir sıkıntı yaşamadım,
    Bu modeli düşünenlere tavsiye ederim,
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.