Şimdi Ara

35 bin civarına ne alabilirim -çok kararsızım( artık değilim 308 düşünüyorum ne dersiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ameLe`

quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

chevrolet tercih eder misiniz bilmem ama cruze oldukça güzel gözüküyor.

Bende tam bunu diyecektim. Chevrolet'ler ucuz ve kalitelidir.

bende bunu diyecektim direk sıfırdan lpg takıyolar hem chevrolette isterseniz garantide etkilenmiyor rahat rahat kullanırsınız...
  • honda cıty de dusunebılırsın
  • otomotik civic baz donanım fiyatı 40.690, biraz değil baya bi aştın sen bütçeyi

quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Ford Focus veya Honda Civic tavsiye ederim.. Focus, Civic'e göre daha ekonomik bir araçdır, yanlız otomatik vitesi yok 1.6 motorlarda, yani otomatik olsun istersen tercihin Civic olmalı.. Civic, Focus'a göre biraz daha konforlu ve tasarım olarak daha yenilikci bir araçdır.. Donanım olarak ikiside hemen hemen aynıdır fakat Focus'un dolu donanımında Civic'de olmayan Yağmur ve Far gece sensörü var aklıma ilk gelen.. Civic'dede artı olarak Elegance donanımda standart Sunroof ve 6'lı CD Changer var aklıma gelen..

Durum böyle, ihtiyaçlarını, isteklerini iki araçda karşılar tercih senin.. Bütceyi biraz zorlaman gerekebilir donanımlar eklendikce haberin olsun :)

fiat istemiyorum diyosan
    vw pahalı,
    opel astra olabilir,
    hyundai, chevrolet, kia bunları araştır derim ben

ford focus 1.6 32.5 milyar
    90 beygirlik dizelide 35 milyar

ama ben cruze alırdım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Overdose* -- 13 Eylül 2009; 17:20:56 >

• Alın Cruze'yi binin, herşeyiyle 4 4 lük bir otomobil bence. Fiyatı da 31 bin lira. Daha iyisi Şamda kayısı.
  • bu Cruse ' u kullanan varmı web sayfalarına baktım görüntü iyi ama...

seçenekler daralmaya başladı
    Ford Focus 1.6 dizel
    Toyota corolla
    Peoguet 308 110 bg
    Astra sedan

bunlar arasında astra 2009 diğerleri 2010 nedeninin anlamadım
    buraya ( sivas) özgümüdür acaba

kia ve cruze a bakacağım ama çok da alıcağımı zannetmiyorum

ilginize tekrar teşekkürler
  • bu son seçeneklerinizin içinde benim tercihim 308 olurdu hem içlerindeki en güzel güncel kasaya sahip araç hemde yakıt tüketimi oldukça iyi ve güçlü motoru var
  • bir zamanlar mazdacılar vardı forumda....
    ilginç bir şekilde bu konu altında ve diğer konularda mazda öneren yok veya yok denecek kadar az
    ben şeytanın bacağını kırayım bari

Yeni Mazda 3 Touring düşünebilirsiniz.....dolu dolu bir araba...
    1-2 hafta önce düz vites mazda3 touringi bir arkadaşın yakını almıştı...park sensörü ile 34200 yada 34400TL demişlerdi....
    yani 35binTL altında harika bir araba....ancak pek bir tecrübemde yok söliyeyim....test etmek kısmet olmadı

http://www.evo-mazda.com/yenimazda3/desktop/desktop.html <<< görmek için tıkla !!!

35 bin civarına ne alabilirim -çok kararsızım( artık değilim 308 düşünüyorum ne dersiniz

Emniyet ve Güvenlik
    Mazda Gelişmiş Darbe Önleme Sistemi ve "triple H" tasarımlı gövde yapısı
    İlave Sınırlama Sistemi (SRS)
    Çarpma sensörlü merkezi kontrol birimi, emniyet kemeri öngergileri, yük sınırlayıcılar ve ön hava yastıkları
    Elektronik Fren Basıncı Dağıtımı (EBD) ve Acil Fren Desteği (EBA) ile birlikte Dört Tekerlekli Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi (4W-ABS)
    Dinamik Stabilite Kontrolü (DSC yani ESP) ve Çekiş Kontrol Sistemi (TCS)
    Adaptif Arka Sinyal Sistemi (ESS)
    Sürücü ve ön yolcu ön hava yastıkları
    Ön yan hava yastıkları
    Ön ve arka perde hava yastıkları
    Ön emniyet kemeri hatırlatıcısı ekranı ve sesli uyarı
    Ön, ön gergili ve yük sınırlayıcılı 3-noktalı (ELR)
    Arka, 3-noktalı x3 (ELR)
    ISOFIX çocuk koltuğu sabitleme
    Immobilizer sistemi

Dış Donanım
    15" alüminyum alaşım jantlar ve 195/65 R15 lastikler
    Geçici edatlı yedek lastik
    Metalik / Mika boya
    Gövde rengi kapı kolları, ön ve arka tamponlar
    Spoiler, standart tip, gövde rengi (sadece hatchback)
    Ön, yağmur sensörüyle birlikte otomatik silecekler
    Arka, fasılalı silme, ayarlanabilir hız (yalnızca hatchback) silecekler
    Ön farlar, halojen, yıkamalı
    Otomatik yanan ön farlar
    Ön/arka sis farları
    Arka fren lambası, yükseğe monte
    Elektrikli ve ısıtmalı, katlanabilir, gövde rengi yan aynalar, sürücü için geniş açı

Konfor
    Elektrikli kapı kilitleri
    Uzaktan kumandalı merkezi kilit
    Hidrolik direksiyon, elektrikli
    Elektrikli camlar: Önde ve arkada, tek dokunuşla otomatik yukarı aşağı hareket, zamanlayıcı işlevi
    Elektrikli camlar: Ön ve arka camlar (varsa açılır tavan) için global açılış / kapanış
    Çift bölgeli otomatik klima, polen filtresi ile
    Ön ve arka yer döşemeleri, halı döşeme malzemesi, siyah, 'Mazda3' logosuyla beraber
    Güneş siperlikleri, sürücü ve yolcu bölümünde kapaklı ayna ve aydınlatma

İç Donanım
    Koltuklar ve baş dayanakları: Sürücü koltuğu eğim ve yükseklik ayarı
    Sürücü koltuğu bel ayarı
    60/40 katlamalı arka koltuklar
    Arka koltuklarda bardaklıklı kol dayama
    Deri kaplı direksiyon, eğim ve yükseklik ayarı
    Deri kaplı vites kolu
    Kapı kolları, krom kaplama
    AM/FM modüler radyo / CD / MP3, 4 hoparlör
    Direksiyona monte edilmiş ses kontrolü
    Yedek jak ve güç çıkışı (orta kolçakta bulunur)
    Yol bilgisayarı, dijital hız göstergesi, yakıt göstergesi, su ve dış sıcaklık göstergelerini içeren Çoklu Bilgi Ekranı (MID)
    Dijital saat
    Baş üstü konsolu, güneş gözlüğü cebiyle
    Gösterge paneli ışıklandırma ayarı
    Ön far hatırlatıcı (sesli uyarı)
    Eşya gözü ile ön orta konsol, iki kapaklı bardak tutucu
    Torpido gözü, aydınlatmalı
    Koltuk arkası cepliği (yolcu tarafı)
    Kapı cepleri (ön ve arka kapılar)
    Etkileşimli Işık Kontrolü (ILC), kokpit, ses sistemi ve otomatik klima aydınlatmaları
    Kendiliğinden kararan dikiz aynası
    Havalandırma kanalları, arka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 13 Eylül 2009; 23:32:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

aralıkta alacağım model 1.3 cdti astra sedan enjoy+elegance paket. Araştırdıgım kadarı ile konfor super, malzeme kalitesi mukemmel. Ama eğer kalkışlarda ani hızlanmaları seviyorsan bu araba sana göre değil. 3 ve 4. viteste araba ok gibi fırlıyormus sadece kalkışı biraz ağırmış. Bence mukemmel bir aile arabası. Benim hyundai accent ten bile az yakıyor bu araç. Bende 2002 hyundai accent 1.5 crdi var. Kalkışları mukemmel, çok seri ama ibre 150 ye geldiği zaman başlıyo direksiyon titremeye, kontrol senden çıkıyo sanki arabada. Yerli arabadan uzak dur derim kutuk gibi oluyor. Avrupa arabanın parçası pahalı olabilir ama yerli arabalar gibi sık sık bozulmaz.

Aile arabası olarak düşünüyorsan bence astra. Benim araç tercihimi aralıktaki kampanyaların cazipliği belirleyecek. 1.6 passat trendline düşünüyordum. ikisi arasında hangisi uygun bir kampanya düzenlerse onu tercih edeceğim. Kampanya yapmazlarsada araç almayı düşünmüyorum.

sedanlar ne kadar farklıdır bilmiyorum ama benim arkadaşım da 2007 model opel astra vardı, bence malzeme kalitesi berbat.. sürekli sorun çıkarıyodu sattı sonra.

• arkadaşın önerdiği mazda 3 harika birşeye benziyor açıkcası. mazda sitesine giirip arabayı inceleyeceğim
  • birde mazda çıktı ekstradan
  • 35 bin liraya alınabilecek en mantıklı araba bana göre şu an mazda 3.Arabada nerdeyse herşey standart.Çokta güzel bir araç.Ancak dizel değil.Yine de mutlaka inceleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBaBaDaN

35 bin liraya alınabilecek en mantıklı araba bana göre şu an mazda 3.Arabada nerdeyse herşey standart.Çokta güzel bir araç.Ancak dizel değil.Yine de mutlaka inceleyin

Ah bir de dizel olsalar,çok güzel araçlar fakat dizel versiyonları yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dursun

birde mazda çıktı ekstradan

ilk yazdığınız yazılardan arabanın işçiliği ile kaliteli ve tok görünmesine oldukça önem verdiğinizi anlıyorum.....mazda nın kalitesi konusunda olumsuz birşey duyabileceğinize hiç ihtimal vermiyorum....bunu açıkça belrrteyim
    ayrıca güvenlik konusunda da hassas olduğunuzu anladım...yeni mazda3'de aktif ve pasif olarak olmayan güvenlik donanımı yok nedense...hatta çok rahatlıkla kendi sınıfında bu kadar güvenlik donanımını bu fiyata veren tek arabadır desek yalan olmaz
    birde sedan olsa fena olmaz şeklinde bir arzunuz var....gayet hoş bir sedan...sportif bir aile arabası kıvamında araba...fikrimi değiştirdim derseniz aynı lezzette HB modelide var...fiyatı 400-500 daha yüksek o kadar
    bence mazda 3 ihtiyaçlarınızın hepsini çok rahat karşılar

öncelikle işçilik ve kullanılan malzeme olarak çok kaliteli ve tok bir araba
    ciddi bir araştırma yapınca sahiplerinin ortalamanın çok üstünde arabalarından memnun olduklarını göreceksiniz

ben mazda yı severim ve tutarım....sağlam ve sorunsuz arabadır....yolda bırakmaz
    ayrıca yeni tasarımını ben çok beğendim....zevkler ve renkler değişir elbette
    ben arabada sportif çizgileri çok seven biriyimdir.....mesela benim arabamda fiat bravo :) o da mesela sportif kompakt bir araba
    mazda 3 sedan da sportif sedan bir araba....tarz olarak benim zevkime çok hitap ediyor

pek kusur bulamayacağınız bir araba söyliyeyim

kullanma şansım olmadı ama arkadaşın yakının arabasına binip biraz dolaştım....kesinlikle C segmenti içinde bindiğim en keyifli sedanlardan biriydi
    ön koltuklarda konfor üst düzey...arka koltuklar sınıfının en iyisi değil ama rahat sayılır, diz sürtme olayı yok en azından...sadece bacak bacak üstüne atamayacaksınız

mazda 3 için duyabileceğiniz en önemli olumsuz eleştiri motor konusunda olacaktır....o konudada ciddi bir araştırmam var
    mazda 3 105 hp 145 nm lik eski motorunu kullanıyor haaaalaaa....hala onu kullanıyor ama bu motor mazdanın çok güvendiği çok sorunsuz bir motor
    yeni mazda 3 eskisine göre yaklaşıl 150 kg daha hafif ama aynı motor var.....bu haliyle yapılan testler şunu gösteriyorkiiii
    yeni mazda 3 düz vites şehir içi kullanımda (istanbul gibi arasıra sıkışık trafiğe girme lüksinü yaşama şartı ile) normal bir kullanımla (ne çok sakin ne de sportif) 100km de 8.0 ile 8.5 lt benzin tüketiyor ki bence bu sınıfta bu motor ve bu araba için çok normal bir değer....daha altı abartı olur daha üstü kullanıma bağlı

focusa takılmayın...o kasa değiştirecek sıfırı asla alınmaz.....mazda 3 aynı focus ayarı bir arabadır......artısı vardır eksisi yoktur...emin olun...şu an ondan da cazip

bence kesinlikle bir içine oturun test edin derim....eminimki kalite tutkusu olan birini avlayabilecek bir araba bu mazda 3

• @TheGate teşekkür edrim güzel yorumların için
    eğer Ankaraya geçersem mazdayı sırf senin yazdıkların için göreceğim
    tekrar teşekkürler
  • Bende mazda diyorum,dün inceledim çok etkilendim.Mazda,eski efsane geri dönmüş diyebilirim.Tasarımını çok beğendim.Araba çok dolu,malzeme kalitesi yüksek,sportif,konforlu,güvenli.TCS ve ESP'nin standartlığı müthiş bir ayrıntı.Benzinli istiyorsanız ilk tercihlerinizden olsun.En azından incelemeden geçmeyin.
  • VW polo 1.6 tdi comfortline 35 bin TL. Ben bu aracı öneririm size. Saygılar...
  • en mantıklısı focus 1.6 titanium hb
  • 2. elde 2.0TDi veya 1.9TDi Octavia derim
  • quote:

@WaRToX ve @Alper145 2008 Focus denemiştim yüksek hızlarda virajlarda bana pek güven vermemişti

Virajda güven vermeyen bir Focus ? Acayüp vel garaip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 15 Eylül 2009; 15:16:55 >
  • quote:

bu Cruse ' u kullanan varmı web sayfalarına baktım görüntü iyi ama...

seçenekler daralmaya başladı
    Ford Focus 1.6 dizel
    Toyota corolla
    Peoguet 308 110 bg
    Astra sedan

bunlar arasında astra 2009 diğerleri 2010 nedeninin anlamadım
    buraya ( sivas) özgümüdür acaba

kia ve cruze a bakacağım ama çok da alıcağımı zannetmiyorum

ilginize tekrar teşekkürler

Aha Sivastan birini buldum.Nassın hemşerim???

Bu arada gerçekten size focus önerirdim ama Kasa değiştirecek ayrıca focusn yoltutuşunu da söz ettirmem 180 le girdiğim virajları ben bilirim bi de Allah.Yol tutuşa karışmayın.Ama burda En ideal araba Mazda 3 gibi görünüyor.Aracın dışındaki tek sorunu eksoz çıkışı.Fotoğraf bulduğum zaman eklerim ama şöyle tarif edeyim:
    Hani şu İnce Sac eksozlar vardırya krom felan hiç bir şey olmayan Düz sac eksoz resmen.Bilmem anlata bildim mi?

35 bin civarına ne alabilirim -çok kararsızım( artık değilim 308 düşünüyorum ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantasdemir -- 15 Eylül 2009; 10:21:59 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.