Şimdi Ara

35 bin tl'ye kadar SUV önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu sıralar babama bir SUV almayı düşünüyoruz ve bütçemiz maksimum 35.000 TL.

Dizel ve otomatik vites olması ilk tercihimizdir.

Aklımızda şimdilik iki model var : Kia Sorento 2.5 CRDI , Kia Sportage 2.0 CRDI

Bu araçlar alınır mı ? Artıları eksileri nelerdir ?

Ve bunların dışında önerebileceğiniz modeller var mı ?

Saygılar

• Kia Sorento Güzel araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: petrolhead

Merhaba Arkadaşlar,

Saygılar

suzuki sx4. o kadar bütçeyle söylediğin araçların düşük modellisini almaktansa sx4 ün 2011-2012 modeli alınır. o alınmazsa suzuki grand vitara alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainzed -- 28 Ocak 2013; 19:58:20 >
  • Hyundai Tucson
  • kac model olacak donanimi nasil olacak bunlarida belirtseniz daha iyi olcaktir.. 35'e kac model mesela..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Hyundai Tucson

Tok kapı sesi yok geçiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'emre'

kac model olacak donanimi nasil olacak bunlarida belirtseniz daha iyi olcaktir.. 35'e kac model mesela..

2004-2005 model veya yukarısını düşünüyoruz.

Donanım olarak standartların dışında ESP kesinlikle olmalı.

Bunların dışında motor hacmi 2000 cc üzerinde olmamalı ve kesinlikle dizel olmalı.(Az yakan benzililer de olabilir) Kia Sorento'yu istisna olarak ekledik listeye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: captainzed

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Saygılar

suzuki sx4. o kadar bütçeyle söylediğin araçların düşük modellisini almaktansa sx4 ün 2011-2012 modeli alınır. o alınmazsa suzuki grand vitara alınır.

Hocam Sx4 çok küçük.Grand Vitara'nın da temizi bütçemizi aşıyor malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

bu nasıl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-acun,dan-km-garantili-emsalsiz-hatasiz-kusursuz-freelander-113070555/detay/

Bunlar benim çok hoşuma gidiyor fakat babam bunları beğenmiyor.Birde bu araçların çok sorunlu olduğunu forumlarda okumuştum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

bu nasıl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-acun,dan-km-garantili-emsalsiz-hatasiz-kusursuz-freelander-113070555/detay/

Bunlar benim çok hoşuma gidiyor fakat babam bunları beğenmiyor.Birde bu araçların çok sorunlu olduğunu forumlarda okumuştum.

çok sorunlu değil ama sorunları tuzlu oluyor :)

• esp mutlaka olmalı diyorsunuz ama verdiğiniz linklerdeki araçların hiçbirinde esp yok. o bütçeye de hem diğer kriterlerinize uygun hem de esp'li bir araç zor bulursunuz. bazı kriterlerinizden feragat etmeniz gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

esp mutlaka olmalı diyorsunuz ama verdiğiniz linklerdeki araçların hiçbirinde esp yok. o bütçeye de hem diğer kriterlerinize uygun hem de esp'li bir araç zor bulursunuz. bazı kriterlerinizden feragat etmeniz gerekiyor.

Sorento'nun 2007 modellerinde var diye hatırlıyorum.2-3 bin tl'de ben cebimden verip 2007 modelini alabiliriz, fakat beni yakıtı korkutuyor.

Sorentoların devrildiği söyleniyor esp olmadığı için bu konu hakkında bilginiz var mı ?

• Santa Fe'lerde ESP var mı bilmiyorum fakat,olduğunu sanmıyorum.
    Ayrıca Sorento'lar çalınan multimedia ekranlarıyla ünlüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Santa Fe'lerde ESP var mı bilmiyorum fakat,olduğunu sanmıyorum.
    Ayrıca Sorento'lar çalınan multimedia ekranlarıyla ünlüdür.

Çalınan multimedya ekranlarıyla ünlü derken ?
  • Şu an nasıl bilmiyorum fakat, bir ara o ön konsolun üst kısmındaki multimedia ünitesi hırsızların gözdesiydi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

esp mutlaka olmalı diyorsunuz ama verdiğiniz linklerdeki araçların hiçbirinde esp yok. o bütçeye de hem diğer kriterlerinize uygun hem de esp'li bir araç zor bulursunuz. bazı kriterlerinizden feragat etmeniz gerekiyor.

Sorento'nun 2007 modellerinde var diye hatırlıyorum.2-3 bin tl'de ben cebimden verip 2007 modelini alabiliriz, fakat beni yakıtı korkutuyor.

Sorentoların devrildiği söyleniyor esp olmadığı için bu konu hakkında bilginiz var mı ?

sorento'ların sık devrildiğini ben de duymuştum ama bunda esp kadar ağırlık merkezinin yüksek oluşunun ve şasi-süspansiyonların dandik oluşunun da etkisi vardır.

hangi modellerinde esp olduğunu bilmiyorum. sadece yıla değil donanıma da bakmak lazım bu arada. iyice emin olmadan karar vermeyin, galericilerin sözüne de güvenmemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.