Şimdi Ara

35 dd veren uniq fp yorumlarınızı bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KnighTShooteR

ps olduğunu söylüyor mu ?.kscsinide gönderir misin?

nerden gndrecek oyle bir item mi war !!!!

bir ark. da post kasmak için harika bir item yazmıs!
  • ne 250 gb si satamazsın bunu yaw o kadar değerli!
  • harbi super item ya
  • beramusta gormuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MeMeNto_

beramusta gormuştum

pazardamı görmüştün
  • çok güzel ah bi bende olsa :D
  • Aradaşlar kim istemez ama fotoğrafa bakarsanız rogue chitin kolluk dd satılır yazıo sizce buda normal mi? Eğer normalse ki bende gerçek ps değil server ın en zengini ilan edilmeyi silinir diyorsanız hemen elden çıkarmalı mesela bana vermeli
  • ben isterseniz size daha iisini koyam bekleyin görün?Bendde daha iileri var o itemlerin ama resim olarak...ama bu item gerçek yani arkadşaın dediği doğru var böyle bi item..

35 dd veren uniq fp  yorumlarınızı bekliyorum
  • ıron set 21 gb + 0 pp veririm bu ıteme
  • ilk resimde resmi çeken kişinin 0 potu var normalde 0 tane pot olunca karanlık gözükmezmi potlar mana???
  • fp dd'ler eski ko zamanındaydı,Uniq değildi.
    ayrıca üçbeş özelliği yoktu sadece dd'ydi,sd'ydi,Arrowdu vesaire.
    Ps olabilir.
    Ve bu itemlerin çıktığı son server Beramusdu, ondan sonra hiçbiyerde görmedim.
    Nerde kaldı Derudan dd düşürtdüğümüz günler heyt be.
  • +0 ı böyleyse +6 ya falan basınca neler olur
  • MANYAQ İTEM YA
  • 35 dd 35 spear 35 swor tam gereken seyler bu ıteme server ı alırısın
  • EVET O ARKADAŞ RESİMLİ OLARAK GÖSTERMİŞ O İTEMDEN BİZDE DE VARDI TABİ O ZAMANLAR OYUNU BİLMEDİĞİMİZ İÇİN Bİ ADAMA UCUZDAN VERMİŞTİK TAM OLARAK NERDEN ÇIKTIĞINI HATIRLAMIORUM O ÇİTİN DD DEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisioguz16

EVET O ARKADAŞ RESİMLİ OLARAK GÖSTERMİŞ O İTEMDEN BİZDE DE VARDI TABİ O ZAMANLAR OYUNU BİLMEDİĞİMİZ İÇİN Bİ ADAMA UCUZDAN VERMİŞTİK TAM OLARAK NERDEN ÇIKTIĞINI HATIRLAMIORUM O ÇİTİN DD DEN

ZİYA ABİ SENMİSİN YENİ ID ŞİFRE ALMISIN HİÇTE SOLEMIYOSUN ABİ YA İNSAN Bİ PM ATAR BANA NEYSE SENİ GORDUGUM IYI OLDU ABİ SENIN OLDUGUNU BILMEK YETER
  • harikabi item
  • harbi nerden cıktı la bu süper 1 item hayatımda ilk defa görüom bunun la 75lwl itemleri düzersin sen..!
    1şeydaha merak ettim sen bu itemi nerden buldun hangi boss tan düştü sölersen sevinirim
  • bana pek inandırıcı gelmedi.. 1.5 yıldır bu oyunu oyunoyrum ilk defa böyle bi şey duyuyorum - görüyorum...
  • yav o itemin maneste olması imkansız maneste cs bile yok server başka bence öle itemlerin drobu maneste yoktu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.