ps olduğunu söylüyor mu ?.kscsinide gönderir misin?
harikaa bir item
quote:
Orijinalden alıntı: K_A_H_I_N
harikaa bir item
Çocuk yemin ediyoo doru diyo çocukda nerden baksan 200gb lik item vardı ksc istedim ama charım banlandı dedi
quote:
Orijinalden alıntı: IRONBOW
Çocuk yemin ediyoo doru diyo çocukda nerden baksan 200gb lik item vardı ksc istedim ama charım banlandı dedi
Alıntıları Göster
Daha öncede görmüştüm çok değerli item adı Unique biraz garip
quote:
Orijinalden alıntı: Ledulth
Daha öncede görmüştüm çok değerli item adı Unique biraz garip
Alıntıları Göster
süper item ya
quote:
Orijinalden alıntı: BoğazınAtmacası
süper item ya
Alıntıları Göster
hangi serverda bu ? ps değil daha önce bende görmüştüm bundan ayrıca dd 30 çitin kollukda görmüştüm harika item ayrıca uniqe az bulunan demek uniqe olmayacakdıda ne olcakdı :)
quote:
Orijinalden alıntı: DieForYouu
hangi serverda bu ? ps değil daha önce bende görmüştüm bundan ayrıca dd 30 çitin kollukda görmüştüm harika item ayrıca uniqe az bulunan demek uniqe olmayacakdıda ne olcakdı :)
Alıntıları Göster
Manes server
quote:
Alıntıları Göster
ps olamaz zaten bu kadar usta yapılamaz . böle 1 item war. ama galiba gün geçtikce böle itemleri olanların itemleri siliniyor diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: IgorStravinsky
ps olamaz zaten bu kadar usta yapılamaz . böle 1 item war. ama galiba gün geçtikce böle itemleri olanların itemleri siliniyor diye biliyorum
Alıntıları Göster
ama dehşet item yaa sizce degeri ne kadar eder? bence 300 gb eder 30 milyar
quote:
Alıntıları Göster
item gerçekten harika uniq item olacak o kadar bu item satılamaz zaten bu itemin değerini verecek alıcı bulunamaz o yüzden bu itemi ytl hesapı üzerinden satılır. ama ben olsam bu itemi satmaz gider 1 tanede cs alırdım gider orcların townun önünde otururdum adam gibi bi item dizerdim harikaa np kasardım ama bu itemler siliniyor bu itemler yeni patchler geldikçe siliniyor
quote:
Orijinalden alıntı: quanta_06
item gerçekten harika uniq item olacak o kadar bu item satılamaz zaten bu itemin değerini verecek alıcı bulunamaz o yüzden bu itemi ytl hesapı üzerinden satılır. ama ben olsam bu itemi satmaz gider 1 tanede cs alırdım gider orcların townun önünde otururdum adam gibi bi item dizerdim harikaa np kasardım ama bu itemler siliniyor bu itemler yeni patchler geldikçe siliniyor
Alıntıları Göster
mükemmel bir itemmis yaw ilk defa böyle bisey gördüm ama nasıl ve nerden cıkmıs ?
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: IRONBOW
300 gb bu itemin çeyreği eder,beramusta olsa iron set teklif edebilirdim..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: IRONBOW
300 gb bu itemin çeyreği eder,beramusta olsa iron set teklif edebilirdim..
Alıntıları Göster
item eskiden kalma heralde taa empireden öle düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__
mükemmel bir itemmis yaw ilk defa böyle bisey gördüm ama nasıl ve nerden cıkmıs ?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: artirist
onlar bir yerden çıkmıyor,bazı charlar hack yediği zaman rollback istiyor arada rollbackde böyle itemler gelebiliyor ancak milyonda bir ihtimal,2 örnek vereyim bir arkadaşa rebirth +18 elixir geldi rollbackta bir diğerinede çitin kolluk dagger defance 30 geld, ki o kolluk şu kafalıkdan değerli benim için kolluk ve kafalık aynı anda takılabilir ki bunları takan sağlam bir asası başka bir asasın kesmesi imkansıza yakın.
O aşırı derecede değerli bir item.
Onun chitin olanı var, bu itemde nerden baksan 250gb+ dır ve iron necklace kadar değerli olduğunu düşünüyorum.
Ve bu resim ps değil gerçekten var böle bir item
quote:
Orijinalden alıntı: el_morad
O aşırı derecede değerli bir item.
Onun chitin olanı var, bu itemde nerden baksan 250gb+ dır ve iron necklace kadar değerli olduğunu düşünüyorum.
Ve bu resim ps değil gerçekten var böle bir item
ben daha öncede bu resimden görmüştüm bence vardır böle item
quote:
Orijinalden alıntı: nakreb39
ben daha öncede bu resimden görmüştüm bence vardır böle item
Alıntıları Göster
çok süper item be
quote:
Orijinalden alıntı: .CeM.
çok süper item be
Alıntıları Göster
ßöLe Bi iTeme NeLEr VeriLmeZ kii Bu iTemLe BirLikTe KesiLmek Çok Zor