Şimdi Ara

35 m2 İçin Klima Önerisi İstiyorum ........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar 35 m2 oturma odası var bunun için klima almayı düşünüyorum aklımda bir marka yok güzel saglam bir klima almayı düşünüyorum biraz forum da gezinirken samsung boray diye bir klima için güzel yorumlar aldım bunu da düşünüyorum ... İşte buldum bu klima tavsiye edenler nasıldır sizcehttp://www.hepsiburada.com/liste/samsung-boracay-12000-btuh-duvar-tipi-split-klima-a-enerji-sinifi-aq12tsmnstk/productDetails.aspx?productId=evsambora12&categoryId=17453

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisye -- 31 Temmuz 2012; 9:27:17 >

• 35 mkareye ufak gelmez mi 12 lik ?

güneş görüyor mu ? apartman dairesi mi, müstakil mi ?
    bütçeniz ne kadar ?

bunları yazarsanız yardımcı olunabilir.
  • İşte bilmiyorum ama genelde forum içinde baktıgım kadarıyla kendimce yeter diyorum sadece soğutma işlevi görecek odam öğle ve ikindin baya güneş alıyor 3 farklı pencere var ayrı ayrı apartman degil müstakil 2 katlı evim bugun arçelik tavisye edenler oldu işte ücretsiz evine gelip keşif yapıyorlar ve sana uygun klima önerisi yapıyorlar dediler aradım bi baksınlar ne kadar güç te klima gider falan diye gelecekler bakalım kafama yatarsa arçelik taktırmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ....
  • 12 lik yetmez 35 m2 ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klimaci Bi arkadasim bana daikin tavsiye etti. Benim oda 30 metrekare tavsiye edilen urunde ortalama 12000 (inverter klimalar sabit gucle calosmiyomus) urunun modelini unuttum ama daikinin orta seviye bi inverter klimasiymis walla saglam bi pazarlikla 2200 bitti ama disardanda fiyat almadan almayacagim ( beni sicak firsatlar bolumu bu hale getirdi )

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan1003

klimaci Bi arkadasim bana daikin tavsiye etti. Benim oda 30 metrekare tavsiye edilen urunde ortalama 12000 (inverter klimalar sabit gucle calosmiyomus) urunun modelini unuttum ama daikinin orta seviye bi inverter klimasiymis walla saglam bi pazarlikla 2200 bitti ama disardanda fiyat almadan almayacagim ( beni sicak firsatlar bolumu bu hale getirdi )

Arkadaş kazıgına dikkat edelim.

18.000 olması lazım o daıkında enjoydur uzak durunuz, daıkın ucuz olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Orijinalden alıntı: sercan1003

klimaci Bi arkadasim bana daikin tavsiye etti. Benim oda 30 metrekare tavsiye edilen urunde ortalama 12000 (inverter klimalar sabit gucle calosmiyomus) urunun modelini unuttum ama daikinin orta seviye bi inverter klimasiymis walla saglam bi pazarlikla 2200 bitti ama disardanda fiyat almadan almayacagim ( beni sicak firsatlar bolumu bu hale getirdi )

Arkadaş kazıgına dikkat edelim.

18.000 olması lazım o daıkında enjoydur uzak durunuz, daıkın ucuz olmaz.

Yapar mi yapar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diger odamdaki mitsubishi electric fd35 modelinden o kadar cok memnunum ki param o kadar cok olsa hic dusunmem alirim

• Arçelik ' den keşif yapmaya geldiler az önce 30 m2 diye ölçüm yaptılar ve 20.000 btu luk klima yazdılar :( ben 12.000 btu yeter diyodum kışında az çok işinizi görür dediler sogutma için demiştim ben bunu baya fazla çıktı düşündügümden
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknisye

Arçelik ' den keşif yapmaya geldiler az önce 30 m2 diye ölçüm yaptılar ve 20.000 btu luk klima yazdılar :( ben 12.000 btu yeter diyodum kışında az çok işinizi görür dediler sogutma için demiştim ben bunu baya fazla çıktı düşündügümden

dogru demişler, klima olarak iyi olmasada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.