Şimdi Ara

35 mbps hız ile Netflix çok yavaş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
8.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cahil misin, trol müsün diye soracaktım, vazgeçtim, farketmez.
    Sana birkaç bilgi de ben vereyim, Netflix neymiş fikrin olsun.
    190 Ülkede 140.000.000'a yakın abonesi olan Netflix'in aylık ortalama cirosu 1.000.000.000 Dolar civarındadır, Türkiye'de 170.000'den fazla abonesiyle aylık 4.000.000 TL.nin üzerinde ciro yapar. Ayrıca dünya üzerindeki TÜM internet akışının yaklaşık % 16'sı Netflix için kullanılmaktadır.
    Netflix çok karlı bir şirkettir ve bu paralardan büyük kazanç elde eder.
    Türk Telekom dediğimiz arap şirketi ise 2018 yılı için 1.400.000.000 TL net zarar açıkladı, "açıkladı" kelimesinin anlamı şu: bu kadar saklayabildik. Yani o zararı en az % 50 arttır ki, gerçeğine yaklaş. Ha, o zarar araplara kaçmıyor, senin bir taraflarımıza kaçıyor.
    Özet, tt maliyeti 1000 lira düşürebilmek için her şeyi yapar.
  • İnternet expoler 'da 720p gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekomda netflix işi sıkıntılı.En çok şikayet edilen ıss bu konuda.
  • Chrome eklenti ile 1080p gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Cahil misin, trol müsün diye soracaktım, vazgeçtim, farketmez.
    Sana birkaç bilgi de ben vereyim, Netflix neymiş fikrin olsun.
    190 Ülkede 140.000.000'a yakın abonesi olan Netflix'in aylık ortalama cirosu 1.000.000.000 Dolar civarındadır, Türkiye'de 170.000'den fazla abonesiyle aylık 4.000.000 TL.nin üzerinde ciro yapar. Ayrıca dünya üzerindeki TÜM internet akışının yaklaşık % 16'sı Netflix için kullanılmaktadır.
    Netflix çok karlı bir şirkettir ve bu paralardan büyük kazanç elde eder.
    Türk Telekom dediğimiz arap şirketi ise 2018 yılı için 1.400.000.000 TL net zarar açıkladı, "açıkladı" kelimesinin anlamı şu: bu kadar saklayabildik. Yani o zararı en az % 50 arttır ki, gerçeğine yaklaş. Ha, o zarar araplara kaçmıyor, senin bir taraflarımıza kaçıyor.
    Özet, tt maliyeti 1000 lira düşürebilmek için her şeyi yapar.
    kardeş kafan güzel sanırım ben ne yazmışım sen ne demişsin git kumda oyna NF tr abone sayısı belli değil önce onu öğren

• Oldu, peki...
  • Ali kardeşim sana bir soru sorucam sorun Netflix kaynaklı diyorsun yaa. Evimde binanın altında vdsl kabini var ttnet in. Netspeed direk türk telekom cıkışını kullanıyor 100mbit bağlantıda 480p netflix zor görüyorum. Ama ne hikmetse anı dslam üzerinden Turk. Net ile girince 4k hemen acılıyor. 35mbit, gene aynı dslm üzerinde Turk Telekom 35mbit 480p gene geçmiyor. Ama aynı dslma komsunun 16mbit vodafone adsl 1080p yada 4k hızlıca cıkıyor. Avrupa yakasında 35mbit vdsl tt kullanıyorum gene rezalet görüntü kalıtesi. Anadolu yakasında iş yerinde Vodafone metro ethernet bağlantıda gene 4k anında acılıyor. Ocak ayından önce sorunsuz 4k ttnet geçiyordu. Sorun halen netflix diyorsan birşey diyemiyecem. Bu arada netflix direk değil ama dolaylı olarak ttnet band genişliğini kısıtladıgını söylüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 11:3:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube den 4k video açınca 4k yi seçince kalite olarak durum nasıl peki

• TTnet pişmanlıktır..
    4 yıl önce kapattım ve 11 yıl süren sorunlarımdan kurtuldum.
    Kablonet veya Sol altyapınız varsa ttnet'te durmak pek akıllıca değil.
  • Benim hızım da 35 şu ana kadar 1 kere düşük kalitede olduğunu ya da donduğunu görmedim.
  • Benim 16 ile hiç donmuyor 1080p 7k bitrate açıyorum ben iss'ler çok üçkağıtçı ya.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.