Şimdi Ara

350 lira ile bunlar nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Logitech g402 150 tl
    Logitech g230 160 tl
    Bu fiyata bunları bulabildim sizin tavsiyeniz varmıdır bunu alıcagına sunu al veya bunlara buukadar vericegine sadece sun esyayı al simdiden saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Al

Merhaba. Güzel tercihler fakat kulaklık kötü olmuş. Mouse konusunda bence logitech g300s almalısınız hem konforlu hemde g402 ile makro olarak farkı yok. Eğer g300s alırsanız 150-70=80 tl bütçe kalıyor. Bu 80 tl ile yapmanız gereken kulaklığı bi üst model almak 160+80=240 tl. Logitech g430 kulaklık 250 tl . Kulaklığı üst model almanızın nedeni ise g230 kulaklık 7.1 sesvermiyor fakat g430 7.1 ses veriyor bu oyunlarda ses kasma konusunda çok önemlidir yani mousepad aynı kalsın mouse oalrak logitech g300s ve kulaklık oalrak logitech g430 almalısınız bence.

Acık soylemek gerekirse g402 nin gorunusude acayip hosuma gitti bilmiyorum neden icime sindi o mause g300s gercekten guzel siyah tasarımı iyi olmus ama kararsız kaldım . Kulaklık olarak yeni bi kulaklık buldum ss siberia v2 buna nedersiniz buda 200 lira guzel degil mi yoksa logitech devam mı :D

• quote:

Bende logitech g300s var ve cok rahat yani makro acisindan g402 ile farki olmaz gorunuse onem vermeyin bence. Steelseries siberi a v2 konusunda ise soyle diyeyim point blank oyununda turkiye 1.si takimdaki Kaan 'Jyson'Erzik ile konustum bende siberia v2 dusunuyordum bana aynen soyle dedi siberia berbat bi kulaklik dedi g35 cok daha iyi demisti. Siberia 7.1 ses vermiyor ve ses karti yok eger ses kartli alacaksan 350 tl ve oda 7.1 vermiyor yani logitech g430 hem ses kartli hemde 7.1 ses kalitesine sahip. Bence dusunmeden g430 almalisin. Mouse konusunda ise tekrar soyliyim horunuse onem verme onemli olan konfor ve makro eger gorunus dersen a4tech bloody serisi var ama logitech g300 makro olarak bloody den daha iyi. Dedigim gibi g402 yerne g300s al kalan para ile g430 almalisin.

390 lira ediyor hepsi nasil karsilicam onu 350 yi zor ikna ettim :) 390 vereceginden emin degilim 260 diyo kulakliga mausda 80 lira 40 lira pad var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eyvallah hacı insallah yarın siparis vericem tesekkürler ilgilendigin icin :)
  • Adamlar ciddi ciddi g300s ile g402'yi karşılaştırıyor yaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren Al E kullanıcısına yanıt
    Hacı n11den ilk defa bisey alıcam ve herkez urunler cogunlukla sacma cıkıyor ucuz olduguna bakmayın bi sorun cıktıgında ise direk olarak sizi satıcılara yonlendiriyorlar urunler 1 hafta sonra bile kargoya verilebiliyor bu tur yorumlar gordum acıkcası guvenim kalmadı
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    Hacı tabi karsılastırılamaz ama adamın dedigi suanlık isini gorur diyor soyle soyleyim sana kulaklık mı daha onemli mause mı karar verilmesi gerekn konu bu kisiden kisiye degisebilir . Senin gorusunuıde alayım 350 liraya sen nasıl bi set yapardın boyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp4298

Hacı tabi karsılastırılamaz ama adamın dedigi suanlık isini gorur diyor soyle soyleyim sana kulaklık mı daha onemli mause mı karar verilmesi gerekn konu bu kisiden kisiye degisebilir . Senin gorusunuıde alayım 350 liraya sen nasıl bi set yapardın boyle

Bence ilk mesajındaki set bu fiyat için iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    Su var kardesim biraz arastırma yaptım arkadas dedikten sonra herkez boyle dusunuyo onu alacagına para biriktir g430 al diyor bende buyuzden kararsız kaldım suan bide alacagım siteden kapıda odeme yapınca ekstra 15 tl oducekmisim oyuzden vermedim siparisi benim icin suan aslında onemli olan kulaklık ilk onu alıp g402 yi sonramı alsam ki
  • quote:

Bende logitech g300s var ve cok rahat yani makro acisindan g402 ile farki olmaz gorunuse onem vermeyin bence. Steelseries siberi a v2 konusunda ise soyle diyeyim point blank oyununda turkiye 1.si takimdaki Kaan 'Jyson'Erzik ile konustum bende siberia v2 dusunuyordum bana aynen soyle dedi siberia berbat bi kulaklik dedi g35 cok daha iyi demisti. Siberia 7.1 ses vermiyor ve ses karti yok eger ses kartli alacaksan 350 tl ve oda 7.1 vermiyor yani logitech g430 hem ses kartli hemde 7.1 ses kalitesine sahip. Bence dusunmeden g430 almalisin. Mouse konusunda ise tekrar soyliyim horunuse onem verme onemli olan konfor ve makro eger gorunus dersen a4tech bloody serisi var ama logitech g300 makro olarak bloody den daha iyi. Dedigim gibi g402 yerne g300s al kalan para ile g430 almalisin.

Siberia v2 ye kötü diyen birini dinlemeyiniz, FPS oyunlarında sound positioning önemlidir fakat bunu yapmak için 7.1 kulakliga gerek yoktur, örnek vermek gerekirse CS go lan turnuvalarında takım oyuncularının kulak içi kulaklıkla oynadığını görürsünüz. Ses kartı olayına gelince, ses kartli siberia v2 kalite içindir, yine fps oyunlarında buna gerek yoktur. Ama fiyat farkını verebiliyorsaniz tabikide ses kartli olan tavsiye edilir.

• Kararsiz kaldim suan

• quote:

Kardesim cok biliyosan gel fps oyunalr uzerinde logitech g430 ile siberia v2 karsilastiralim hangis ile daha iyi ses kasiliyor hangisi daha iyi test edelim.

Belliki çok bilgin yok. Kulaklık reklamlarıyla kandırmışlar seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosted5 -- 7 Temmuz 2015; 16:13:38 >
  • quote:

Kardesim dogru dusunuyosun ilk olarak kulakliga onem vermelisin diger arkadasa aldirma bence logitech g430 siberiadan daha iyidir ses kasma konusunda.

Yanı demem o ki; ses kasma konusu oyuncuya bağlıdır kulakliga değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: alp4298

Kararsiz kaldim suan

G230 yerine G430 alabilirsin kötü demiyorum sadece yukarıdaki arkadaşın siberia v2 alma demesine tepki gösterdim

• Saolun beyler yorumlarınız icin g430 ve g300s aldım pad olarakta ss qck aldım
    Eyw . Suan yoldalar geldigi anda yazıcam buraya dusuncelerimi
  • Arkadas kulaklıkta mausede acayip hosuma gitti ozellikler her renge gore ayrı bi ayar yapabiliyosun mause cok guzel olmus o tek hoslanmadıgım kulaklık sanırım biraz agır 5 6 saat oynayınca kafamın ustu acıyor 5 dakka duruyorum dinleniyorum duzeliyo ekipmanlar gayet guzel herkeze tavsiye ederim
    Pad cok kullanıslı g300s le uyumlu gidiyor normalde padler kendi markalarındaki mauselere gore yapılıyor ama g300sle baya iyi gidiyor tek kotu yanı cok toz topluyor ustu beyazlamaya basladı bile :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.