Şimdi Ara

350 TL Kasa Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, max. 350 TL'ye kasa almayı düşünüyorum ve kasa tipleri hakkında birkaç sorum olacak.
    Forumda çoğu kişi Full Tower kasa önerisi yapıyor. Full Towerları Miditowerlardan ayıran özellikler nelerdir? Büyüklükleri dışında kalite, kablo saklama vb. konularda da farklılıkları var mıdır? GTX 670 gibi büyük kartlarla SLI yapmayı düşünenler Full tower mı seçmelidir? Ve hangi kasa markaları daha başarılı ve kaliteli kasalar üretiyor? Normalde Aerocool Xpredator almayı düşünüyordum fakat malzeme kalitesi ve ses açısından iyi olmadığını öğrendim. HAF X 942 de başarılı fakat artık herkes kullandığı için 2. tercihim olarak duruyor. PSU'suz kasa önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim..

• Corsair C70; Eksen ve Inventus'da bulunuyor. Bulabilirsen Corsair 800D'de olur. Çoğu kişi HAF X'i sevmesine rağmen ben HAF 932'yi daha güzel buluyorum tercih senin. Full tower ve Mid tower arasında ise dediğin gibi SLI ve CF yapacaklar için daha rahat olur diye düşünüyorum bildiğim kadarıyla Mid Tower kasalar ile 2'li SLI ve CF yapılabiliyor, 3'lü veya 4'lü için Mid tower yetersiz kalır. Arkadaşın önerdiği Corsair 500R'da çok şık duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasikomen -- 23 Ekim 2012; 19:05:46 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/corsair-cc-9011012-ww-carbide-serisi%E2%84%A2-500r-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=57747#allImages

corsair c70 lerede bakabilirsin 511 tl onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne Veriyim Abime -- 23 Ekim 2012; 19:01:18 >

• C70 gayet güzel bir tercih. full towerlardan tek farkı büyüklük fakat. içine çok rahat su soğutma sistemi kurulacak büyüklükte. tipide farklı. Özellikle asker yesili tavsiye edilir
  • Ben de C70, çok fonksiyonel bir kasa. Tasarımı, soğutması, kalitesi herşey tam.
  • Corsair'i çok abartmanın anlamı yok zaten belirli kişiler hep Corsair öneriyor alternatifi yokmuş gibi...
  • Cevaplar için teşekkürler. C70'in kalitesine şüphe yok fakat eski kalmış gibi bir tasarımı var. NOX Hummerı ilk defa duydum, biraz inceleme yaptım oldukça güzel bir kasa gibi duruyor. Hasikomen'e verdiği bilgiler için teşekkür ederim fakat 800D nin fiyatı beni aşıyor :) HAF X 942 ile NOX Hummer arasında kaldım. İkisi arasında 50 TL gibi bir fark oynuyor.
  • kesinlikle

c70
    500r
    haf 932 öneririm
  • Nox hummer gayet şık ve güzel bir kasa forumda incelemesi mevcut, alırsan pişman olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ASTON MARTIN-

Selam arkadaşlar, max. 350 TL'ye kasa almayı düşünüyorum ve kasa tipleri hakkında birkaç sorum olacak.
    Forumda çoğu kişi Full Tower kasa önerisi yapıyor. Full Towerları Miditowerlardan ayıran özellikler nelerdir? Büyüklükleri dışında kalite, kablo saklama vb. konularda da farklılıkları var mıdır? GTX 670 gibi büyük kartlarla SLI yapmayı düşünenler Full tower mı seçmelidir? Ve hangi kasa markaları daha başarılı ve kaliteli kasalar üretiyor? Normalde Aerocool Xpredator almayı düşünüyordum fakat malzeme kalitesi ve ses açısından iyi olmadığını öğrendim. HAF X 942 de başarılı fakat artık herkes kullandığı için 2. tercihim olarak duruyor. PSU'suz kasa önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim..

365 liraya COOLER MASTER RC-922XM var. Değerlendirebilirsin. Cooler Master'in kalitesi tartışılmaz zaten.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5349

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumulinumbus

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/xigmatek-ccc-hsa0ds-t02-elysium-full-tower--pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=55091

Yer sorununuz yoksa bu fiyata bu kasayı kaçırmayın

• Full tower için haf 932, midi tower içinse haf 922.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.