Şimdi Ara

350 watt psu'da çalışacak ekran kartları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartım yandı sanırım anakarttan giriyorum ama gözlerimi bozucak 1 gün daha kullanırsam.350 watt psu ya alabileceğim kartlar hangileridir? Vatan bilgisayardan önerirseniz sevinirim.Oyun beklentim yok, sadece Fm ve Cs 1.6 oynarım.Bunlarda kasmasın yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: qaucho26

Ekran kartım yandı sanırım anakarttan giriyorum ama gözlerimi bozucak 1 gün daha kullanırsam.350 watt psu ya alabileceğim kartlar hangileridir? Vatan bilgisayardan önerirseniz sevinirim.Oyun beklentim yok, sadece Fm ve Cs 1.6 oynarım.Bunlarda kasmasın yeter.

İşlemciniz nedir intel e2200 veya yüksek bir işlemciyse 6670 1GB DDR3 öneririm, 130 140TL civarı işinizi görecektir kullanıyorumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

quote:

Ekran kartım yandı sanırım anakarttan giriyorum ama gözlerimi bozucak 1 gün daha kullanırsam.350 watt psu ya alabileceğim kartlar hangileridir? Vatan bilgisayardan önerirseniz sevinirim.Oyun beklentim yok, sadece Fm ve Cs 1.6 oynarım.Bunlarda kasmasın yeter.

İşlemciniz nedir intel e2200 veya yüksek bir işlemciyse 6670 1GB DDR3 öneririm, 130 140TL civarı işinizi görecektir kullanıyorumda.

İntel pentium D 925 işlemcim uygun mudur? ekran kartı slotu da pci ex
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax5570-1gbk3-hv2-hd5570-gddr3-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62841 yeterlıdır

Teşekkür ederim bu bütçeme daha uygun psu dandik yalnız şundan çalıştırır dersen alıyorum? 350 watt psu'da çalışacak ekran kartları?

• Arkadaş çevrimdışı sanırım başka biri cevaplayabilir mi? Evden çıkıcam birazdan.
  • quote:

Arkadaş çevrimdışı sanırım başka biri cevaplayabilir mi? Evden çıkıcam birazdan.

6570-5670-6670 kartlarından birni alabilirsin ama 6670 alırsam işlemciye oc yap darboğaz olucaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maksimum 7750 alın fakat GDDR5 modeli işlemcinize fazla geleceğinden daha düşük DDR3 modeline, 6670'e vs. bakabilirsiniz.
  • 6670 rahat çalışır
  • gerçek, iyi markalı 350watt psu ile 6670 olur.
  • 7750 i3 530 ve 8 gb ram kullaniyom ama psu üstünde 250 yaziyordu yanlis gördüm dimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize teşekkür ederim beyler. hd 5570 i aldım sorunsuz çalışıyor şu an.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.