Bildirim
350 watt psu'da çalışacak ekran kartları?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: qaucho26
Ekran kartım yandı sanırım anakarttan giriyorum ama gözlerimi bozucak 1 gün daha kullanırsam.350 watt psu ya alabileceğim kartlar hangileridir? Vatan bilgisayardan önerirseniz sevinirim.Oyun beklentim yok, sadece Fm ve Cs 1.6 oynarım.Bunlarda kasmasın yeter.
İşlemciniz nedir intel e2200 veya yüksek bir işlemciyse 6670 1GB DDR3 öneririm, 130 140TL civarı işinizi görecektir kullanıyorumda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre-Dylan
quote:
Ekran kartım yandı sanırım anakarttan giriyorum ama gözlerimi bozucak 1 gün daha kullanırsam.350 watt psu ya alabileceğim kartlar hangileridir? Vatan bilgisayardan önerirseniz sevinirim.Oyun beklentim yok, sadece Fm ve Cs 1.6 oynarım.Bunlarda kasmasın yeter.
İşlemciniz nedir intel e2200 veya yüksek bir işlemciyse 6670 1GB DDR3 öneririm, 130 140TL civarı işinizi görecektir kullanıyorumda.
İntel pentium D 925 işlemcim uygun mudur? ekran kartı slotu da pci ex -
-
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax5570-1gbk3-hv2-hd5570-gddr3-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62841 yeterlıdır
Teşekkür ederim bu bütçeme daha uygun psu dandik yalnız şundan çalıştırır dersen alıyorum?
-
Arkadaş çevrimdışı sanırım başka biri cevaplayabilir mi? Evden çıkıcam birazdan. -
quote:
Arkadaş çevrimdışı sanırım başka biri cevaplayabilir mi? Evden çıkıcam birazdan.
6570-5670-6670 kartlarından birni alabilirsin ama 6670 alırsam işlemciye oc yap darboğaz olucaktır -
Maksimum 7750 alın fakat GDDR5 modeli işlemcinize fazla geleceğinden daha düşük DDR3 modeline, 6670'e vs. bakabilirsiniz. -
6670 rahat çalışır -
gerçek, iyi markalı 350watt psu ile 6670 olur. -
7750 i3 530 ve 8 gb ram kullaniyom ama psu üstünde 250 yaziyordu yanlis gördüm dimi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepinize teşekkür ederim beyler. hd 5570 i aldım sorunsuz çalışıyor şu an.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X