Linkteki ekran kartını almayı düşünüyorum karar verdimde genede bi danışıyım benim powerım 350 watt ancak bu kart 400 watt istiyor acaba alırsam bi sorun olabilirmi vatanbilgisayardan alacağım mağazasından 1 2 kişi çalıştırmaz diyor 1 2 kişide çalıştırır diyor şimdi ben bu ekran kartını alıyımmı almayımmı eğer alırsam 1 GB ram eklettirip oyun oynamayı düşünüyorum sizde performans alırmıyım herkese iyi forumlar cevaplarınızı bekliyorum
Ben 4670 modeli çalıştırdım. 4830 u çalıştırdım. bence çalışır. oc yapmazsan extra güç harcayan cihazların yoksa makinanda problem olmaz diye düşünüyorum tecrübelerime dayanarak.
overclock işlemciye yapmayı düşünüyorum aslında o etki edermi ekran kartına yapmayı düşünmüyorum i?
Cevaplarınızı bekliyorum arkadaslar
Asus, High Power, Fsp gibi markaların dışında bir ürüne sahipseniz 350w bir model ile overclock denemeyin bile. Standart şekilde ise sisteme yetecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
Asus, High Power, Fsp gibi markaların dışında bir ürüne sahipseniz 350w bir model ile overclock denemeyin bile. Standart şekilde ise sisteme yetecektir.
Arkadaşa katılıyorum. Yazılan markalar dışında OC deneme bencede
Tamam overclock denemiyecem ama bu ekran kartı direk alıp takıp oyun oynuyabilirim dimi wattım yeterli ?
aynı kartı 350 watt xilence ile kullanıyorum.extra güç girişi bile yok.fazla güç istemiyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme