Şimdi Ara

350 Watt Sapphire 5670 e yetermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar asağıdaki sistemime bir ekran kartı alıcam

Anakart<<<<<<<P5PL2 Series Intel 945PL Chipset

İşlemci <<<<<<<Intel(R) Pentium(R) D 2.66ghz (2CPU's)

Şimdiki ekran kartım<<<<< Ge force 7300 le 512

Ram <<< 1.5 GB

Power <<<<< 350 Watt

ARkadşalar ben http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11168-34-20g-hd5670-gddr3-1gb28gb-128bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56097

Linkteki ekran kartını almayı düşünüyorum karar verdimde genede bi danışıyım benim powerım 350 watt ancak bu kart 400 watt istiyor acaba alırsam bi sorun olabilirmi vatanbilgisayardan alacağım mağazasından 1 2 kişi çalıştırmaz diyor 1 2 kişide çalıştırır diyor şimdi ben bu ekran kartını alıyımmı almayımmı eğer alırsam 1 GB ram eklettirip oyun oynamayı düşünüyorum sizde performans alırmıyım herkese iyi forumlar cevaplarınızı bekliyorum

• Ben 4670 modeli çalıştırdım. 4830 u çalıştırdım. bence çalışır. oc yapmazsan extra güç harcayan cihazların yoksa makinanda problem olmaz diye düşünüyorum tecrübelerime dayanarak.
  • overclock işlemciye yapmayı düşünüyorum aslında o etki edermi ekran kartına yapmayı düşünmüyorum i?
  • Cevaplarınızı bekliyorum arkadaslar
  • Asus, High Power, Fsp gibi markaların dışında bir ürüne sahipseniz 350w bir model ile overclock denemeyin bile. Standart şekilde ise sisteme yetecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Asus, High Power, Fsp gibi markaların dışında bir ürüne sahipseniz 350w bir model ile overclock denemeyin bile. Standart şekilde ise sisteme yetecektir.

Arkadaşa katılıyorum. Yazılan markalar dışında OC deneme bencede
  • Tamam overclock denemiyecem ama bu ekran kartı direk alıp takıp oyun oynuyabilirim dimi wattım yeterli ?
  • aynı kartı 350 watt xilence ile kullanıyorum.extra güç girişi bile yok.fazla güç istemiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.