Şimdi Ara

3500-4000 ARASI GAMING LAPTOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Uzun süredir bir gaming laptop arıyordum, arkadaşım monster sitesine yönlendirdi.
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1-2.html#.WngoAOjFLIU

gtx 1050 ve i5-7300hq

Ürünü beğendim SSD seçeneğini de seçtiğimde fiyat yaklaşık 3800 arası oluyor. Çoğu oyunları (Özellikle Skyrim) modlamayı sevdiğimden bu fiyat aralığı için en iyi performansı verecek, yüksek fps alabileceğim bir laptop almak istiyorum. Uzun süre ve oyun için kullanmayı planlıyorum. Siz hangi laptopları önerirsiniz? Teşekkür ederim.

• up
  • Merhaba hocam. Öncelikle tavsiye edeceğim model içşn konuyu incelerseniz daha sağlıklı karar vermiş olursunuz.

https://forum.donanimhaber.com/ana-konu-asus-rog-gl502ve-1050ti-7300hq-256-gb--130465079

Monster ile kıyaslayınca en önemli fark Asus

'un gtx 1050ti olması ön plana çıkıyor. Ayrıca konuda arkadaşların verdiği bilgiye göre sonradan hdd ve ram takviyesi yapabiliyorsunuz. Fiyat olarak da 3500 civarlarında hatta daha ucuza da bulunabiliyor. Ayrıca YouTube üzerinde de incelemeleri vardır.

Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • el-harezmi_0 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, söylediğiniz bilgisayar her açıdan daha iyi bir kaç gündür araştırma yapıyorum ve dediğiniz ASUS'u almaya karar verdim :)) eski bilgisayarımdaki HDD'yi de taktıktan sonra hiçbir problemimin olmayacağını düşünüyorum, ancak garantiyi etkiler mi acaba arka kapağı söküp HDD'yi takmak diye de düşünüyorum..
  • metalch3 M kullanıcısına yanıt
    Hocam garanti konusunda kesin bilgiyi Asus müşteri hizmetleri ile görüşerek bilgi alabilirsiniz. Ancak daha önceden tecrübeniz yoksa laptopu açmanızı tavsiye etmem. Olur da küçük bir hata sonucu zarar verirseniz ve garantiye gönderirseniz kullanıcı hatası olma durumu olabilir. Ancak deneyimli iseniz pek tabi hdd eklemesi yapabilirsiniz. Asusdan bilgi alın ona göre hareket edin bence.
    Ek olarak İnternet üzerinden alacaksanız mutlaka avantajix, artıway gibi fırsatları kullanın az da olsa maddi bir faydası olur.

Şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el-harezmi_0 -- 11 Şubat 2018; 15:0:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3500 4000 arası pc tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.