Şimdi Ara

3500-4000 TL 4K Televizyon Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung UE 50TU8500 4k uhd smart televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Samsung UE 50TU8500 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-50tu8500-50-125-cm-4k-uhd-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

abi 2020lere ne zaman indirim gelir sence bu ürünün 2019u 4.600 idi 2020 si 1.000tl zamlanmış

• Hakan.. kullanıcısına yanıt
    2020 modeller yıl sonuna doğru indirim olur bu aralar ürün tedarik te sorun var bütün markalarda çok bir indirim olmaz. Bu aralar bilginiz olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Philips 50PUS7304 kullanıyorum. Bu fiyat aralığında tavsiye ederim. Sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmenakif

Philips 50PUS7304 kullanıyorum. Bu fiyat aralığında tavsiye ederim. Sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.
    hocam bir ara bende baktım bunada görüntü kalitesi nasıl acaba mat mı ekran kalitesi memnun musunuz
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Görüntü kalitesi iyi, hatta bu fiyat aralığında en iyilerinden biri. Ekran tam mat değil ama parlak da değil. Ortada diyebilirim. Herhangi bir vatan bilgisayar bayisine gidip görebilirsiniz emin olmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Çok iyi fiyat düşenen varsa direk değerlendirsin alsın bence.
    1-2 sene sonra LG smart güncelleme vermiyor firma yetkilisi olarak bilgilendirme yapsaydınız keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ergenekun

1-2 sene sonra LG smart güncelleme vermiyor firma yetkilisi olarak bilgilendirme yapsaydınız keşke.

Alıntıları Göster
    Hocam smart güncelleme vermıyor derken?
  • yıl farkı olmasına rağmen 43UM7450 modelini tavsiye ederim temin şansınız varsa 43TU8000 e karşılık. Sebebi; görüntü kalitesi,akıllı kumanda, Türkçe komut ve AI desteği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam smart güncelleme vermıyor derken?

Alıntıları Göster
    smart güncellemesi vermiyor derken vermiyor demek oluyor. 2 yıl geçen televizyonda youtube'yi açamadım müşteri temsilcisi smart güncellemesi alamıyorsunuz diye cevap veriyor lg 'nin. satarken bunu söyleyen lg yetkilisi yoktu ama.
  • hocam 4 bin liraya kadar 50-55 inc ne tavsiye edersiniz ?
  • 49sm8600 için ne dersiniz? 2019 model ama yine de 5500-6000 ₺ arası önerir misiniz? Bunun haricinde başka tavsiyede bulunacağınız cihaz var mı? @brknil06

• quote:

Orijinalden alıntı: Ergenekun

smart güncellemesi vermiyor derken vermiyor demek oluyor. 2 yıl geçen televizyonda youtube'yi açamadım müşteri temsilcisi smart güncellemesi alamıyorsunuz diye cevap veriyor lg 'nin. satarken bunu söyleyen lg yetkilisi yoktu ama.

Alıntıları Göster
    Bu durum doğru mudur? 2 sene sonra youtube vs. kullanılamıyor mu?

@brknil06
  • BMW 116d kullanıcısına yanıt
    Merhaba kapalı kutu bulabilyorsanız alın hocam 49SM8600 tavsiye ederim.
    2020 modeli 49Nano866 tavsiye ederim.

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle bir şey söz konusu değil en az 5 6 yıl sorunsuz kullanırsınız.

• Vatan mağazasında teşhirler kalmış hep. Kullanım saatine baktırdım 2852 saat çıktı. Siz böyle bi tv alır mıydınız?

• Ayrıca samsung 50Q60T yada 55Q70T önerir misiniz LM8600 yada NANO866 yerine?

Fiyat nedir hocam çok uygunsa alınabilir

55Q70t veya nano866 2 modelden birini alın.

• Fiyat 5300₺ idi.

• Beyler TRT 4K yı çalıştırabilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.