Şimdi Ara

3500/4000 TL sistem son hali bu. Bi yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Daha önce üst tarafa sabitlenmiş konuya da yazdım ama cevap veren olmadı.

Gaming için de kullanabileceğim bir pc toplamak istiyorum. Medya, günlük kullanımda hızlı olmasını isteyerek şöyle bir sistem topladım

Ram gskill 3000 mhz 8gb

Msi z270 sli plus

İ7 7700k

AOC 21.5" G2260VWQ6 75Hz 1 ms Full HD HDMI FreeSync GAMING MONITOR

1 tb seagate barracuda 7200 rpm hdd

Öncelikle kasa ve psu önerisine ihtiyacım var. Kasanın uzun süre değişmeyeceğini düşünerek güzel ve kaliteli birşey istiyorum. Psu + kasa 500 tl gibi.

Mining olaylarından dolayı ekran kartını sonra alacağım. Bu sistemle sadece lol ve ultima online oynasam yeterli.

Ssd de sonra alacağım.

Lütfen fikirlerinizi paylaşın çok ihtiyacım var.

Ryzen öneren arkadaşları da dinlerim fanlık durumum yoktur.

Şimdiden çok teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasa NXZT S340, PSU da Fsp hydro 600W öneririm. Yeni topladığım sistemde kullanıyorum ikisinden de memnunum. 600 lira gibi bir fiyata alabilirsin ikisini. Kasa Phanteks P400 de olabilir 50 lira falan daha ucuz S340dan. Ülkemizde bu markaları satan fazla yer yok ama İnventusda bulabilirsin. Ayrıca dediğin gibi bende ryzen öneririm fakat burada uzun uzun yazmama gerek yok zaten youtubedan bolca video izleyebilirsin bu konu hakkında.

• Teşekkürler bucked.

Başka bişiler söylemek isteyen?

• K serisi işlemci, Z serisi anakart ve soğutucusu derken bütçeyi gereksiz yere zorlar. i7 7700 alman daha mantıklı. Ram'i 16GB yapıp SSD de eklersin.

3500/4000 TL sistem son hali bu. Bi yardımcı olur musunuz?
    https://inventus.com.tr/

Kasa 3406 TL. Monitör: https://www.webdenal.com/viewsonic-vx2257-mhd_834069.html?gclid=EAIaIQobChMIla-9gPam1QIV7BXTCh0VhQm4EAQYAiABEgJ3GfD_BwE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 26 Temmuz 2017; 15:53:51 >

• Teşekkürler öncelikle. Benim de fiyatla ilgili soru işaretlerim vardı zaten. Aklıma yatıyor söyledikleriniz.

Peki ram hızı olarak 2400 yeterli olur mu?

• İçin rahat olsun, yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.