Şimdi Ara

3500-4000 TL ye alınabilecek en iyi laptop?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli üstadlar yeni bir laptop almayı planlıyorum.
    Bu konuda öneri ve eleştirilerinize ihtiyacım var.

Herkese yardımları için çok teşekkürler.

Aradığım özellikler:

Minimum 3 GHz işlemci
    4 GB Minimum 800 MHz DDR3 RAM
    17" den büyük 1920 x 1200 FULL HD ekran
    Minimum 300 GB SATA (7200 rpm) HDD
    Blu-Ray DVD okuyucu
    Microsoft® Windows XP Professional işletim sistemi
    HDMI çıkış

• Sizi HP'ye değil de Monster'a yönlendirmek lazım. Buyrun 17 inç serisinden:

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/listgroup.asp?group=UPM411

Full Hd 1920x1280, 500gb 7200rpm 16mb önbellekli sata hdd, 4gb ddr3 1066mhz ram, Q9000 4 çekirdek işlemci, en bombası da geforce gtx 280m ekran kartı. Dünyanın 1 numarası. DVI + HDMI + ESATA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRMaSTeR

Sizi HP'ye değil de Monster'a yönlendirmek lazım. Buyrun 17 inç serisinden:

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/listgroup.asp?group=UPM411

Full Hd 1920x1280, 500gb 7200rpm 16mb önbellekli sata hdd, 4gb ddr3 1066mhz ram, Q9000 4 çekirdek işlemci, en bombası da geforce gtx 280m ekran kartı. Dünyanın 1 numarası. DVI + HDMI + ESATA.

monsterdan sasma

• Değerli üstadlar teşekkürler .Böyle bir markanın varlığından bile haberim yoktu.

Birde eğer istersek bu ürünleri işletim sistemi olmadan alabiliyormuyuz?
    İkincisi bu ürünler yalnızca fokus bilgisayardamı satılıyor?Daha uygun fiyatlarla satan başka mağaza varmı?

Teşekkürler,
  • Başka yer yok fokus satıyor diye biliyorum sadece. Bu markanın avantajı en iyi ekran kartlarını kullanması. 754 milyon transistörden söz ediyoruz burada =) Dehşet bir şey. İşletim sistemi olmadan alınabileceğini sanmıyorum, oradan para açısından yırtayım diye soruyorsunuz sanırım ama tüm markalar için durum aynı, farklı bir politika izleyeceklerini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master44

Değerli üstadlar teşekkürler .Böyle bir markanın varlığından bile haberim yoktu.

Birde eğer istersek bu ürünleri işletim sistemi olmadan alabiliyormuyuz?
    İkincisi bu ürünler yalnızca fokus bilgisayardamı satılıyor?Daha uygun fiyatlarla satan başka mağaza varmı?

Teşekkürler,

Eğer yanlış bilmiyor isem Fokus Bilgisayar Monster'ın ithalatçısı.
    Zaten Monster markası da yurtdışında çok ünlü olan Clevo tabanlı. Clevo şirketi siparişlere göre notebookları toplayıp markalayıp gönderiyorlar yanılmıyorsam, aynı dizayn ve özelliklerde farklı markalarda da ürünler bulabilirsiniz. Ancak ülkemizde şu an için bu kadar yüksek performanslı ürünlere Monster harici rastlamadım. Crea'nın bir önceki seri Nx notebookları da Clevo tabanlıydı.
    Bu ürünleri Fokus Bilgisayar'dan daha ucuza bulabileceğinizi sanmıyorum.

Her ne kadar sizin aradığınız özellikleri tam olarak karşılamasa da buraya da yazayım, fiyatına göre harika bir notebook :).
    http://forum.donanimhaber.com/m_33800654/tm.htm

Ayrıca evet monster'ın sitesine bakarsanız işletim sistemsiz ürünler mevcut, istediğiniz üründe böyle bir seçenek yoksa da telefonla bir sorun derim bildiğim kadarıyla oluyor :).

• Beyler bir kaç soru daha sormak istiyorum.

Bu makina alınırsa iş yerinde server sistemde ağa bağlı çalışacak AutoCat ve 3D uygulamalarda kullanılacak bu konuda bir sıkıntı çıkarmı?

Kasa,klavye dış kaplama kaliteleri fotoğraflarda çok iyi anlaşılmıyor görüp kullanan arkadaşlar dış
    görünümünü yorumlayabilirlermi? (Kriter olarak HP Pavilion dv 9600 alınabilir çünkü şu an onu kullanıyorum)

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master44 -- 19 Ağustos 2009; 14:11:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AutoCadde sıkıntı? 3d? Dünyanın en iyi ekran kartlarından birinden bahsediyoruz burada. 750 küsür milyon transistörden. 4 çekirdek işlemci ve ddr3 4 gb ram var. Hayatı boyunca hiç takılma yapar mı bu cihaz acaba =)

Kasa olarak dış görünüşte pek bir estetik aramayın derim. HPnin dizaynıyla yarışamaz ne yazık ki, ama donanımla işi bitirmiş durumdalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRMaSTeR -- 19 Ağustos 2009; 14:15:25 >
  • Sıkıntımı sen bu makıneye sıkıntı yapacak bırsey bulamazsın su aralar rahat ol ısletım sıstemsız alabılırsın.Estetık konusunda ben beyenıyorum arkadakı monster yazısını soktum cok guzel duruyor sadelıgı sevdıgım ıcın ben boyle yaptım ama kasanın okadarda estetıksız bır havası yok dayanıklılıkta gayet tatmınkar bu paraya bundan ıyısı olmaz
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.