Şimdi Ara

3500- 4000tl Butceli sinema icin ses sistemi onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Basliktada belirttigim gibi 3.5 4bin tl bandinda bir sistem almak istiyorum. Sistemde sub olmasi sart degil suan icin. Kule tipli bir sistem almak istiyorum. Belirttigim butcenin icinde avrde olmasi gerekiyor. Kullanacagim alan 40 m2 apartman dairesi salonu. Ev sinemasi konusuna cok uzagim. Onun icim tavsiyelerinize ihtiyacim var.
    Ornek olarak gordugum sistem olarak gsa elektronikte indiana line 5.0 ve pioneer 832 amfi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: minik1903

Merhaba. Basliktada belirttigim gibi 3.5 4bin tl bandinda bir sistem almak istiyorum. Sistemde sub olmasi sart degil suan icin. Kule tipli bir sistem almak istiyorum. Belirttigim butcenin icinde avrde olmasi gerekiyor. Kullanacagim alan 40 m2 apartman dairesi salonu. Ev sinemasi konusuna cok uzagim. Onun icim tavsiyelerinize ihtiyacim var.
    Ornek olarak gordugum sistem olarak gsa elektronikte indiana line 5.0 ve pioneer 832 amfi var.

indianaline tesi 5.0 hoparlörleri onkyo 545 amfi ile sürüyorum memnunum amfiyi yurtdışından alma şansınız varsa 4000 liraya çok güzel bir sistem kurulur indianalar ile
  • semihmurat S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun keyifli dinletiler..

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

Hayırlı olsun keyifli dinletiler..

büyük desteklerinle :)
  • Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin

• semihmurat S kullanıcısına yanıt
    Hocam pm ye bakar mısın.

• Üstad düşünürseniz elimde satışa çıkardığım ürünlerim var
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=118251847&p=1&anchorToGo=118251847#118251847

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.