Şimdi Ara

3500-5000 tl civarı notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, bu forum bana daha önce asus transformer book t100 aldırdı çok sağolsun, hala da işe yarar seviyede kullanabiliyorum ama son 2 yıldır herhangi bir pc yok elimde bunun haricinde. internette çok fazla modele, fiyata vs. baktım, buradan da o modellerle ilgili bilgiler aldım. bu iki yıl boyunca teknolojiye biraz uzak kaldığımı itiraf etmeliyim, "iyidir lan bu" dediğim pc ile ilgili farklı farklı yorumlar gördükçe kafam karıştı.

ben ortalama bir oyuncuyum, alacağım bilgisayarda efsane olmasa da iyi performans almak istiyorum. öyle çok da fazla oyun oynamam yani, fifadır, fmdir, arada fps türü bir kaç yeni oyun oynarım, oynamam. video montaj, photoshop benzeri işler için de kullanırım. ama alacağım bilgisayarı da öyle 2 yıl sonra çöpe gitme yolunda görmek istemem. temiz kullanıcıyımdır. bir kaç makinaya göz attım ama sizin tavsiyelerinizi merak ediyorum.

ve de

ilgimi çeken pcler oldu. 5000tl üzerine çıkmayı çok düşünmüyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.

dipnot: hp'yi sipariş etmeme ramak kala, buradaki ısınma problemleriyle ilgili yorumları görünce kendimi frenledim.

• hp önermem hocam farklı alternatifler düşün derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baktığım alternatiflerin bir çoğu tn panel ekran, almışken IPS olsun istiyorum. önerebileceğiniz bir model var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.