Şimdi Ara

3500 tl civarı Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 3500 tl civarı bi Notebook bakıyordum sizinde fikrinizi almak istedim, internetten araştırdğım kadarıyla Lenovo y5070 ve Asus n550jk CN090H arasında kaldım, oyun oynamayı seven birisiyim (CallofDuty, Battelfieldvb.)araştırmlarıma ve bütçeme göre bu tür oyunlardan en iyi performansı alabileceğim laptoplar bunlar diye düşünüyorum, siz bu laptoplardan hangisini önerirsiniz veya bu fiyat arlığında önerebileceğiniz başka laptop var mı? Önerdiğiniz laptopu Nedenleriyle beraber cevaplarsanız sevinirim ve bu laptopları kullanan arkadaşlar varsa laptoplar hakkındaki yorumlarını yazarlarsa sevinirim, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gtx970m li monster ve victorları bekleyin bence çünkü gtx970m
  • Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, ve gerçekten gtx970m çok iyiymiş ama bu laptoplar tahminen ne zamana çıkar ve fiyat aralığı ne olur bir bilginiz veya tahmininiz var mı?

• victor p503s modeli 3400 olacak deniliyordu.tam fiyat belli olmaz çıkınca görünür büyük ihtimalle.
    monsterda da şuan gtx870m li ürünler 3500 civarı olduğunu düşünürsek gtx970mleri biraz daha yukarıda fiyatlandırabilirler veya 870mleri düşürecekler.ne olacağı belirsiz biraz.

edit: tarihi tam belli değil.firmalardan tahmini süreyi öğrenebilirsiniz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 27 Kasım 2014; 0:37:23 >
  • Haklsınız çıkınca belli olur aslında beklemek mantıklı olurda 3500 in üstüne pek çıkamam dediğiniz gibi fiyatlarda 3500 üstünde açılır (tabi dolar ani bi düşüş yaşamazsa :D) ve laptopun o fiyata düşmesinide beklemem lazım, acaba şuan için önerebileceğiniz bir laptop var mı?

• fb li kullanıcısına yanıt
    monster ın gtx870m li modellerine bakabilirsiniz ama o kadar para verecekseniz beklemek daha mantıklı.çünkü gtx970m performans olarak 870m yi bırakın 880m yi solluyor.

2800 liraya kadar victor g701 veya monster abra a5 serisine göz atın. gtx860m i7 ve ssd li bir sistem seçip alabilirsiniz. gtx860m alıyorsanız da 2800-2900 liradan fazla vermeyin bence. victor da ssd kampanyası var bu arada onu düşünüp 2 tane 120 fiyatına 2x 240gb ssd gibi fantaziler kurabilirsin.on numara olur. lakin 3000 liradan fazla vermek akıl karı değil şu an için gtx860m e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

victor p503s modeli 3400 olacak deniliyordu.tam fiyat belli olmaz çıkınca görünür büyük ihtimalle.
    monsterda da şuan gtx870m li ürünler 3500 civarı olduğunu düşünürsek gtx970mleri biraz daha yukarıda fiyatlandırabilirler veya 870mleri düşürecekler.ne olacağı belirsiz biraz.

edit: tarihi tam belli değil.firmalardan tahmini süreyi öğrenebilirsiniz sanırım.

yanlışınız var victor p503s modeli şu an satışta ve standart hali 3600 liraya yakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb li

Evet arkadaşlar 3500 tl civarı bi Notebook bakıyordum sizinde fikrinizi almak istedim, internetten araştırdğım kadarıyla Lenovo y5070 ve Asus n550jk CN090H arasında kaldım, oyun oynamayı seven birisiyim (CallofDuty, Battelfieldvb.)araştırmlarıma ve bütçeme göre bu tür oyunlardan en iyi performansı alabileceğim laptoplar bunlar diye düşünüyorum, siz bu laptoplardan hangisini önerirsiniz veya bu fiyat arlığında önerebileceğiniz başka laptop var mı? Önerdiğiniz laptopu Nedenleriyle beraber cevaplarsanız sevinirim ve bu laptopları kullanan arkadaşlar varsa laptoplar hakkındaki yorumlarını yazarlarsa sevinirim, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Lenovo Y50 modelini tavsiye ederim.

https://www.notebookadresi.com/lenovo-ideapad-y5070-59-432245-notebook?keyword=y50

• quote:

Evet arkadaşlar 3500 tl civarı bi Notebook bakıyordum sizinde fikrinizi almak istedim, internetten araştırdğım kadarıyla Lenovo y5070 ve Asus n550jk CN090H arasında kaldım, oyun oynamayı seven birisiyim (CallofDuty, Battelfieldvb.)araştırmlarıma ve bütçeme göre bu tür oyunlardan en iyi performansı alabileceğim laptoplar bunlar diye düşünüyorum, siz bu laptoplardan hangisini önerirsiniz veya bu fiyat arlığında önerebileceğiniz başka laptop var mı? Önerdiğiniz laptopu Nedenleriyle beraber cevaplarsanız sevinirim ve bu laptopları kullanan arkadaşlar varsa laptoplar hakkındaki yorumlarını yazarlarsa sevinirim, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

3500 lira veriyosan plastik kasalı makina kullanma msi tavsiye ederim

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-apache-pro-ge60-2pe-495xtr-notebook-pmu318101

• Monster müşteri hizmetleriyle az önce konuştum gtx970m li modeller aralığın ilk haftası stoklara girecekmiş 870mli modellerin 400 tl üstü olması bekleniyormuş, büyük ihtimalle bu modeli bekleyeceğim fakat şöyle bi sorum var 3gb ramli 192 bitlik modeldenmi daha fazla performans alırım, 4 gb ramli 128bitlik modeldenmi daha fazla performans alırım????

• @sroad ben biraz geride kalmışım gelecek diye okudum en son kimse geldi dememişti gelmiş demek ki sonunda uyardığınız için teşekkürler.

pek fikrim yok.2 sinin testlerini bulabilirsen karşılaştır.
  • almanı tavsiye ederim. teknoloji mağazasında çalışan bir arkadaşım bana piyasada en iyiler arasında olduğunu ve gerçekten donanımlarına, kalitesine göre diğer bilgisayarlarla karşılaştırıldığında çok uygun fiyatta satıldığını söyledi. Lenovo'dan pişman olacağını sanmıyorum.
  • hunger__game kullanıcısına yanıt
    Haklısnız fakat msı ekran kartlatı o fiyat aralığında 2 gb ve ben 4gblık bi bilgisayar arıyorum,

• SerkanS10 kullanıcısına yanıt
    Asusun hangi modeli daha iyi g550 olanmı? N550 olan mı? Karar veremedim :/

• esrauzunkaya kullanıcısına yanıt
    Evet ama internette klavye içe çöküyomuş,ve ekranın iyi olmadığı yönünde yorumlar okudum bi bilgisayar bulup test edebilsem iyi olacak, ve y5070 o fiyata çok iyi donanıma sahip

• quote:

Haklısnız fakat msı ekran kartlatı o fiyat aralığında 2 gb ve ben 4gblık bi bilgisayar arıyorum,

4gb ekran kartını ne yapıcaksın ? aynı anda 6 oyun birdenmi oynamayı planlıyosun yanlış anlama bu arada bilgilendirmek amaçlı yazıyorum o ekran kartının yanında yazan gb çoklu açılımlara etki eder şöyle söyleyebilirim bf4 açarsın yanında cod yanında fifa onun yanında gta vs vs vs 5 6 tane oyunu anda açabilirsin ama senin performansında hiçbir etki etmez zaten bu kadar yüklenirsen kartı yakarsın bi yerde 2 gb ekran kartı kullanan bir uygulama daha yapılmadı şuanda en fazla 0.6 sını kullanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunger__game

quote:

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-apache-pro-ge60-2pe-495xtr-notebook-pmu318101

Hocam 3500 verip plastik kasa almayın diyorsunuz ama 3500'e 860m'li bilgisayar öneriyorsunuz sizce bu mantıklı mı ? Ben açıkçası MSI'ın üst gelirli kişiler dışında Türkiye'de alınmasına karşıyım. Amerikada 1500 dolarlık bilgisayarlar burada 6000 lira yani bu fiyat farkına cidden yazık. Sizin önerdiğiniz bilgisayar muhtemelen 800 dolar falandır Amerika'da. Bana sorarsanız 3500 verilen bir bilgisayar için 860m gayet dandik bir ekran kartı konumuna düşer. 860m'in değeri 2500 liradır.

Edit: Sonradan fark ettim 128 SSD ve gaming mouse tarzı bir iki hediyesi var sanırım. Bunları da hesaba katarsak bu bilgisayarın 3000 lira ederi var diyebilirim. (Türkiye için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 27 Kasım 2014; 13:42:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Orijinalden alıntı: hunger__game

quote:

Hocam 3500 verip plastik kasa almayın diyorsunuz ama 3500'e 860m'li bilgisayar öneriyorsunuz sizce bu mantıklı mı ? Ben açıkçası MSI'ın üst gelirli kişiler dışında Türkiye'de alınmasına karşıyım. Amerikada 1500 dolarlık bilgisayarlar burada 6000 lira yani bu fiyat farkına cidden yazık. Sizin önerdiğiniz bilgisayar muhtemelen 800 dolar falandır Amerika'da. Bana sorarsanız 3500 verilen bir bilgisayar için 860m gayet dandik bir ekran kartı konumuna düşer. 860m'in değeri 2500 liradır.

Edit: Sonradan fark ettim 128 SSD ve gaming mouse tarzı bir iki hediyesi var sanırım. Bunları da hesaba katarsak bu bilgisayarın 3000 lira ederi var diyebilirim. (Türkiye için)

full çelik kasa 3500 liraya makina bulursan banada bilgisini ver alabilirim 2 sene sonra yanacak 880m kullanıcağıma 5 sene 860 kullanırım daha iyi

• hunger__game kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiğiniz için sağolun, haklısnız o kadar yüklenirsek yanar fakat msı ge60 gtx86m 2 gb ram kullanıyoken lenovo y50 gtx860m 4gb kullanıyo ben tercihimi 4gblık olandan yana kullanırdm, bunu düşünerek öyle yazdım ve alabiliyoken bu fiyat aralığında en iyisini almak istiyorum, yukarıda arkadaşın dediği gtx970mli modelleri araştırıyorum onlar gtx860mli modellerden çok daha iyiler onların çıkmasını bekleyebilirim az bi zaman kalmış (monster için)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.