Şimdi Ara

3500 TL ye alınabılecek fiyat-performans acısından en ıyı notbook bu mudur ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar.sizce de bunu almalı mıyımhttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464069&kat=6453&lang=tr-TR#.U7HIYpR_sxY
    daha iyi seceneklerınız var ise beklıyorum.tesekkurler...

• ekran kartı daha iyi olan bi laptop bulunabilir sanki o fiyata
  • MehmetAbi. kullanıcısına yanıt
    mesela hocam ?
  • Şuan uğraşıp araştırmak gerek hocam en iyi seçeneği belirlemek için eğer seninde acelen yoksa bikaç gün daha hem forumdan arkadaşlar yardımcı olur hemde kendin biraz daha ararsın daha iyi bi seçenek bulabilirsin.Yada ben sana bi öneri sunayım sınırın 3500 ise ''3500 TL'ye kadar F/P oranı en iyi Notebook önerisi''diye bi konu açabilirsin.Daha çok yardımcı olur.

• darkserpent kullanıcısına yanıt
    Bence güzel bir tercih. Üstelik Tulpar serisinde sonradan grafik kartı değişimi yapılabiliyor diye biliyorum.
  • Baktığınız laptobu cuma günü sipariş verdim.Bugün elime geçti.Görünüşü,kalitesi hoşuma gitti.Performansı hakkında bilgi vermem doğru olmaz.Oyun falan kurup daha test etme imkanım olmadı.Bu fiyat aralığında bundan iyi performanslı notebook bulamadığım için ben monster'ı tercih ettim.Bilgisayarla ilgili merak ettiğiniz bir nokta olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Player 1 kullanıcısına yanıt
    evet hocam.asus ve msı a para vermek ıstemıyorum
  • Lu£ kullanıcısına yanıt
    F-P acısından daha ıyılerı var mı bılmıyorum acıkcası
  • Yok arkadaşım. Ben aylardır araştırıyorum.
  • darkserpent kullanıcısına yanıt
    Sizi anlıyorum hocam.Bu kadar para veriyorken en iyisini almak istiyorsunuz.Kafanızda soru işareti kalmasın istiyorsunuz.Youtube'da falan testleri var inceleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.