ekran kartı daha iyi olan bi laptop bulunabilir sanki o fiyata
MehmetAbi.
kullanıcısına yanıt
mesela hocam ?
Şuan uğraşıp araştırmak gerek hocam en iyi seçeneği belirlemek için eğer seninde acelen yoksa bikaç gün daha hem forumdan arkadaşlar yardımcı olur hemde kendin biraz daha ararsın daha iyi bi seçenek bulabilirsin.Yada ben sana bi öneri sunayım sınırın 3500 ise ''3500 TL'ye kadar F/P oranı en iyi Notebook önerisi''diye bi konu açabilirsin.Daha çok yardımcı olur.
Bence güzel bir tercih. Üstelik Tulpar serisinde sonradan grafik kartı değişimi yapılabiliyor diye biliyorum.
Baktığınız laptobu cuma günü sipariş verdim.Bugün elime geçti.Görünüşü,kalitesi hoşuma gitti.Performansı hakkında bilgi vermem doğru olmaz.Oyun falan kurup daha test etme imkanım olmadı.Bu fiyat aralığında bundan iyi performanslı notebook bulamadığım için ben monster'ı tercih ettim.Bilgisayarla ilgili merak ettiğiniz bir nokta olursa yardımcı olmaya çalışırım.
F-P acısından daha ıyılerı var mı bılmıyorum acıkcası
Yok arkadaşım. Ben aylardır araştırıyorum.
darkserpent
kullanıcısına yanıt
Sizi anlıyorum hocam.Bu kadar para veriyorken en iyisini almak istiyorsunuz.Kafanızda soru işareti kalmasın istiyorsunuz.Youtube'da falan testleri var inceleyebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme