Şimdi Ara

3500₺ ye kadar 3ds maz ve autocad kullabileceğim laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Toshiba satellite l70-b-12f ---->2999₺ teknosa
    Lenovo 59-432245 ------------->3199₺ vatan bilg.
    Bugün bu bilgisayarları inceledim lenovo bana özellik olarak daha iyi geldi ama lenovo nasıldır bilemiyorum. Acaba pişman olmamak için biraz kasıp macbook pro mu almak lazım? Yada bunların haricinde önerebileceğiniz bir laptop varmıdır arkadaşlar. Ekmek teknemiz bu olduğu için fiyatı biraz daha yükseltebilirim. Ama çizimde ve render larda bir sıkıntı yaşamamam lazım.
    Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 970m kartli victor p503s veya tulpar t5 tavsiye ederim
    Ama victor kullanicisi olarak gercekten victoru tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

970m kartli victor p503s veya tulpar t5 tavsiye ederim
    Ama victor kullanicisi olarak gercekten victoru tavsiye ederim

çok teşekkür ederim. laptopum dün biranda bozuldu bugün sunum yapmam gerekiyordu ama ertelemek zorunda kaldım. Dolayısıyla Victor ve Monsterı beklemeye zamanım yoktu maalesef. Lenovayı aldım. Umarım bir sıkıntı yaşamam ama ilk izlenimlerim gayet iyi. En ufak bir ses bile yok şimdilik. Gerçi alalı bir kaç saat oldu ama :) bilgisayarı almaya gidince farkettim benim masaüstü bilgisayarımı epey ihmal etmişim artık bir SSD alma vakti gelmiş. SSHD bile gözle görülür bir şekilde fark ediyor..
  • konuyla belki alakasız ama o kadar bütçem olsa MSI'ın şu klavyesi aydınlatmalı modellerinden bir tane alırdım valla. tasarımına bayılıyorum ya. 3 bin TL civarı da istediğin kriterleri çok rahat karşılayacak modelleri var.

asalete bakar mısınız :/

3500₺ ye kadar 3ds maz ve autocad kullabileceğim laptop önerisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0binsonCrusoe

Merhaba,
    Toshiba satellite l70-b-12f ---->2999₺ teknosa
    Lenovo 59-432245 ------------->3199₺ vatan bilg.
    Bugün bu bilgisayarları inceledim lenovo bana özellik olarak daha iyi geldi ama lenovo nasıldır bilemiyorum. Acaba pişman olmamak için biraz kasıp macbook pro mu almak lazım? Yada bunların haricinde önerebileceğiniz bir laptop varmıdır arkadaşlar. Ekmek teknemiz bu olduğu için fiyatı biraz daha yükseltebilirim. Ama çizimde ve render larda bir sıkıntı yaşamamam lazım.
    Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-apache-pro-ge60-2pe-495xtr-notebook-pmu318101

http://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-p27gv2-tr001d-notebook-pmu326319

http://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-p27gv2-tr002d-notebook-pmu326320

• postçular sa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.