Şimdi Ara

35000 binim var.sıfır arac onerısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vedat mert

Bazı arkadaşlar takılmışlar arabaların donanımlarına;8 hava yastık olsa ne olmasa ne,yağmur sensörlü silecekler olmasada olur,arka cam otomatik olsa ne arkaya binen kendi camını rahatlıkla açabilir,hız sabitleme olmasada olur,park sensörü olmasada olur,,,önemli olan arabanın tok olması sessiz olması konfor derken içinin geniş olması ve iyi yol tutması sorunsuz olması,arabada abs olması lazım esp olabilir max 4 hava yastığı yeter klima olsun digital yalnız motor benzinliyse 110 beygir üstü dizel ise 90 beygir üstü ve torku güçlü olacak...35 milyar veriyosun az değil daha çok orta segmentli araba almaya çalış donanım önemli değil yukardaki yazdıklarım olsun yeter,
    Donanımlı bir araba alırken en az 4-5-6 milyar veriliyor bunların çoğunu kullanamıyoruz ve aracı satarkende donanımsız bir araçtan 1-2 milyar fazla ediyor aradaki verilen paraya yazık
    Aradaki 4-5 milyarlık farkı benzin veya mazot alsa dünyanın yolunu yaparsın
    Arkadaşları görüyoz donanımlı araba almışlar bu seferde binemiyorlar yakıt sıkıntı benzin pahalı ....

arkadaşa kısmen katilmiyorum.
    oncelikle tabiikide yol tutus,sağlamlik,guc ilk bakılmasi gereken unsurlar.
    ancak konfor diyorsan ozman teknolojiyi yabana atamazsın.
    konfor diyorsan sadece aracın iç mekan hacmi koltuk rahatligi girmez işin içine.
    arka camların da otomatik olmasi konfor a girer.
    sonra 4 havayastıgı 6 havayastıgı yada 8 yada 10.
    bunun gerekli olup olmadiini nasil anladınız acaba?
    hiç okadar ciddi bir kaza yapip(allah korusun) hava yastıgı sayesınde darbeleden korundunuz mu?
    teknoloji var iken bunları kullanma imkanı varken ve bunlar alınabiliyor ise neden olmasin.
    havayastıgı ben cok az kullanırım pek de lazım diil bir mantık olabilir mi acaba?
    belki hiç açılmaz arabanızı aldıınız gunden beri ki aman açılmasin.açılcak bir durum yaşanmasin ama kaza bu ya olursa!!!!
    c.control uzun yolda nekdar rahat ve ekonomık bır olaydir.bunu hiç test ettınız mı??hem konfor vardır hemde dusuk yakıt tuketıımı.
    bu ve buna benzer bircok sey.
    donanım da yaban atılcak bir unsur değildir.
    araba bu ,surekli yaşadıınız vede canınızın belkide en kıymetli olduu yer.
    bende donanım da aranması gereken ozelliklerin başinda gelir.

• benje kesinlikle teknolojik oyuncaklara gerek yok ama güvenlik acısından esp abs ebd bu tarzda güvenlikler olmalı hatta 4 deil en az 6 hava yastığı olmalı
  • MAzda 3 1,6 comfort
  • arkadaşlar şu andan itibaren bu topic e el koyuyorum( nedeni= topic sahibinin topicini sahipsiz bırakması ve bizimle kafa bulması(bu benim düşüncem).. ).

artı benimde bu konu ile ilgili bir sorum vardı ve bu topic uygun ( topic kirliliği yaratmaması açısından yeni topic açmadım.)burdan isteyen arkadaşlarla devam ederiz.
    sorum şu= 40,000 ytl ve üstü araçlar sınıfında ( böyle bi sınıf yok ama var )
    honda civic hb. - pejo 407 - citroen c5 - toyota avensis - opel vectra - ( bunlar benim düşündüklerim ) veya sizin aklınıza gelen vb.

yanılmıyorsam fiyatları 40,000 ytl ile 49,000 ytl arasında değişiyor.

sizce hangisi. sen olsan hangisini tercih edersin( tercih nedeninide yazarsan memnun olurum.
  • Şartlarını biraz zorla ve 40.100 YTL ye 2006 model 0 VW Golf Goal al.
    Müthiş bir şey.
    Şu an VW cilerde 2007 satılıyor 44.000 e ama sor araştır bulursun 0 km 2006 yı.
    Bol Şans
  • golf goal . haklısın klas araba.ama kasa hoşuma gitmiyor.görüntüsü boş(bana göre amacım oto ya hakaret değil.
  • Abi 2-3 milyar daha zorla 0 Laguna expression plus al

35000 binim var.sıfır arac onerısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

pazarlıkla premium donanım paketli honda civic alırım

kesinlikle
  • Alacağın aracın markası nick-Name inde yazılı başka aramaya gerek yok.
  • Pazarlık söz konusu değil mi Yapmayı bilirsen doğru bayiyi bulursan yapılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

quote:

Bazı arkadaşlar takılmışlar arabaların donanımlarına;8 hava yastık olsa ne olmasa ne,yağmur sensörlü silecekler olmasada olur,arka cam otomatik olsa ne arkaya binen kendi camını rahatlıkla açabilir,hız sabitleme olmasada olur,park sensörü olmasada olur,,,önemli olan arabanın tok olması sessiz olması konfor derken içinin geniş olması ve iyi yol tutması sorunsuz olması,arabada abs olması lazım esp olabilir max 4 hava yastığı yeter klima olsun digital yalnız motor benzinliyse 110 beygir üstü dizel ise 90 beygir üstü ve torku güçlü olacak...35 milyar veriyosun az değil daha çok orta segmentli araba almaya çalış donanım önemli değil yukardaki yazdıklarım olsun yeter,
    Donanımlı bir araba alırken en az 4-5-6 milyar veriliyor bunların çoğunu kullanamıyoruz ve aracı satarkende donanımsız bir araçtan 1-2 milyar fazla ediyor aradaki verilen paraya yazık
    Arkadaşları görüyoz donanımlı araba almışlar bu seferde binemiyorlar yakıt sıkıntı benzin pahalı ....

konfor diyorsan sadece aracın iç mekan hacmi koltuk rahatligi girmez işin içine.
    hiç okadar ciddi bir kaza yapip(allah korusun) hava yastıgı sayesınde darbeleden korundunuz mu?
    teknoloji var iken bunları kullanma imkanı varken ve bunlar alınabiliyor ise neden olmasin.
    havayastıgı ben cok az kullanırım pek de lazım diil bir mantık olabilir mi acaba?
    belki hiç açılmaz arabanızı aldıınız gunden beri ki aman açılmasin.açılcak bir durum yaşanmasin ama kaza bu ya olursa!!!!
    c.control uzun yolda nekdar rahat ve ekonomık bır olaydir.bunu hiç test ettınız mı??hem konfor vardır hemde dusuk yakıt tuketıımı.

sana katılıyorum zaten bende gereksiz derken arkadaşın elindeki parasına göre yorum yaptım,alacağı araba normal donanım bir arabaya ancak yeter,alacağı araba toyota veya golf olursa zaten en basit donanımlısı o paralardan başlıyor,şunun için dedim kalkıpta albea multijetin abs li hava yastıklı yol bilgisarlı ve klimalısı artı bunun gibi birkaç donanım daha oldumu 35000 ytl ,cliolarda aynı şekilde donanım olduğu zaman 35000,ben diyorumki albeanın fullune bineceğine veya clionun fullune bineceğine,git toyotanın veya golf normal donanımlı arabasına binsin,şimdi bakıyosunuz poloların full donanımlısı 33-35 o paraları küçük segmentli arabaya verene kadar orta segmentli bir araba almak daha iyi en azından satarken donanıma verdiğin para arada gidiyo 4-5 milyar verdiysen satarken normale göre 1-2 fazla ediyo ama en azından normal donanımlı orta segmentli bir araba iyi yol tutar motoru güçlü olur yolda rahat ettirir konforda çabası içi geniş olur en azından,gönül isterki full donanımlı alınsın türkiyede şuan 6 hava yastıklı crusi control sistemli esp li araçlar ortalama 38 in üstünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat mert -- 13 Ağustos 2006; 9:58:06 >

• bu dizelmi benzinlimi olacağına göre değişir.ama benzinli ise benim önerim golf veya mazda 3 olur.gerçi 1-2 milyar daha vermen gerekir ama iyi bir seçim olur.corolla kasa yenilicek bu yüzden önermiyorum.civic ilk başlarda çok hoşuma gitti ama sonrada tuhaf gelmeye başladı.citroen peugeot ve renault da tavsiye etmiyorum.her nekadar ben fransızların donanımını sevsemde.seat ve skoda yı da nedense hiç sevemedim.opel malum çok sorunlu olduğu söyleniyor.bu yüzden ya mazda yada vw diyorum.
  • MAZDA 3 ÇOÖK İYİ BİR SEÇENEK OLABİLİR AMA BENİ POPÜLERLİĞİ TUTUYOR(GERÇİ ALADIĞIM ARACI EN AZ 5 SENE KULLANIRIM) EŞİMİNDE GÖNLÜNDE MAZDA VAR AMA NE BİLEYİM ŞU KARARSIZLIK İÇİMİ KEMİRİYOR.ŞİMDİDE KAFAYI HONDA HB. İLE C5 E TAKTIM
  • Opel Arkasda dün arkadaşıma astra cdti enjoy +spor paket + sunroof aldık. Araba 2006 model. Opelde 2007 ler ekim ayında çıkıyor.

Ellerinde 2 adet astra kalmıştı 2006 model. Fiya olarak 37800 dediler fakat 37300 e düşürdük. 200 park

sensör ve 300 kararan dikiz aynası ekleyerek 37800 e geldi. Arabanın liste fiyatı şu an 40 500 YTL ve tabii

kararan dikiz aynası ile park sensörü yok. 2007 ler 41 dena aşağı olmaz.

Ellerinde bir astra daha var . bence kaçırma astra enjoy+spor pket 35800 fakat 35300 e alırsın.

Unutma bu arbanın fiyatı 2005 kasımda tam 36 000 ytl idi. Ben arabamı alırken biliyorum...
  • GOLF, LEON ve ya ASTRA.Bunlardan şaşma.
  • astra iyi bir seçim olur gerçekten
  • ben 2. el 2006 citroen c5, 6.ooo km de 38.000 ytl ye aldım 1 hafta önce. donanım dersen donanım, yol tutuş, konfor, ekonomik sağlam, fonksiyonel. her açıdan zevk veren bir araba . tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

quote:

sana katılıyorum zaten bende gereksiz derken arkadaşın elindeki parasına göre yorum yaptım,alacağı araba normal donanım bir arabaya ancak yeter,alacağı araba toyota veya golf olursa zaten en basit donanımlısı o paralardan başlıyor,şunun için dedim kalkıpta albea multijetin abs li hava yastıklı yol bilgisarlı ve klimalısı artı bunun gibi birkaç donanım daha oldumu 35000 ytl ,cliolarda aynı şekilde donanım olduğu zaman 35000,ben diyorumki albeanın fullune bineceğine veya clionun fullune bineceğine,git toyotanın veya golf normal donanımlı arabasına binsin,şimdi bakıyosunuz poloların full donanımlısı 33-35 o paraları küçük segmentli arabaya verene kadar orta segmentli bir araba almak daha iyi en azından satarken donanıma verdiğin para arada gidiyo 4-5 milyar verdiysen satarken normale göre 1-2 fazla ediyo ama en azından normal donanımlı orta segmentli bir araba iyi yol tutar motoru güçlü olur yolda rahat ettirir konforda çabası içi geniş olur en azından,gönül isterki full donanımlı alınsın türkiyede şuan 6 hava yastıklı crusi control sistemli esp li araçlar ortalama 38 in üstünde.

şimdi daha iyi anlaştık galiba.açıklaman daha iyi olmus.bu noktada bende sana katılıyorum tabiikide

• dizel kia ceraato advansi oneririm.ben kullaniyorum cok memnunum.servislerde cok iyi.saygilar.
  • kia yanlış anlama ama bana çok uzak bir marka + dizel olması şart değil benim için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.