Şimdi Ara

35000 binim var.sıfır arac onerısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• vw golf veya seat leon derim ben.
  • Astra derim birde 1,7 si varsa veya çıkmışsa onu almanı tavsiye ederim.
  • jetta veye golf normal donanımlı alabilirsin,honda civic şu aralar çok favori bir araç,dizel dersen toyotanın dizeli D-4 veya megane dizeli,bu araçlar aldığın zamanki fiyatı ile satarken ki fiyat arasında seni çok mağdur etmeyecekler araçlar ve arabalar türkiye standartlarına göre gerek konfor gerek yol tutuş olsun ve alabiliceğin ve servis sorunu yaşamayacağın orta segmentli araçların en iyisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat mert -- 11 Ağustos 2006; 16:37:23 >
  • Arkadaşım 32.000 YTL civarı Full Seat Cordoba TDI lar var,İbizalar da hemen hemen aynı,benzinli istiyorsan Leon,Golf,Corolla da güzeldir fakat donanımından şikayet edenler var..!
  • ben olsam focusa bakarım ilk iş yada grande punto
  • Bazı arkadaşlar takılmışlar arabaların donanımlarına;8 hava yastık olsa ne olmasa ne,yağmur sensörlü silecekler olmasada olur,arka cam otomatik olsa ne arkaya binen kendi camını rahatlıkla açabilir,hız sabitleme olmasada olur,park sensörü olmasada olur,,,önemli olan arabanın tok olması sessiz olması konfor derken içinin geniş olması ve iyi yol tutması sorunsuz olması,arabada abs olması lazım esp olabilir max 4 hava yastığı yeter klima olsun digital yalnız motor benzinliyse 110 beygir üstü dizel ise 90 beygir üstü ve torku güçlü olacak...35 milyar veriyosun az değil daha çok orta segmentli araba almaya çalış donanım önemli değil yukardaki yazdıklarım olsun yeter,
    Donanımlı bir araba alırken en az 4-5-6 milyar veriliyor bunların çoğunu kullanamıyoruz ve aracı satarkende donanımsız bir araçtan 1-2 milyar fazla ediyor aradaki verilen paraya yazık
    Aradaki 4-5 milyarlık farkı benzin veya mazot alsa dünyanın yolunu yaparsın
    Arkadaşları görüyoz donanımlı araba almışlar bu seferde binemiyorlar yakıt sıkıntı benzin pahalı ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat mert -- 11 Ağustos 2006; 17:05:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TOYOTA COROLLA D4D
  • dizel için iyi donanımlı 207 veya clio veya boş focus
    benzinli için boş civic veya golf fsi veya jetta

bunun dışında grande punto fren ve yol tutuştan, corolla 307 fiesta megane eskimişliğinden,
    astra cdti ölü motorundan, seat ve mazda grubu 2. elinden, vw polo tdi ve seat grubu traktör motorundan, yaris içeri buram buram giren yol rüzgar gürültüsünden kaybeder haberin ola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker -- 11 Ağustos 2006; 17:33:27 >
  • Yeni astra, honda civic ve golf arasında tercih yapacaksın. Yakıt önemli değil, sağlamlık ve güven duygusu önemli diyosan golf, az yaksın, donanımlı olsun, şöyle ciks bir görüntüm olsun diyorsan astra, yeni model olsun, piyasada az bulunsun diyorsan da civic al.
  • pazarlıkla premium donanım paketli honda civic alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: toyotacı_90

sanki bi cinlik söz konusu.kafa buluyor galiba.
  • honda civic güzel ama sorunları çıkacak gibi
    mazda 3 tavsiye edilebilecek kadar alımlı
    seat leon olabilir.
    vw golf olabilir.
    ekonomi istiyorsan megane 1.5 dcı da iyidir.
    sana bi soru sorucam nickini toyotacı yapıcak kadar toyotacısınneden böyle bir konu açtın merak ettim şimdi
  • full seat cordoba yada astra
  • sadece paranı yazmışsın herşey olur diyosun yani

o zaman al bi leon keyfine bak
  • GOLF FSI DERİM..MIDLINE.
  • honda civic
  • dizel astra biraz pazarlıkla alabilirsin hem az yakar hemde ikinci eli iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: leboss1

quote:

Orjinalden alıntı: toyotacı_90

sanki bi cinlik söz konusu.kafa buluyor galiba.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

pazarlıkla premium donanım paketli honda civic alırım

geçen gün gittiğim Honda bayisi pazarlığın asla söz konusu olmadığını satışlara yetişemediği almak istiyorsam sıraya girmem gerektiğini söyledi (başka bayiilere bakma şansım olmadı o nedenle doğru olup olmadığını bilmiyorum)

Yeni Honda Civic Sedan 4 Kapı 1.6 Dream Düz Vites 34.850 ytl

Yeni Honda Civic Sedan 4 Kapı 1.6 Premium Düz Vites 37.350 ytl

valla arabayı çok hoş yapmışlar ben beğendim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.