Arkadaşlar 2004 megane 2 HB 1,6 dynamique tiptronik (70.000de) araç sahibiyim. Aracımı satıp sıfır otomatik bir araç almayı dşünüyorum. Günde 40-40 km ayda 1200 km yol yapıyorum. Şu anki aracımdan yakıt hariç memnun sayılırım. Ancak 10 L/100 km yakıt biraz beni yoruyor. Bu kriterler ışığında sizce ne almalıyım? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. Sattığım aracımın sahibinden.com linki: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-megane-doktordan-temiz-67000de-tiptronik-1-6-dynamique/detay
otomatik için sadece Honda derim...
Hocam ilan vereli 2 ayı geçmiş, fiyatınız da uygun gibi, neden satılmadı merak ettim doğrusu. Ben de 20-22 civarına otomatik araç bakınıyorum. Herkes honda tavsiye ediyor, siz de 35 civarına 2nci el civic premium-elegance lara bakabilirsiniz.
35 Bine 0km astra classic 3 1.6 easytronic alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: n a v y_35
Hocam ilan vereli 2 ayı geçmiş, fiyatınız da uygun gibi, neden satılmadı merak ettim doğrusu. Ben de 20-22 civarına otomatik araç bakınıyorum. Herkes honda tavsiye ediyor, siz de 35 civarına 2nci el civic premium-elegance lara bakabilirsiniz.
Bir iki alıcı çıktı. Hatta servise baktırıp sorunsuz olduğunu teyit ettiren bir arkadaş 20 vermişti ama o zaman 21den aşağıya satmak istemdiğimden satmamıştım. Şimdi 19,5 veren var, sanırım satılmamasının sebebi biraz da benim:) Yani uygun teklifleri geri çevirdim. Araç problemsizdir, kazası sorunu yoktur. Ben de fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum. Eğer düşünürseniz aracı görebilirsiniz. Civic aklımdaki bir seçenek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme