Şimdi Ara

35000 liram var clio3 mü alsam. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benzinli düşünürsen civic in rakibi yok şu anda dizel olarak 2. el focus tdci olur en mantıklısı bence
  • Arkadaşlar sağolun ama 2. elden benim 1 kere ağzım yandı. 20000ytlye zamanında 2. el astra almıştık araba arıza küpü çıktı rahat 3000ytl masraf yaptım satayım kurtulayım dedim 17000e zor sattım. Ondan sonra golfü aldım aracımdan genel olarak memnundum ama bu benzin fiyatlarına gelen son zamlarla aracımı çalıştıramaz hale gelince bende şalterler attı. Az yakan hatta yakıtı koklayarak giden bi araç istiyorum. 1.3 dizel motorlar vergidende çok mantıklı geliyor insana ama dedimya zamanında arkadaşın 1.3 dizel paliosuyla çok dalga geçtim. Şimdi gidipte 1.3 almak olmaz.
  • hyundai getz
  • bence focus ghia 2. el 2006 model 10.000 km nin altında bi araba al. sorunu varsada zaten garantili falan olur. ama 15.000 km yi geçmesin. ilk bakıma girmemiş olsun yani. Bu da arabanın km siyle oynanmışmı oynanmamışmı olduunu örenmede faydalı olur senin için...

yada c4 de olabilir beğeniyosan.

bana kalsa 3 milyara gidip de küçük bi araba almazdım
  • 0 honda civic premium(elegance+sunroof) 37750..düşünürsen benle irtibata geç araba ertesi güne teslim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

ben olsaydım o paraya da gidip küçük sınıf bir araba almazdım doğrusu
    sen civic'e bi bak
    pişman olmazsın

+1 Yeri gelir ailecek kullanman gerekir

• sıfır alacaksan ve çok geniş bir araç istemiyorsan o fiyata o segmentte en mantıklısı clio III.
    frenleri yol tutuşu çok iyi.
    servisini ve 2. elini söylemiyorum bile Renault ta 48 saat te parça garantisi ve günlük 30 euro tazminat hakkın var.

dizeli çok da az yakar.
    clio III topiğinde faydalı birçok bilgi bulabilirsin.
    sebep belirtmeden sadece onu al bunu al diyenlerin yorumunu dikkate alma bile.
  • 35.000 ytl clio ya vermektense...

dogru söze ne hacet.
    quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

gel sana 37bin e bu aleti satalım.
    2002 tdi 130bg comfortline.130 bin km de.
    hem iyi kaçar hem de yakıtta üzmez seni.
    malum gençsiniz hem konfor hem yoltutuş hem de performans var.
    üstelik bunları yaşarken cebinizi de pek yakmıyor.
    ne dersin?

35000 liram var clio3 mü alsam.

• quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

0 honda civic premium(elegance+sunroof) 37750..düşünürsen benle irtibata geç araba ertesi güne teslim...

Honda da mı çalışıyorsun. Nasıl ertesi gün teslim anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Clio III dCi80 dynamique..
    kesinlikle pişman olmayacağın çok güzel bir araç ben benzinlisini kullanıyorum nisandan bu yana.. çok memnunum tavsiye ederim..

sormak istediklerin varsa buradayım

Benimde aklımdan dynamique geçiyordu zaten ama o sınıf bi araba içinde açıkçası 35000 ytlden fazla vermeyi düşünmüyordum. O yüzden paket maket işine giremiycem sadece dynamique olanını alabilirim.
    İşte dedim ya benim için öncelikle aracın özellikleri çok önemli bizim bi komşumuzda gpunto var1.3 90bg dynamik açılır tavanlı filan bigün tesadüfen aracına bindim ve dışarıdan aracını takip ettiğim kadarıyla çok güzel işlevsel özellikler yakaladım bunlar mesela benim işimi çok güzel görür. Ufak ayrıntılar ama çok hoşuma gitti. Bu özellikleri sırasıyla yazıyorum.
    1- Follow me home far
    2- Dışarıdan kapılar açıldığında aracın içinin aydınlanması.
    3- Çift bölgeli full otomatik klima ( mesela annem yüz felci geçirmişti ona klima yaramıyor çift bölgeli olması işimi görür)
    4- Sis farları (clio3 dynamiqueler de olmuyomuş diye duymuştum)
    5- Kapılarda içeriden kilit olmaması. Araç harekete geçtiği anda kapıları kilitliyor. Trafikte çok iyi bi özellik.
    6- City gibi direksiyonu hafifleten bi düğme
    7- Tam direksiyonun üzerinden teyibin kontrol düğmeleri
    8- Deri direksiyon ve deri vites topuzu (avuçlarım çok terliyor ve sağlık açısından bunu sonradan taktırmayıda düşünmüyorum)
    9- 2 bölgeli yol bilgisayarı (trip a, trip b diye ayırmış yani yol bilgisayarının yanında bi yol bilgisayarı daha var)
    10- Araba anahtarının sustalı olması ve o anahtardan uzaktan bagajı açabiliyosun.
    11- Kontak anahtarını yuvasından çıkardığın gibi aracın bütün elektiriği kesiliyor. Yani araçta ne teyip ne far hiçbişey açık kalmıyo ve aracın içindeki ışıklar yanıyo daha sonra dışarıdan kapıları kapatınca içerideki ışıkta kapanıyor. Bu özellikle gece çok işimi görebilir ve aklımda acaba teybi açık bıraktım mı veya farlar mı açık kaldı diye kalmaz.

Benim o araçta en çok hoşuma giden ve benim çok işime yarayacak özellikleri yazdım bu özellikler clio3 te de var mı? Ama lütfen bana paket filan deme clio3 dynamique için 35750 bile çok geliyor. Tabi clio3tede senin hoşuna giden özellikler vardır onları da yazarmısın. Bide bişey merak ettim bu 80dci motor kaç valfli intercooler turbo filan diyolar onda var mı? Nolursun iyi haberler ver gpunto almak istemiyorum. İnşallah bu özellikler clio3 tede vardır. Zaten olmasıda lazım yılın arabası seçildi ve fiyat olarakta bu özelliklerini saydığım araçtan daha pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorllu -- 2 Eylül 2006; 13:54:53 >

• arabana lpg taktır koklayarak yaksın
  • cerato 1.5 102hp crdi advance
  • quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

cerato 1.5 102hp crdi advance

Bu ceratolar çarpışma testlerinde 3 yıldız almamışmıydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorllu

quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

cerato 1.5 102hp crdi advance

Bu ceratolar çarpışma testlerinde 3 yıldız almamışmıydı.

ncap 3yıldız ama amerikadaki testlerde gayet başarılıymış değişik şeyler cnm ben de anlamadım
  • CODELİNKER ABİCİM NAPTIN SEN SATILIGA CIKARMISSIN ARABAYI SENIN UFAKLIK YEGEN NE YAPACAK ONA BASKA BİR ARABA MI ALACAKSIN BEN ALIRIM SENIN ARABAYI BASKISINA GITMESIN

quote:

ne dersin?

• seat ibiza 1.4 tdi 80 hp 190 nm torq.stylance donenmim 32.500 ytl.
    clio dan cok daha kalietli vede sağlam bir araç
    golf den soora,seat cliodan daha cok memnun eder sizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosmos8727

CODELİNKER ABİCİM NAPTIN SEN SATILIGA CIKARMISSIN ARABAYI SENIN UFAKLIK YEGEN NE YAPACAK ONA BASKA BİR ARABA MI ALACAKSIN BEN ALIRIM SENIN ARABAYI BASKISINA GITMESIN

quote:

ne dersin?

cosmos sen yok fiyatına alırsın bunu?
    akşam uğrarım yanına konuşuruz.

• 1-Var
    2-Var
    3-Çift bölgeli klima yok malesfef
    4-Sis farları opsiyon ama alırken pazarlık yapıp alınabiliyor.. Şahsen ben öyle aldım
    5-Bu özellik her Rönoda var
    6-Direksiyon hıza göre kendi ayarlıyor yumuşaklığı.. Park menavraları sırasında çok yumuşak
    7-Var
    8-Var-Var
    9-Trip A trip b şeklinde değilde.. İki tane kilometre sayacı mevcut Anlık, ortalama, menzil, geçilen mesafe, son sıfırlandığından beri harcanan yakıt gibi bilgiler var.. Ayrıca yol bilgisayarı Türkçe
    10-Sustalı değil bagaj elle açılıyor
    11-Var

Dynamik puntoda olmayıpta Clio3 dynamikte olanlar ise
    -yan havayastıları var
    -malzeme kalitesi daha iyi(seatın kalitesi daha iyi diyen arkadaşa acilen Clio3 dynamik incelemesini tavsiye ediyorum)
    -torpido aydınlatması mevcut
    quote:

Orjinalden alıntı: zorllu

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Clio III dCi80 dynamique..
    kesinlikle pişman olmayacağın çok güzel bir araç ben benzinlisini kullanıyorum nisandan bu yana.. çok memnunum tavsiye ederim..

sormak istediklerin varsa buradayım

Benimde aklımdan dynamique geçiyordu zaten ama o sınıf bi araba içinde açıkçası 35000 ytlden fazla vermeyi düşünmüyordum. O yüzden paket maket işine giremiycem sadece dynamique olanını alabilirim.
    İşte dedim ya benim için öncelikle aracın özellikleri çok önemli bizim bi komşumuzda gpunto var1.3 90bg dynamik açılır tavanlı filan bigün tesadüfen aracına bindim ve dışarıdan aracını takip ettiğim kadarıyla çok güzel işlevsel özellikler yakaladım bunlar mesela benim işimi çok güzel görür. Ufak ayrıntılar ama çok hoşuma gitti. Bu özellikleri sırasıyla yazıyorum.
    1- Follow me home far
    2- Dışarıdan kapılar açıldığında aracın içinin aydınlanması.
    3- Çift bölgeli full otomatik klima ( mesela annem yüz felci geçirmişti ona klima yaramıyor çift bölgeli olması işimi görür)
    4- Sis farları (clio3 dynamiqueler de olmuyomuş diye duymuştum)
    5- Kapılarda içeriden kilit olmaması. Araç harekete geçtiği anda kapıları kilitliyor. Trafikte çok iyi bi özellik.
    6- City gibi direksiyonu hafifleten bi düğme
    7- Tam direksiyonun üzerinden teyibin kontrol düğmeleri
    8- Deri direksiyon ve deri vites topuzu (avuçlarım çok terliyor ve sağlık açısından bunu sonradan taktırmayıda düşünmüyorum)
    9- 2 bölgeli yol bilgisayarı (trip a, trip b diye ayırmış yani yol bilgisayarının yanında bi yol bilgisayarı daha var)
    10- Araba anahtarının sustalı olması ve o anahtardan uzaktan bagajı açabiliyosun.
    11- Kontak anahtarını yuvasından çıkardığın gibi aracın bütün elektiriği kesiliyor. Yani araçta ne teyip ne far hiçbişey açık kalmıyo ve aracın içindeki ışıklar yanıyo daha sonra dışarıdan kapıları kapatınca içerideki ışıkta kapanıyor. Bu özellikle gece çok işimi görebilir ve aklımda acaba teybi açık bıraktım mı veya farlar mı açık kaldı diye kalmaz.

Benim o araçta en çok hoşuma giden ve benim çok işime yarayacak özellikleri yazdım bu özellikler clio3 te de var mı? Ama lütfen bana paket filan deme clio3 dynamique için 35750 bile çok geliyor. Tabi clio3tede senin hoşuna giden özellikler vardır onları da yazarmısın. Bide bişey merak ettim bu 80dci motor kaç valfli intercooler turbo filan diyolar onda var mı? Nolursun iyi haberler ver gpunto almak istemiyorum. İnşallah bu özellikler clio3 tede vardır. Zaten olmasıda lazım yılın arabası seçildi ve fiyat olarakta bu özelliklerini saydığım araçtan daha pahalı.

• 35 e cıvık al corolla al.
    clio 3 de çok iyi.ama alacaksan oyak üyesi tanıdık bul liste fiyatında 4000-5000 ytl arası kırım yapıyorlar.
  • fazla geziyorum diyorsunuz o zman size COROLLA 1.4 D 4D LINEA SEDAN öneririm hem dizel hemde sedan bir otomobil hb modelide var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.