Şimdi Ara

35000 liram var clio3 mü alsam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Bu forumu bi arkadaşım vasıtasıyla öğrendim önceden de baya takip ediyordum. Çok faydalı bi site. Sizlere bi akıl danışıcam önceki arabam golfü sattım yakıtından biraz şikayetçiydim. 35000ytl param var sıfır bi araç istiyorum benim için yakıt çok önemli genç olduğumuz için baya geziyoruz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorllu -- 2 Eylül 2006; 1:06:03 >

• Astra 1.3 cdti olabilir mi?Focus önerirdim ama çok uçtu Ford fiyatları bu ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 1 Eylül 2006; 23:15:06 >
  • istersen otomobil alma rehberi topic ine bir bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERDM

istersen otomobil alma rehberi topic ine bir bak.
    Istemeye ıstemeye Megane II 1.5 DCi dıyorum cunku rakıplerı bıraz daha sankı ama yakıt konusunda megane cok ıyıdır sırket arabası olarak ıstanbulda kullanıyor dayım adam full tpuk 6.5 yakıyor alet kıAlkent 2000 de oturuyo dayım hep otobanda gıdıyor ve hep 160-180 yanı hep topuk gıdıyor ve ınan az yakıyor araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Istemeye ıstemeye Megane II 1.5 DCi dıyorum cunku rakıplerı bıraz daha sankı ama yakıt konusunda megane cok ıyıdır sırket arabası olarak ıstanbulda kullanıyor dayım adam full tpuk 6.5 yakıyor alet kıAlkent 2000 de oturuyo dayım hep otobanda gıdıyor ve hep 160-180 yanı hep topuk gıdıyor ve ınan az yakıyor araba

Alıntıları Göster
    bak paranda varmış daha mantıklı bi yatırım yap derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanerkam -- 1 Eylül 2006; 23:33:06 >

• quote:

Orjinalden Alıntı : zorllu

35000 liram var

Kırısalım mı ?

Neyse 35000 ytl ye az yakan 0 c segmenti arac bulman zor , uctu gitti bu araclar...

Hımm o zaman b segmenti olabilir ama ordaki hiç bir araca 28000 den fazla verilmez ( verceksen clio 3 ü tek gec ...)

O zaman sana en ii secenek 2.el astra 1.3 cdti duruyor . Hem benim gibi genc oldugun için tasarımı sana cok uygun hemde o bir opel ( kalitesiz diyenlere bakma opel ii markadır.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian_RR

quote:

Orjinalden Alıntı : zorllu

35000 liram var

Kırısalım mı ?

Neyse 35000 ytl ye az yakan 0 c segmenti arac bulman zor , uctu gitti bu araclar...

Hımm o zaman b segmenti olabilir ama ordaki hiç bir araca 28000 den fazla verilmez ( verceksen clio 3 ü tek gec ...)

O zaman sana en ii secenek 2.el astra 1.3 cdti duruyor . Hem benim gibi genc oldugun için tasarımı sana cok uygun hemde o bir opel ( kalitesiz diyenlere bakma opel ii markadır.)
    yeni civic veya astra 1.3 cdti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR i20 mi yoksa clio mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

yeni civic veya astra 1.3 cdti

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 1.3 cdti yani multijet motor kullanan arkadaşlarım vardı o motora çok b.k attım şimdi tükürdüğümü yalamış gibi yapıp o motordan bi araç alamam. c sınıfı araçların da en bazı 38000ytlden başlıyo. Benim tercihim b sınıfıda olabilir ama özelliği çok olsun. Sonuçta genç adamız arabayı ben kullanıcam makam arabası yapmak gibi bi niyetim yok. Clio3 bana biraz daha mantıklı gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorllu

Arkadaşlar 1.3 cdti yani multijet motor kullanan arkadaşlarım vardı o motora çok b.k attım şimdi tükürdüğümü yalamış gibi yapıp o motordan bi araç alamam. c sınıfı araçların da en bazı 38000ytlden başlıyo. Benim tercihim b sınıfıda olabilir ama özelliği çok olsun. Sonuçta genç adamız arabayı ben kullanıcam makam arabası yapmak gibi bi niyetim yok. Clio3 bana biraz daha mantıklı gibi geliyor.

Alıntıları Göster
    ben olsaydım o paraya da gidip küçük sınıf bir araba almazdım doğrusu
    sen civic'e bi bak
    pişman olmazsın

• quote:

sen civic'e bi bak
    pişman olmazsın

Alıntıları Göster
    Clio III dCi80 dynamique..
    kesinlikle pişman olmayacağın çok güzel bir araç ben benzinlisini kullanıyorum nisandan bu yana.. çok memnunum tavsiye ederim..

sormak istediklerin varsa buradayım

• quote:

Alıntıları Göster
    gel sana 37bin e bu aleti satalım.
    2002 tdi 130bg comfortline.130 bin km de.
    hem iyi kaçar hem de yakıtta üzmez seni.
    malum gençsiniz hem konfor hem yoltutuş hem de performans var.
    üstelik bunları yaşarken cebinizi de pek yakmıyor.
    ne dersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

gel sana 37bin e bu aleti satalım.
    2002 tdi 130bg comfortline.130 bin km de.
    hem iyi kaçar hem de yakıtta üzmez seni.
    malum gençsiniz hem konfor hem yoltutuş hem de performans var.
    üstelik bunları yaşarken cebinizi de pek yakmıyor.
    ne dersin?

Alıntıları Göster
    Clio3'ü al ve torunlarına karlı kış akşamları anlatacağın kötü bir anın olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: troy mcclure

Clio3'ü al ve torunlarına karlı kış akşamları anlatacağın kötü bir anın olsun...

Alıntıları Göster
    ya bot musun nesin başka işin mi yok
    quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

• quote:

Orijinalden alıntı: asilx

quote:

Alıntıları Göster
    yok be forumun tadi tuzu.
    ailecek izleriz arkadaşı.çok severiz kendisini.
    özel fanclub ü bile var.
    hayranları çok valla.
    quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: asilx

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Harbiden ha..

Eskiden Counter - Strike oynardık.. Orda botlar vardı hep aynı şeyi yaparlar hep aynı şeyi konuşurlardı " Bomba kuruyorum, Bombayı çözmek benim işim "

Bu arkadaşta, bot gibi arkadaşın dediği gibi.. Ayarlanmış.. Hep aynı hareketler.. Hep aynı cevaplar.. Forumda Fransız otomobilleri ile ilgili topc açılsada hemen bi cevap yazsam diye bekliyor.. Aynı botlar gibi..

Fransız'lardan dili fazlasıyla yanmış herhalde.. Yada onlarla bi alıp veremediği mi var anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 2 Eylül 2006; 1:33:14 >

• quote:

sen civic'e bi bak
    pişman olmazsın

Alıntıları Göster
    Arkadaşım cıvıc e baktım galerici doğru düzgün konuşmuyo. Çok çelişkili kelimeler kuruyo En baz olanı aşağı yukarı 35000ytl bi üstünü alalım bişeye benzesin dedik 38000ytl fiyat çıkardı. Neyse tamam ok anlaştık ne zaman aracım gelir dedim belli değil diyo 3 ay heveslenme gibisinden konuştu. Onada tamam dedik sıraya yazılalım o zaman ne kadar peşinat vericez dedim 3000ytl ver sıraya yazalım dedi hani kapora mahiyetinde bi para. Anlaşma koşullarını imzalarken maddelerin birinde aracınız ne zaman gelirse o günkü fiyattan alırsınız gibi bi madde vardı. O madde canımı sıktı galericide üstüne bide bu araçlar şu an kampanyada lansman fiyatı bu filan deyince biz hemen uyandık. Bu işte bi iş olacağını zaten tahmin etmiştim yoksa adamlar fıstık gibi arabayı nasıl 38000ytlye verebilir ki. Açıkçası bide anlaşmayı imzalarken çok yakacağını filan hesbettim yani civic işi olmadı.

• quote:

Arkadaşım cıvıc e baktım galerici doğru düzgün konuşmuyo. Çok çelişkili kelimeler kuruyo En baz olanı aşağı yukarı 35000ytl bi üstünü alalım bişeye benzesin dedik 38000ytl fiyat çıkardı. Neyse tamam ok anlaştık ne zaman aracım gelir dedim belli değil diyo 3 ay heveslenme gibisinden konuştu. Onada tamam dedik sıraya yazılalım o zaman ne kadar peşinat vericez dedim 3000ytl ver sıraya yazalım dedi hani kapora mahiyetinde bi para. Anlaşma koşullarını imzalarken maddelerin birinde aracınız ne zaman gelirse o günkü fiyattan alırsınız gibi bi madde vardı. O madde canımı sıktı galericide üstüne bide bu araçlar şu an kampanyada lansman fiyatı bu filan deyince biz hemen uyandık. Bu işte bi iş olacağını zaten tahmin etmiştim yoksa adamlar fıstık gibi arabayı nasıl 38000ytlye verebilir ki. Açıkçası bide anlaşmayı imzalarken çok yakacağını filan hesbettim yani civic işi olmadı.

Alıntıları Göster
    bence temiz 2.el yeni kasa focus ghia al

• quote:

Alıntıları Göster
    ikinci el focus tdci bakılabilir ama moorunun iyi durumda olduğundan emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

ikinci el focus tdci bakılabilir ama moorunun iyi durumda olduğundan emin ol

Alıntıları Göster
    bu civicler 2.ele düşse bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy mcclure

Alıntıları Göster
    Baba büyüksün daha ne söyleyebilirim ki.................
    quote:

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.