Şimdi Ara

35000 TL civarında sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 35 bin tl civarında sistem tavsiyesi önerebilir misiniz? Güncel teknolojiden biraz uzak kaldım 4 5 senedir pc toplamıyorum :)

Cs oynuyorum ancak yakında cs2 çıkacak, uzun vade de üzmeyecek yada geliştirmeye açık bir sistem önerebilir misiniz?

teşekkürler

• Monitör.

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

monitörüm var, sadece kasa alacağım

• 35611 TL
    https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/APC8UCC6

~1500 TL
    Samsung MZ-V7S1T0BW 970 EVO Plus NVMe® M.2 SSD, 1TB, Dahili SSD, Laptop ve Masaüstü ile Uyumlu
    amazon
    Samsung MZ-V7S1T0BW 970 EVO Plus NVMe® M.2 SSD, 1TB, Dahili SSD, Laptop ve Masaüstü ile Uyumlu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07MBQPQ62?ref_=cm_sw_r_mwn_dp_0JNYGYPHAPDE6VZPGB71

Ssdyi bununla da değiştirebilirsiniz

+2 bin TL fark sorun olmaz diyorsanız anakartı B650m DS3H da yapabilirsiniz.

İntel Nvidia tercihim derseniz,
    35000 TL civarında sistem tavsiyesi
    Çizginin üstü incehesap; altı hepsiburada'dan ayarlandı.

İncehesap indirimleri 27 ağustos (bugün) son.
    Axess kartınız varsa incehesapta peşine 6 taksit seçeneği var.
    Hepsiburada'da ise axess'e peşine 3 taksit seçeneği var; Card finans, world, avantage, bank kart, paraf'a peşine 6 taksit mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam, açıkcası hiç amd kullanmadım ama yeni nesil amd serileri baya övülüyor, iyi sanırsam. uzun vadede siz hangisini tavsiye edersiniz?

• Sadece cs oynayacaksanız iki sistem de bozulana kadar size yetecektir. Önümüzdeki 2-3 sene ayar kısmadan 1080p'de gideri var bu sistemlerin.

2 sene sonra sıfır işlemci ile yükseltir devam ederim diyorsanız burada tek seçenek Ryzen.

İntel tarafında da şu var. 2 sene sonra eldeki anakart işlemci rami satıp o dönem satılan orta sınıf bir i5 işlemci + anakart + ram üçlüsüne geçiş yapılabilir. Hem o dönem ddr5 sistemler daha oturmuş olur, hem de ramlerde hız çeşitliliği artar 8000 mhz bellekler daha ulaşılabilir fiyatlarda olur. Bu da bir seçenek.

Burada incelemişler. Ayar kısınca 7500f daha öne çıkmış. Ama sıcaklık ve güç tüketim sıkıntıları var. Muhtemelen bir bios güncellemesi ile çözülür de ben bunlarla uğraşamam derseniz hak veririm.
    Yalnız testte iki işlemci farkını görmek adına ddr5 ramle test etmişler. Yukarıda önerdiğim 13400f +RTX 4070 sistem ddr4 ramli. Oyuna göre ortalama %10 daha az fps alabilir, haberiniz olsun

13500 işlemciyle ddr4 vs ddr5 farkı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70.000TL Sistem Önerisi
    6 ay önce açıldı
    25 Bin TL Sistem Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.