Şimdi Ara

35000 tl ile 40000 tl arasında alınabilecek ikinci el araç tavsiyeleriniz 2014 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
51.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.6 ford focus tdci collection kafamı kurcalamaya başladı bu araçla ilğili bilgi sahibi olanlar bilğilerini bizimle paylaşırsa sevinirim. donanım olarak eksiklikleri olmasına rağmen 1.6 dizel motoru ve 109 beygir gücündeki motoruyla insanı cezb ediyor sizin fikirleriniz nelerdir. tahminen bu araç 40000 tl ye alınabilir gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbonurcan

çok kritik bir eşiktesiniz. bende bayadır o bütçede dediğiniz kriterlere hemen hemen benzer araçlara bakıyorum
    mazda 3
    citroen c4
    ford focus
    mitsubishi lancer ( 2. eli diğerlerine göre nispeten zayıf olduğu için biraz uzağım )
    belki subaru impreza 1.5 awd ( bunun 2. eli lancerdan da zayıf ama genede listeye eklenebilir)
    hatasız boyasız az km li donanımlı olunca golf, civic gibi araçlar bütçeyi aştıkları klasman dışına çıkıyor malesef.

başlığı bende takip ediyorum

ford focus 1.6 tdci collection nasıldır hocam sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxeraycanxx

Arkadaşlar 1.6 ford focus tdci collection kafamı kurcalamaya başladı bu araçla ilğili bilgi sahibi olanlar bilğilerini bizimle paylaşırsa sevinirim. donanım olarak eksiklikleri olmasına rağmen 1.6 dizel motoru ve 109 beygir gücündeki motoruyla insanı cezb ediyor sizin fikirleriniz nelerdir. tahminen bu araç 40000 tl ye alınabilir gibi duruyor.

Kardeşim güzel araç tabiki ancak sirket çıkması olması muhtemel dikkat etmeni öneririm ben olsam senin yerinde 1.6 benzinli titanium alırım hem sessis hem donanımlı olur tabi yapacağın km çok önemli 15 bini gecmezsen lpg ile mis gibi binilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Eray hocam.
    Öncelikle bu benim ikinci C4'üm.İlkini 2006 yılında sıfır olarak almış ve askere giderken mecburen satmıştım.Arada başka araçlar aldım bunlardan biri de 2011 Model Ford Focus 1.6 TDCİ Titanium'du.Yani iki aracı da mukayese edebiliyorum.
    Öncelikle Focus C4'ten daha üstün bir otomobil bence.Ancak muhakkak titanium donanımlı olmalı.Lakin temiz bir araç 44-45'den başlıyor.Eğer zorlanmazsanız bunu alın.
    Ancak ben bir otomobil alırken F/P oranına bakarım.Vereceğim paraya aldığım hizmete bakarım yani.Şu piyasada şu anda 32 Bin Liraya Dizel,C sınıfı,Full donanımda,3-4-5 yaşında başka araç bulabilmek çok zor !
    Bu aracın motoru 1.6 HDİ motor PSA grubu tarafından kullanılan,aynı zamanda FORD ve VOLVO'NUN da PSA'dan alarak birebir kullandığı son derece sorunsuz,performanslı,ekonomik bir motordur.Anlayacağınız 1.6 TDCİ 109 PS motorla 1.6 HDİ 110 PS motor tamamen aynıdır !

C4,2009 senesinde makyajlanmış ve bu makyajla birlikte ufak tefek sorunlarından arınmıştır.
    Deri direksiyon- vites topuzu,CC,yağmur-far sensörü,park sensörü,ESP,ön-yan-perde hava yastıkları vs. gibi dolu denilebilecek bir donanım listesine sahiptir.
    Konforu muadilleri içinde ortalamadır,pek üzmez.

Birini 32 bine alıyorken diğerini 44-45 bine almanın hiçbir mantığı yok bence.Çünkü aradaki en az 10 bin liraya değecek bir şey yok !
    Tabi bu benim nacizane düşüncem.
    Karar elbette sizin.
    Sağlıcakla kalın.

• Birisi cruzeyi tarif etmis sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Merhaba Eray hocam.
    Öncelikle bu benim ikinci C4'üm.İlkini 2006 yılında sıfır olarak almış ve askere giderken mecburen satmıştım.Arada başka araçlar aldım bunlardan biri de 2011 Model Ford Focus 1.6 TDCİ Titanium'du.Yani iki aracı da mukayese edebiliyorum.
    Öncelikle Focus C4'ten daha üstün bir otomobil bence.Ancak muhakkak titanium donanımlı olmalı.Lakin temiz bir araç 44-45'den başlıyor.Eğer zorlanmazsanız bunu alın.
    Ancak ben bir otomobil alırken F/P oranına bakarım.Vereceğim paraya aldığım hizmete bakarım yani.Şu piyasada şu anda 32 Bin Liraya Dizel,C sınıfı,Full donanımda,3-4-5 yaşında başka araç bulabilmek çok zor !
    Bu aracın motoru 1.6 HDİ motor PSA grubu tarafından kullanılan,aynı zamanda FORD ve VOLVO'NUN da PSA'dan alarak birebir kullandığı son derece sorunsuz,performanslı,ekonomik bir motordur.Anlayacağınız 1.6 TDCİ 109 PS motorla 1.6 HDİ 110 PS motor tamamen aynıdır !

C4,2009 senesinde makyajlanmış ve bu makyajla birlikte ufak tefek sorunlarından arınmıştır.
    Deri direksiyon- vites topuzu,CC,yağmur-far sensörü,park sensörü,ESP,ön-yan-perde hava yastıkları vs. gibi dolu denilebilecek bir donanım listesine sahiptir.
    Konforu muadilleri içinde ortalamadır,pek üzmez.

Birini 32 bine alıyorken diğerini 44-45 bine almanın hiçbir mantığı yok bence.Çünkü aradaki en az 10 bin liraya değecek bir şey yok !
    Tabi bu benim nacizane düşüncem.
    Karar elbette sizin.
    Sağlıcakla kalın.

hocam çok teşekkür ederim degerli görüşleriniz için şimdi kafam biraz daha karıştı:) sizin arabanızı bir degerlendirmeye alayım o zaman :) çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Birisi cruzeyi tarif etmis sanki

hocam cruze ile ilgili o kadar olumlu veya olumsuz yorum varki insanın kafasını kurcalıyor örnegin rampalarda çekmemesi vs. ayrıca Tr de satışının durdurulmuş olması da ayrı bir sorun
  • hocam bence fransızlara ön yargılı bakmayın derim c4 yada megan düşünün yakıt konusunda inanılmaz başarılı..

ki reno da bir fransız ama memlekette en çok satan onlar... 308 de fransız ama yılın otomobili seçildi..
  • corolla diyorum
    akıyoorr
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxeraycanxx

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Birisi cruzeyi tarif etmis sanki

hocam cruze ile ilgili o kadar olumlu veya olumsuz yorum varki insanın kafasını kurcalıyor örnegin rampalarda çekmemesi vs. ayrıca Tr de satışının durdurulmuş olması da ayrı bir sorun

Binmek icin araba alin bence. Satmak icin degil.

• Değerli meslektaşım konunuzu takipteyim.
    Bende aynı kıstaslarda HB otm. araç bakıyorum.
    Focus üzerine konuşuluyorken bende bir şey sormak istiyorum.

1- Araç 2010-2011 Focus 2,5 kasa 1.6 Otm. titanyum
    Bu araç 100 Ps mi 115 Ps mi?
    Bu araçların LPG uyumu nasıldır?

2- Focus 3'lerin 1.6 125 Ps Ti-VCT olanlara LPG takılamıyor galiba subaplardan dolayı.
  • 2010 dizel megane ne dersiniz
  • Fiat Bravo 1.6 Mj 120 hp. O fiyatlara otomatik de bulabilirsiniz düz vites de size kalmış. Donanım olarak da iyidir
  • Selam. Hocam şu an ikimizde aynı durumdayız. Benim bütcem ve seninki aynı. 35.000 - 40.000 arası o kadar çok güzel binilecek bir araba varki. Seçmek çok zor. Bir de bu bahsi geçen para hali hazırda birikim yapıp bir miktarınıda kredi çekerek almayı düşündüğümüz yüksek bir miktar. Ben Ford Focus ile başladım sonra Honda Civic dediler bakarken Toyota Corolla neden olmasın dedim. Şimdi hanım jetta nın beyazını çok beğeniyor. 1.2 TSI motor güzele benziyor. Bugün Kia Ceed ve Hyundai İ.30 arasında gittim geldim. Sabahtan MAzda 3 ve Lancer çok hoşuma gitti az önce Fabia lara bakıyordum. Ben de tam 35.000 - 40.000 araç tavsiyesi için girdim ama sen benden önce davranmışsın. Ben kafamda ki listeyi yaptım. Sizce bunların içinden hangisi almalıyım. Bende 2009-2013 model bakıyorum.

1- Jetta 1.2 TSI
    2- Honda Civic Vtec
    3- Ford Focus Dizel
    4- Toyota Corolla Dizel
    5- Mazda 3 ( Mazda nın ikinci eli olsa bugün Mazda alırdım.)
    6- Opel Astra
    7- Hyundai İ.30
    8- Kia Ceed

Biraz çok oldu biliyorum. Kullanırken hem beni üzmeyecek hemde hayat şartları aldıktan sonra satmak gerektiğinde beni yine üzmeyecek.

Şimdiden teşekkürler.

• Chevrolet Cruze 1.6 wwtc edition plus full+full lpgli al 35'e kullan paşalar gibi.

Yokuşta çekmiyor diyenler araca binmeyen,sürmeyen adamlardır.

Ha şunu söyleyeyim,biraz hantal gibi gelebilir ama bence yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Chevrolet Cruze 1.6 wwtc edition plus full+full lpgli al 35'e kullan paşalar gibi.

Chevrolet Cruze güzel araba ama Chevrolet avrupa pazarından çekiliyor. Bu ikinci elinde sıkıntı olacağı anlamına gelir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckstrike

Selam. Hocam şu an ikimizde aynı durumdayız. Benim bütcem ve seninki aynı. 35.000 - 40.000 arası o kadar çok güzel binilecek bir araba varki. Seçmek çok zor. Bir de bu bahsi geçen para hali hazırda birikim yapıp bir miktarınıda kredi çekerek almayı düşündüğümüz yüksek bir miktar. Ben Ford Focus ile başladım sonra Honda Civic dediler bakarken Toyota Corolla neden olmasın dedim. Şimdi hanım jetta nın beyazını çok beğeniyor. 1.2 TSI motor güzele benziyor. Bugün Kia Ceed ve Hyundai İ.30 arasında gittim geldim. Sabahtan MAzda 3 ve Lancer çok hoşuma gitti az önce Fabia lara bakıyordum. Ben de tam 35.000 - 40.000 araç tavsiyesi için girdim ama sen benden önce davranmışsın. Ben kafamda ki listeyi yaptım. Sizce bunların içinden hangisi almalıyım. Bende 2009-2013 model bakıyorum.

1- Jetta 1.2 TSI
    2- Honda Civic Vtec
    3- Ford Focus Dizel
    4- Toyota Corolla Dizel
    5- Mazda 3 ( Mazda nın ikinci eli olsa bugün Mazda alırdım.)
    6- Opel Astra
    7- Hyundai İ.30
    8- Kia Ceed

Biraz çok oldu biliyorum. Kullanırken hem beni üzmeyecek hemde hayat şartları aldıktan sonra satmak gerektiğinde beni yine üzmeyecek.

Şimdiden teşekkürler.

uzun zamandır araştırma yapan biri olarak öğrendiklerimi sizinle paylaşayım hocam. öncelikle daha önce 4 araç kullandım bunların üçü 2004 model megane 1 focus 1 corolla terra bu üç araç içerisinde beni en çok sanayiye götüren arıza veran megane dı en az problem veren ise corolla oldu ama bunların içinde her konuda beni memnun eden focus ghia oldu.
    ,Jetta kullanıcıları araçlarından çok memnun özellikle tsi yeni nesil turbo beslemeli bir motor ve yeni bir teknoloji anacak bu araca lpg olmuyor maalesef yinede yakıt konusunda pek üzmez anacak 1.2 motoru performans olarak bir degerlendirmek gerekiyor diye düşünüyorum . ayrıca bu aracın güncel kasasını 40000 tl ye almak mümkün değil gibi duruyor.
    Honda civic i 500 km kadar bir uzun yolda kullanma fırsatım oldu . araç güzel ancak kaporta olarak bana oldukça zayıf geldi. ikinci bir hususu ise honda halen daha 1.6 atmosferik motordan vazgeçmedi. yani yıllardır kullandıgı bir motor performans olarak memnun edermi bu size baglı. Motor sıkıntısız ama eski teknoloji kaporta zayıf fiyat oldukça yüksek.
    FOcus 2.5 kasa olarak güzel ve kemikli bir araba 1.6 tdci gayet güzel bir motor hem oldukça performanslı hemde ekonomik. Ancak bunlar focusun hiç problemi olmadıgı anlamına gelmiyor. özellikle içerisine yol sesi ve motor sesini fazla alma sı konfor unu düşürüyor. ayrıca titanium donanımlı bir focus dizel alamak istersek maalesef 45000 tl yi gözden çıkarmamız lazım.
    Corolla dizelin sıfır elegant donanımlısını dayıma gecen yaz aldık 54000 tl gibi bir fiyat ödedik bir kaç gün kullanma fırsatım oldu. motor performans olarak güzel ama asla 1.6 dizel motoru tutmaz. malzeme kalitesi güzel motor sesi oldukça az yakıt düşük . donanım gayet iyi ancak böyle bir araç ilk izlenimde tam bize göre de desek maalesef düşük km li bol donanımlı bir corolla almak için çıtamızı biraz daha yükseltmemiz lazım.
    Opel astra bildiğiniz gibi fiat ın 1.3 multijet motorunu kullanıyor. araç kalkışlarda zayıf performans fena değil özellikle üçüncü vitesten sonra bu paralara alacagımız araç bizi donanım olarak memnun eder yakıt oldukça uygun ancak piyasa da zibil gibi astra var kendim için söylüyorum 40000 tl verip şirket arabasına binmek benim pek hoşuma gitmiyor.
    hyundai ve ceed ile ilğili bir fikrim yok ama bu araçların güncel kasaları benim hoşuma gidiyor eski kasaları benim hiç hoşuma gitmiyor.

hocam sizde birşeyler söyleyinde artık alalım bir araba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: luckstrike

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Chevrolet Cruze 1.6 wwtc edition plus full+full lpgli al 35'e kullan paşalar gibi.

Chevrolet Cruze güzel araba ama Chevrolet avrupa pazarından çekiliyor. Bu ikinci elinde sıkıntı olacağı anlamına gelir bence.

evet hocam ikinci el ve paraça sıkıntısı olurmu yoksa opel servislerinde bu problemleri hallederlermi bilmiyorum kafamı kurcalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

2010 dizel megane ne dersiniz

Dizel olması ççok hoş 1.5 dci güzel motor performans oldukça iyi yakıt uygun araç fena değil ama tek sorun renault olması .
    Daha öncede renault kullandım maalesef hiç memnun kalmadım
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-memurdan-temiz-arac-161492414/detay

arkadaşlar bu araca bir bakarmısınız yakın bir arkadaşımın arabası araç hatasız donanım olarak gayet güzel hattabir kaç kezde kullandım aracı alırsam fiyat olarakta yardımcı olur siz ne düşünürsünüz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.