Şimdi Ara

35000 TL kredi çekmek mantıklı mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanlış anlamanızı kesinlikle istemem fakat aldığınız para arabaya gider.Çok acil bir ihtiyaçsa sizin için araba daha uygun bir araç bakın derim.
  • Ben de zamanlarda hayli miktarda kredi çekip 0 araç alma planlarındaydım fakat arkadaşların da yazdığı gibi aracın giderleri bitmiyor. Bir yere gideyim sosyal olayım hayatım kolaylaşsın diye aldığım araca bu sefer masraflar çok diye binemeyeceğimi fark edince vaz geçtim. Şu an merdivene beş basamak birden tırmanacağıma iki basamak tırmanayım diye karar verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödeyebilecekseniz mantıklı.
  • TÜM YORUMLARI OKUDUM ;

Abiler çok teşekkür ederiz yorumlar öneriler için. Gerçekten büyük bir risk o kadar parayı kredi ile çekip arabaya bağlamakla.

En doğrusu ufak bir araçtan başlayıp zamanla yükseltmek olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CouldServer

quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Arabaya acilen ihtiyacın yoksa her ay kenara 1000tl atmaya çalış 2yılda 24k yapar hem faiz vermezsin hemde borcun olmadan aracı alırsın.

Hem dini yönden düşünüyorum hemde şöyle bir durum var 4 5 sene boyunca o kredinin kölesi olacakmışım gibi hissediyorum ama aynı zamanda şöyle bir şey var arabasız olmakda iyi değil tatillerde..

Her ay 1000tl atsanız kenara 2 yılda 24 milyar yapar.Faizsiz hesaba koyarsınız paranızı faiz almazsınız.
    Yada 15 milyar çekip laguna 1 opel vectra peugeot 406 alın hem konforlu hem güvenli hemde yakıt olarak uygun olur özellikle laguna 2.0 RXT 140hp
    35 milyara alacağınız araçtaki özelliklerin çoğu lagunada vardır.Konfor olarak laguna tank gibi zaten.

• Yakın maaşım var size, 20 bin çektim. Elime para kalmıyor. Ruhsat sayfası yenilemeye verdiğim 102 tl bile koydu geçen ay :( 35 bin çok derim ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2300 lira maaşım var. 2000 model arabaya biniyorum 20 bin liralık. Biriktirip aldım. Kredi işi iş değil.
  • Iyide adama biriktir diyorsunuz da , şimdinin 24.000 i kulağa hoş geliyor. Maaşa yüzde 3 alırken dolar ve araba fiyatları bu hızla artarken o para bu değerinde olmayacak. Değer kaybını burada biriktir diyenler ödeyecek mi ? İki yıl önce 24 e örneğin 2007 astra alınırken şimdi 2003 aliniyor. Bundan iki yıl sonra da 2000 model ancak alır.

Arkadaşım eğer araba Alacaksan hemen al lakin 35.000 çekerek degil, 25.000 çekerek basla, işin var rahat bir şekilde odersin. Parayı bir şeye baglamadikca biriktirmek çok zor, paranın nereye gittiğini anlamıyor insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Bırakın mantığı teknik olarak bile imkansıza yakın. 36 ay vade ile çekmenin en kötü 1200 lira geri ödemeniz olacak. Size 1000 tl para kalacak. Ne yiyecek ne iceceksiniz. Kaldıki arabaya kasko yaptiracaksiniz sigortası var bakımı var muayenesi var, var oğlu var kisacasi araba hayat standardınızi yukseltmiyecek tam tersine düşürecek. Bana gore insan hayat standartini yükseltmeye çalışmalı düşürmeye değil. Takdir sizindir.

Bunu yazmaya girdim. Maaşın en fazla %30 u verilmeli kredi taksidine bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.