Şimdi Ara

35000TL bütçeli düşük yakıt tüketimi otomatik vites sıfır Otomobil tavsiyesi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
9.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: barisozyurt

... Şehir içi 8 litre, uzun yol 5 litre tüketim...

Bunlar katalog bilgileri galiba, pratikde pek böyle olmuyo.
    Astra alan arkadaşım; hayırlı olsun,kazasız sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eIgHt

Arkadaşlar 1,6 astra easytronic aracı alalı 1 gün oldu.

Hayırlı olsun, umarım benim gibi, memnun kalırsınız aracınızdan.
  • Sağolun arkadaşlar hepimize hayırlı kazasız sürüşler olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eIgHt

Arkadaşlar 1,6 astra easytronic almaya karar verdim umarım doğru karar olmuştur.

hayırlı olsun
  • Ben hala arayıştayım malesef. Honda Jazz i-shift yerine civiclerdeki gibi otomatik vites olsaymış, dakika düşünmezdim ama :(

Bakalım. Başka fikri olan?
  • Merhabalar,
    Ben Hollanda da yasiyorum, bu konu cok ilgimi cekti cunku ben de benzer butcede otomatik vites aramaktaydim. Turkiyeye henuz gelmedi (eli kulaginda sanirim) ama su aralar Skoda Fabianin 1.2 TSI + DSG 7 sanziman opsiyonunu dusunuyorum burada 18.000 euro fiyati var Elegance modulunun. Uzun arastirmalarim sonucunda bu fiyat aralaiginda bulabildigim en iyi opsiyon gozukuyor su an (Hollanda icin konusuyorum elbette)
    DSG sanzimanla ilgili sorunlari okudum ama 1.2 motorun torku cok yuksek olmayacagindan sorun yasamayacagimi dusunuyorum. Ustelik bu combinasyonu Skoda yeti uzerine de koydu, forumlardan okudugum kadariyla su an icin bir sikinti yok.
    Yakinda gelirse Skoda Fabia yi belki dusunebilirsiniz.

Asagidaki link hollandaca ama genel olarak konsepti anliyorsunuz
    http://www.denieuwefabia.nl/
    sitede uitvoeringen&prijzen seceneginden fiyatlara, Home > "De vernieuwde modellen" seceneginden de aracin ic dis gorunumleri vs bilgisine ulasabilirsiniz. Yaz sonunda Turkiyeye gelir diye dusunuyorum, mayis basi hollanda da satisa sunuldu.

• sıkı bi pazarlıkla honda jazz fun+i-shift alabilirsiniz.
  • i-shift olduğu sürece honda jazz almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyratlee

i-shift olduğu sürece honda jazz almıyorum.

Hocam kaç ay olmuş, kendi konunu hortlatmışsın, hala karar veremedin mi?... Ben de 1.2 tsi dsg fabia bakıyorum... Hala kararsızım. Bir konu açtık ayrıntıları var:http://forum.donanimhaber.com/m_41495946/mpage_1/key_/tm.htm
    Motor performans ve tasarrufa çok önem veriyorum. 1.2 tsi bu noktada öne çıkıyor,, 10 sn'de 100km/s, 7lt şehir içi... buna en yakın ibiza ama o da 7.8 lt yakıyor bir de arka kapısı otomatik değil sanırım hala anlayamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 10 Ekim 2010; 1:36:42 >

• Karar veremedim. Nissan Juke fuarda gördüm, çok başarısızdı. Polo'nun donanımı yetersiz :(

Bilmiyorum hala ne alacağımı.
  • size tavsiyem fabia 1.2 tsi ambiente dinamik+dsg olurdu. az yakıt tüketen bir araç kalite olarak polodan bir eksiği yok.
  • 0-100 km hızlanması: 12,5 sn altında
    donanımı en azından jazz fun + kadar (arka camları manuel olan araçları, üreticilerine ağız dolusu saygılarımı göndererek kafadan eliyorum.)
    güvenliği: esp, bol hava yastıklı, 5 yıldızlı
    panoramik tavanlı,cruise kontrollü....
    mümkünse dizel ya da şehir içi tüketimi en fazla 7lt/100 km
    yokuşta kesinlikle kaydırmayan.
    bagajı kuş kadar (yaris, panda,fiat 500 v.s.)
    dış görüntüsü güzel olan ve 2. elinde sıkıntı olmayan (mesela kia ceed???)
    yok mu benim ülkemde böyle bir araç ?
    offff ooooffffffff.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inch

0-100 km hızlanması: 12,5 sn altında
    donanımı en azından jazz fun + kadar (arka camları manuel olan araçları, üreticilerine ağız dolusu saygılarımı göndererek kafadan eliyorum.)
    güvenliği: esp, bol hava yastıklı, 5 yıldızlı
    panoramik tavanlı,cruise kontrollü....
    mümkünse dizel ya da şehir içi tüketimi en fazla 7lt/100 km
    yokuşta kesinlikle kaydırmayan.
    bagajı kuş kadar (yaris, panda,fiat 500 v.s.)
    dış görüntüsü güzel olan ve 2. elinde sıkıntı olmayan (mesela kia ceed???)
    yok mu benim ülkemde böyle bir araç ?
    offff ooooffffffff.

skoda roomster dedığınız bır çok krıtere uyuyor sankı :) esp dahıl güvenlık ekıpmanları tam cam tavanlı yenı gelen 1.2 tsı la tüketımı düşük performansı ıyı sayılır..sızı krıterlerınıze uyacak bır araç...hız sabıtleme gıbı özellıklerde mevcut..2.elde renault ,fiat kadar ıyı değıl ama elde kalır gıbı bır durum yok şımdıye kadar 8 tane skoda sahıbı olduk sorun çıkarmadı 2.elde...

• inch aynı düşüncelere sahibiz. Ben hala arayıştayım umarım buluruz :)
  • BÖYLE BİR ARAÇ YOK. BARİ JAZZ FUN + YI 35000 E VERSELER. YARIN JAZZ İ SHİFT İ DENEYECEĞİM. OTURDUĞUM YER BAYİYE YAKIN. İYİ YOKUŞLAR DA VAR. SONUCUNU YAZARIM. BU ARADA AURİS MM DENEDİM. PERFORMANSI KÖTÜ. YIĞILMALAR OLUYOR. VİTES GEÇİŞİ ÇOK HİSSEDİLİYOR. YOKUŞTA DUR KALK DENEMEDİM.
    FİAT BRAVO DİSEL OTOMATİĞİNE DE BAKTIM AMA HİÇ ISINAMADIM ARACA. OYSA İÇ DİZAYNI FİLAN GAYET HOŞ. BİRİ AKLIMI İYİCE ÇELSE, DİZEL OTOMATİĞİNİ ALIR MIYIM ACABA?
    ASLINDA ARACI EŞİME ALACAĞIM. BEN DE KENDİ ARACIMI SATIYORUM. BİR MÜDDET KENDİME ALMAYACAĞIM. FİAT 500 DE BAYAN İÇİN GÜZEL ARAÇ AMA ŞU ÖZELLİĞİ DE OLSUN BU DA OLSUN DEYİNCE FİYATI COŞUYOR. FİAT 500 ÜN, BRAVONUN ŞANZIMANI NASIL ACABA? YOKUŞTA KAYDIRIYOR MU MESELA?
    quote:

Orijinalden alıntı: guyratlee

inch aynı düşüncelere sahibiz. Ben hala arayıştayım umarım buluruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inch -- 7 Kasım 2010; 16:34:22 >

• JAzz hakkındaki yorumlarını bekliyorum o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.