Şimdi Ara

350TL SON-LİNK GÜNCEL :: KİP marka Smokin damatlik - 46 BEDEN SİYAH VE PAPYON KUŞAK MENDILLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar geçen ağustos da aldım. Sadece bir kez düğünümde giydim. 16 agostosda evlendim ve sadece o gun giydim. Tertemiz kusur hata yoktur. Gidipte boşa para vermeyin. Faturasi, kılıfı herseyi ile gardırobumda duruyor. Üstelik inanılmaz kaliteli bir kumaşa sahip; kumaşı simli ve gerçekten inanılmaz güzel bir dokusu var. Parlak ve göz alıcı. Şal yaka ve yakadaki kumaş inanılmaz. Bu arada ek ücret ile takımın aynı kumaşına sahip papyon kuşak ve mendilinide vericem.

Resim en kısa zamanda eklenecek. Buarada SMOKİN'in orjinal sitesindeki sayfası şu linktir ... :https://www.kip.com.tr/arama/slim-fit-siyah-smokin-takim-elbise_1268_44453
    Ürün aynen KİP sitesindeki (link'deki) üründür...
    Ben 1,80 boyundayım, kilom ise 70kg'dir. Paça boyu ona göre kısaltıldı ama içinde orijinal payı var. Gayet uzundur, olurda uzatmak yada kısaltmak isterseniz haydi haydi yeter artar bile. Tamir olarak sadece paça boyu oynandı o kadar; oda mecbur zaten çünkü paça direk dikişsiz geliyor. yani boyu 1,65 olsanız kilonuz 60-85 arası olursa kesinlikle sıkıntı olmayacaktır. isteyen gelir evimde dener.

Fiyat: 350 TL
    Takas sadece RAZER MAMBA TOURNAMENT CHROME ve RAZER FIREFLY MOUSE PAD ile olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDeviL -- 3 Mayıs 2016; 7:24:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bol kazanç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.